Dette er egentlig litt old news. Fikk vite det etter at jeg kom tilbake fra USA for to uker siden, men har jo ikke blogget på en stund så jeg tenkte jeg kunne skrive et innlegg nå.

Norges Kreative Fagskole var jo den eneste skolen jeg søkte på siden jeg ville ikke inn på noen andre skoler, men jeg var drit nærvøs. Ble så glad da jeg kom inn, så til neste år skal jeg gå fotolinjen faktisk sammen med Kevin Borgli som jeg har gått i klasse med et år nå. Blir artig!

-Susann-
Jeg har pakket alt og rommet ble godkjent som ordentlig rent. Jeg er egentlig klar for å bare reise fra Danvik folkehøgskole uten å se meg tilbake, men selvfølgelig kommer ikke pappa og henter meg før senest. Da må jeg gå igjennom lange avskjed med rennende tårer and shit. Blir tøft, hvertfall nå som jeg har på meg sminke, så jeg skal prøve så godt jeg bare kan å holde tårene tilbake.

Jeg må innrømme at det er litt stusselig å se rommet mitt nå.. Rommet som jeg har bodd i et helt år nå, helt tomt.


Simple Minds - Don't You Forget About Me

Jaja..Takk for et fantastisk år Danvik. Tror det har vært det beste i mitt liv!

-Susann-
I går feiret jeg bursdagen min sammen med jentene mine. Hadde et lite vors hjemme hos meg før vi stakk videre på fest.
Fikk mange fine ting, blandt annet billett til Jay-z og Kanye West konserten i mai! Skal dit sammen med Marianne altså henne jeg fikk billetten av! Du er herlig du pus, tusen takk!

Fikk også mange andre fine ting som en fantastisk gul neglelakk av Lise og selvfølgelig trøffelsjokolade av Martine!


Fin ikke sant? Ble helt fucka da jeg prøvde å ta den på i fylla i går, så måtte prøve på nytt.

Fikk også en lilla, glitrende neglelakk og mye annet.. Pluss vinen som av forklarlige årsaker ikke er med på bildet.

Var veldig koselig da! (Meg, Lise og Martine)

Håper alle har hatt en super påske, og at alle jeg var med i går hadde en kjempe koselig kveld. Håper dere likte cupcakesa jeg lagde! De syns jeg var gode hvertfall. hmm.

-Susann-
I kveld skal jeg ha noen venninner over til meg. Jeg skal på en måte feire bursdagen min som var på tirsdag, så vi har tenkt å vorse litt her hos meg, for så å stikke på byen en tur. Jeg har jo endelig blitt 20 år, så vil jo egentlig veldig gjerne teste ut 20 års steder i oslo, men det er jo en del av jentene som kommer som ikke er 20, så tror ikke det blir noe akkurat i dag, men vi får se!

Nå har jeg akkurat tatt meg en deilig dusj, så har jeg tenkt til å bruke en times tid på hudpleie. Jeg har vasket det rent med en vanlig ansikts rens og skyldt det godt av. Nå sitter jeg med en maske som ser slik ut:


Her har jeg akkurat tatt den på. Nå er det bare å vente...

Hatt den på 8 min, kan nesten ikke lage grimaser. Er ikke lenge igjen nå.

Har litt honning på leppene mens jeg venter, for da blir de super myke. Det sier mamma!

Snakker med mamma i telefonen, siden hun skal kjøpe GELÉ! (hun trengte hjelp)

NÅ! er den helt tørr! Det tok 20 minutter. Klarer ikke snakke, ehh! ja, jeg går og skylder den av.

På nært hold!

Ren og pen, men fortsatt masse kviser da..så ingen bilder på nært hold her!

Må nok fortsette med dette en stund til, vil jeg ha noe resultat ut av det. Kanskje opp til 3 ganger i uken, tror ikke jeg kan gjøre det oftere for da vil huden tørke helt ut! Nå kan jeg hvertfall sminke meg uten å få så veldig dårlig samvittighet overfor huden min. Så må man jo selvfølgelig huske foktighetskrem da dere!

-Susann-

 
På fredag er det fotoutstilling på skolen, hvor vi i fotoklassen stiller ut et av bildene hver og enkelt i klassen har tatt i forhold til "Dyde" prosjektet vi har hatt de to siste ukene.

http://2.bp.blogspot.com/-gCIY8bqsQAw/Tpf0MDs6ukI/AAAAAAAAAB8/5wkZlxd_sL8/s1600/Fotoutstilling07.JPG http://3.bp.blogspot.com/_XPck3GW8pV8/StwdCQZ_YnI/AAAAAAAAAkA/6mZkH-HPj4w/s400/RF+UK+fotoutstilling.JPG

I dag har jeg sittet i klasserommet hele dagen og redigert på bildet mitt. Tror jeg aldri har redigert så mye på et bilde som jeg har tatt selv.. Har tatt tre dager å bli ferdig med det, men nå er jeg endelig ferdig!

Kan desverre ikke legge det ut enda, utstillingen er ikke før på fredag og jeg vil ikke avsløre noe. Men nå kan dere vente i spenning og jeg kan fortelle dere at jeg valgte renhet som tema for dette bildet. Jeg har et bilde til jeg skal ta, men det får jeg ikke gjort før i kveld eller i morgen for da skal jeg til farmor i Askim og ta bilder der. Blir kjempe gøy, for jeg har ingen fine bilder av familien og spesielt ikke farmor. Kan hende jeg bruker det bildet til opptaksprøven til NKF også. Det får vi se på!

-Susann-
..Sååå. Vi tar Photobooth bilder!!!!
Oh Yeah. life is good.

-Susann-
;);););)
I går var jeg ute på vors sammen med venninna mi Marit og noen andre venner. Vi var hos noen jeg ikke kjente fra før, men som faktisk var veldig koselige folk. Var litt taust i starten, men som alltid så klarte Marit å løsne på kleinheten. Vi dansa en del og det ble etterhvert mye liv.
En stund sto vi bare i gangen hele gjengen, fordi det var litt om og men om vi skulle bli der eller om vi skulle videre på byen. Marit skulle hvert fall møte en venninne på bussen, siden hun viste ikke veien, men så fant hun ikke skoene sine og det ble mye kaos i gangen. Plutselig kjenner jeg en ganske stor kar dette over meg, så jeg detter med ryggen rett inn i skohylla med han karen som jeg ikke husker navnet på over meg. Mistet pusten i noen sekunder og fikk skikkelig sjokk, men det var jo vistnok ikke han sin feil, for de sto etterpå og kranglet om hvem som hadde dyttet hvem.
Ble med andre ord ganske mye drama etter hvert. Marit ble jo ganske redd for at jeg hadde brekt noe, så hun klikka i vinkel på de folka som bare sto der å kranglet istedet for å finne ut om det gikk bra med meg. Heldigvis gikk det veldig fint med meg. Var mange hyggelige folk der som var snille og hjalp meg, men ble litt edgy stemning mellom Marit og han dusten som dytta, så vi stakk ganske fort etter det.

Ellers var det en ganske koselig kveld! Vi dro til Alex på nash og der sovna jeg ganske fort, haha!
Nå sitter jeg og slapper av hos Marit. Vi røker Shisha og hører på musikk. JIII! #HappyScream.Helt normalt.

Her er musikkvideoen!:

En ganske bra låt også egentlig!

-Susann
Da er jeg tilbake i oslo for et par dager. Skal i bursdagsselksap senere i kveld, men nå sitter jeg hjemme hos pappa litt og slapper av. Tar meg en pizza og chillern med Dexter en stund, før jeg gidder å dra noe sted.

Sola skinner og livet er egentlig ganske herlig. Skal vist holde seg sånn her et par dager også, frem til Onsdag har jeg hørt? Håper på å få tatt noen bilder til utstillinga i starten av neste uke, siden jeg ikke har rukket å komme i gang helt.
Statist jobben jeg gjorde for Block Watne kom litt brått på, når jeg egentlig hadde planer om å starte tidlig med prosjektet, men det måtte til for jeg har litt smått med penger nå for tiden. 1000 kroner rett i lomma for en ganske enkel jobb.

 

Det var dette vi hadde på oss under innspillingen til Block Watnes musikkvideo. Ganske spenstige kostymer syns nå jeg.

-Susann-
I dag har jeg hatt besøk av venninnen min Martine fra hjemme i Oslo. Vi dro en tur ut, fordi Martine ville ha McFlurry så da gikk vi over bruen mot bragernes torg. Først bare kikket vi litt i butikker, så satte vi oss til slutt på mc'ern og kjøpte oss en McFlurry og en Sunday is. Det var himmelsk! Sola skinte og varmet oss på veien tilbake til Danvik.Det var kjempe koselig med besøk i dag. I morgen drar jeg til Oslo og blir til søndag, blir bra!

-Susann-
Nå som jeg oppholder meg på skolen i drammen hele tiden, er det viktig å prøve så hardt som mulig å opprettholde kontakten med venner og familie hjemme i Oslo. Jeg merker jeg ha fått ganske mye besøk i det siste, og det er jo så koselig! Nå er det jo ikke så lenge siden det var vinterferie og jeg var hjemme, men det er ikke alle jeg rekker å få møtt når jeg er hjemme heller. I dag kommer en av mine beste venninner på besøk til meg. Martine heter hun og jeg har kjent henne i noe som begynner å bli en god stund.

I dag skal jeg bruke dagen min på å ta et av bildene til fotoutstillingen vår neste uke. Blir et fint bilde ute i snøen med brudekjole og dyden jeg har valgt for dette bildet er renhet selvfølgelig.

Gleder meg til å poste bildet på bloggen, ferdig og klart for utstilling!

Her er moodboardet igjen:-Susann-
Nå har jeg endelig fått laget meg en ny header. Fin den gamle også altså, men jeg er blitt lei av den. Kan ikke gå i for mange måneder med den samme headeren, så da var det på tide å lage seg en ny. Bildet i begge headerne har jeg tatt av meg selv i studio.

Den gamle:

Dette er den nye, som dere ser på toppen av bloggen:

Hvilken header likte dere best?

-Susann-

 
Wow! Nå skjønner jeg plutselig hvor langt vi har kommet i forhold til kommunikasjon.

Se denne filmen FOLKENS!!! You're going down, Joseph Kony!

Enough Google Image Result for http://cindyagoncillo.files.wordpress.com/2012/03/93a6fb7c67e411e180c9123138016265_7.jpg%3Fw%3D584%26h%3D584

-Susann-
Hadde egentlig gjort i stand og booket studio i dag, for å ta nye portretter til headeren, men fant fort ut at jeg ikke har tid i dag likevel. Skal nemlig være statist i en spillefilm både i dag og i morgen. Vet ikke helt hvilken film det er, men skal vistnok forestille en kvinnelig snekker. Hmmm, det kan bli spennende. Skal vistnok ta med meg kamera og snappe noen bilder som jeg kan legge ut.
http://www.media.allerinternett.no/php/obj.phpi?o=3348341&w=468&h=0&ee=1262624051

Snap back to the point!
Skal få meg ny header tenkte jeg. Er så luta lei den gamle kjedelige headeren jeg har fra før, og det skal sies at jeg går lei ganske fort. Neste gang skal jeg nok ha en med litt enklere skrift. Blir så mye støy i den jeg har nå.
Anyways! Den blir sikkert fin, skal holde dere oppdatert!

-Susann-
TRØFFELSJOKOLADE!
Surprise, surprise til dem som har vært i nærheten av meg i dag. Har ikke gjort annet enn å promotere for trøffelsjokolade til meg på min bursdag.

Dere skjønner det at sett bort fra min ellers så stadige sjokoladespising, så har jeg klart å holde meg unna i litt over en måned nå. Målet er å holde meg helt frem til USA turen den 12 April. Men etter det vil jeg ikke engang PRØVE å holde meg unna, da skal jeg spise til jeg dør.

Time flies today All sizes | Lime, Camomile & Dark Chocolate Truffle | Flickr - Photo Sharing! David Lebovitz - Part 37 Carpe Noctem Tartufi di cioccolato senza glutine e uova tartufi ? Torte al Cioccolato Dreamcatcher

Gaaaah, det ser så godt ut...Sikler..nesten!

-Susann-
What gets me in a better mood: Macaroons, chocolate, tortillaz..But all that's no good, because I can't eat any candy for two months.

Det som kanskje hjelper litt, er at jeg kan gå inn på Weheartit.com og titte på bilder som egentlig bare frister meg.

you're fucking beautiful s p e a k - n o w Life as Chenaja colors, flowers, girl, photography, sun - inspiring picture on Favim.com Roses & Daisies. Manipulate your simple minds ballons, bright, couples, night, photo, scenery - inspiring picture on Favim.com http://d37xeixy3leayx.cloudfront.net/images/recipes/510/510_1_296.jpg

-Susann-
Har vært to ganske triste dager på Danvik nå. Skal ikke gå inn på detaljer, men saken er at det er fire veldig gode venner av meg, som ikke får lov til å fortsette her mer. Det tristeste er at mange av dem ikke akkurat bor i nærheten. En av dem bor 6 timer unna drammen og en annen bor 4, så det er liksom ikke garantert at man får sett hverandre igjen. Jeg er bare glad for at vi lever i et så sosialt samfunn som vi faktisk gjør i dag. Med FACEBOOK, TWITTER, osv. Vet at det kommer til å ordne seg til slutt. Det er klart at vi vil holde kontakten, selv om de ikke kommer til å være her de siste måndene av skoleåret. Er bare litt vanskelig å måtte si hade til noen man er vant til å se og være med hver eneste dag. Trist.

"Truth and tears clear the way to a deep and lasting friendship."


Hear You Me - Jimmy Eat World

Don't You Forget About Me - Simple Minds

-Susann-
Kan starte med å si at jeg føler meg som et sippetryne, hvilket jeg er. Jeg har ikke lenger en kjæreste og den eksterne hardisken min har bestemt seg for å være en total doochbag mot meg. Dermed kan jeg ikke tilbringe sørgelige øyeblikk med verken Robert Pattinson ELLER Shane West...

Jeg har dog et veldig vakkert band til å oppmuntre meg på spotify. Keane kommer meg alltid til unnsetning.

-Susann-
Etter mye om og men, har jeg faktisk fått skaffet meg en bruker på Twitter. Ikke at jeg har så mye å twittre om, så det blir mye av sånne kleine, små, uinteressante poster. Hvert fall foreløpig! Kanskje det kommer en dag hvor jeg plutselig har noe helt spessielt og unikt på hjerte, og da er det virkelig verdt å følge meg altså. Har 14 stk. som følger meg nå.

Trykk på bildet nedenfor og følg meg du også da vel, så følger jeg deg gjerne tilbake! 

-Susann-
Har tenkt en del på hva jeg skal gjøre til neste år, nå som jeg snart er ferdig med mitt ene folkehøgskoleår. Tankene går jo selvfølgelig i retning av en fotoutdanning, men jeg vet ikke hvilken skole jeg skal velge. Jeg har bestemt meg for å søke på Westerdahls hvert fall, selv om det ikke er en fotolinje der, så har de jo altids Grafisk Design og det virker veldig interessant. Jeg skal også definitivt søke på Norges kreative fagskole. Der har de en fotolinje som rommer to årig utdanning innen fotografi og et bachelorgrad i enten England eller Australia det tredje året. Det høres jo utrolig spennende ut, så jeg håper jeg kommer inn når jeg søker. Nå har de sluppet opptakspøver, så denne uken skal gå til jobbing!
Skal også søke på Nordic, som er en skole spesifik for fotografi. Den ligger også i oslo, ganske sikker på at den er på aker brygge et sted? De slipper opptaksprøver den 17. altså i morgen, så jeg starter jobbingen så fort som mulig etter det.
-Susann-
Forige uke, bestemte jeg meg for at NÅ vil jeg ha en forandring! Klokken var 4 på natten og mamma var våken, så jeg tenkte: hvorfor ikke bare gjøre det med en gang?
Mamma er den som pleier å klippe meg, drar veldig sjeldent til frisør. Så hun dro frem frisørsaksen og klippet det TVERS AV! nesten.

Nå er det ca skulderkort og jaaaa, det er uvant, men jeg ble ganske fornøyd. Under er det før- og etter-bilde.

Jeg har lagt merke til at når man viser frem før og etter bilder, så ender man alltid opp med å se sur og grinete(i dette tilefellet..veldig sjokkert) ut på før-bildet. Hello there, Hufsa.

Nei, fant ikke noe bedre bilde.. desverre.
Jeg har gjort en liten test på facebook-chatten min!
Når man skal starte en samtale på chatten, hilser man som regel med et hei eller et hallo, og jeg har lagt merke til at i veldig mange tilfeller av mine samtaler får jeg et "Halla" som svar.
Jeg vet at det er et ganske random tema og bruke som innlegg, men jeg er veldig lite kreativ akkurat nå..
Anyways, er ikke helt nøyaktig sikker på hvem som stratet uttrykket "halla", men det virkes å ha blitt ganske populært det siste 10 året.
Her om dagen kom jeg til å tenke på at jeg faktisk aldri har vært en til å bruke dette vulgære ordet, for JA jeg syns det er vulgært!!
Neida, gjør ikke det. Jeg syns det er veldig..røft? tøft? Kanskje litt for tøft for min stil?

http://2.bp.blogspot.com/_MNry3M4iyqY/TTgyAGnTJMI/AAAAAAAAAHc/ULf_8efXpic/s1600/gangster.jpgMeg????????

Nei, tror ikke tøft, kult eller gangster er helt min greie..Men er tydeligvis mange som liker å være tøffe, for HELE 7 av 10 samtaler jeg hadde med i testen endte med Halla, Ællæ, Allah, Hælla (jeg setter alle disse i kategorien Halla).

Okeeeey..Whatuuuuup?

-Susann-
Blir snart henta av pappa, så skal jeg være hos han i tre dager. Blir koselig, så får jeg litt tid sammen med han også!
Jobber jo egentlig med et prosjekt i studio nå, men det får heller bare vente til jeg kommer igjen.

Nå sitter jeg i stua og hører litt på Madonna.

http://www.aedes.us/i3/image.jpg http://i49.photobucket.com/albums/f257/tallulahbankhead/music/madonna_versace.jpg

Crazy For You - Madonna

-Susann-
Er i skikkelig godhumør nå, for jeg fikk akkurat vite at jeg hadde fått brev fra min hemmelige venn!
Jeg spurtet opp til hylla mi utenfor læreverelse og fant både et brev og en kvikklunch. Ble overlykkelig og spurtet ned for å vise det til de andre. Jeg leste selvfølgelig brevet og det var veldig koselig!

Nå er det på tide at jeg setter i gang med mine gaver!
I mellomtiden spiser jeg kvikklunch mens jeg ser på filmen American Beauty sammen med Tollef og Helene.

Sett den?

-Susann-
I dag har jeg tilbrakt store deler av dagen min med Kevin Borgli. Vi fikk startsignal på prosjektet vårt i dag, så vi satte i gang å booke tider i studio. I dag tidlig tok jeg bilde "Sloth" av Kevin. Det ble veldig bra..ikke akkurat som jeg hadde tenkt meg, men det blir det jo nesten aldri. Vi har sittet og drukket te og redigert bilder nesten i hele dag.
Nå er vi i studio igjen, for nå skal Kevin ta sitt "Gluttony" bilde av Vegard. Marte sitter i sofaen og redigerer bilder. Jeg er Kevins hjelpende hånd og DJ på Mac'en..Med Dj-Daljord blir det mye Gorillaz, Keane og Muse her på studio i dag.

Dare - Gorillaz

-Susann-
Vi har nå anskaffet oss hemmelige venner her på Danvik folkehøyskole. Jeg skal nemlig IKKE røpe hvem som er min hemmelige venn, derav navnet "HEMMELIG VENN", men lurer så inderlig på hvem som har meg...Må inrømme at jeg blir skuffet om den personen som har meg ikke gidder å gjennomføre dette her.

MEN, derimot hvis denne personen SKULLE være interessert i å gjennomføre det, så vil jeg bare komme med en kort ønskeliste!

Here it goes:

1. Sjokolade!!!
2. Koselige brev (IKKE erotiske kjærlighetsbrev..takk)
3. En god klem
4. Sokker (Ja..)
5. En brent CD med masse KEANE låter.
6. Rosa kulepenn! (har jeg alltid ønska meg)
7. Mer sjokolade??
8. En sjokoladejulekalender!
9. Kake (helst sjokolade, men liker også brownies)
10. Varme tanker

Thanks anyways!

Jeg har hvertfall MANGE gode ideer om hva jeg skal glede min venn med! Vent å se!

-Susann-

 
Nå, den siste uka har jeg jobbet endel med portefolioprosjektet mitt. Jeg har tatt bilder til 4 av 8 bilder, så nå er det bare å jobbe hardt frem til fredag, da vi skal ha utstilling av bildene våre. Blir spenende å se om jeg greier å få det ferdig til da! 

Skal poste en innlegg med en liten smakebit av prosjektet i morgen, for jeg har ikke bildene på denne pc'en.
Når det er snakk om prosjekter, så har vi i klassen fått vite at vi kanskje skal ha et prosjekt med de syv dødssyndene som tema. Noe jeg syns høres DØDS spennende ut! Håper det blir noe av og gleder meg i så fall utrolig mye til å få startet med det. Har allerede lagra noen bilder som jeg skal lage moodboard av, for jeg vet at jeg kommer til å gjøre dette prosjektet uansett om det blir noe av i forhold til skolen og prosjektukene.

Dere kan glede dere til jeg får gjort ferdig disse bildene, det kommer til å bli epic!

I mellomtiden kan dere gjøre som meg og få inspirasjon fra filmen Seven men Morgan Freeman og Brad Pitt i hovedrollen. En dødskul film!


Sett den før? Ikke? Da MÅ du se den!

-Susann-
For tiden føler jeg at alle bare forsvinner hit og dit, mens jeg bare blir sittene igjen alene. Kjærsten min startet for noen dager siden på en ny skole på Follo, siden han ikke fikk fortsette på danvik. Follo er kanskje ikke den største avstanden fra drammen, men det blir hvertfall ikke det samme som å kunne se han hver eneste dag, som jeg gjorde før. I tillegg har begge de to søte venninne mine her på skolen, som jeg vanker med dag ut og dag inn, forlatt meg også. Hun ene har dratt på ferie til syden i en ukes tid, mens hun andre har dratt hjem til Kristiansand for å ta eksamen. Hun blir borte i nesten to uker.

Selv, sitter jeg i stua hjemme i drammen på danvik folkehøyskole og stirrer forvirret inn i veggen..eller i sjermen på mac'en.

Jeg skal nok klare meg..Jeg har jo fortsatt roomien min, Elisabeth som holder meg med selskap nå og da.
Merkelig nok, så innser jeg først NÅ hvor mange jeg egentlig har blitt kjent med i løpet av den korte tiden jeg har hatt her på Danvik..Det er skikkelig koselig å ha så mange som jeg kan forholde meg til, når jeg trenger det.
Får forresten overnattingsbesøk her på onsdag av Vivian! Gleder meg kjempe masse! Vi skal på kino og se Twilight-maraton med den nyeste filmen til slutt og det blir helt supert!
Kanskje dette ikke blir en sånn forlatt uke likevel? Vi får se.

 

Her er traileren til den nyeste twilightfilmen "Breaking Dawn part I"

-Susann-
På fradag var jeg i oslo sammen med kjæresten min. Vi og flere andre venner var på vei ut på byen, da vi satt på t-banen på grønland stasjon og jeg merket at jeg hadde glemt igjen vesken min på stasjonen på rødtvet. Vi dro selvfølgelig tilbake igjen for å finne vesken, men som ventet, var det noen som hadde tatt hele vesken med seg. Jeg var så forbannet at jeg ikke engang klarte å presse frem en tåre, enda jeg virkelig følte for å hylgrine.

Vi hadde tidligere vært på vors hos kjærsten min, så vi dro sammen med en annen kompis tilbake dit for å sove over der. Da vi kom hjem, følte jeg meg så sliten, så jeg sovnet nesten med en gang. Dagen etter, klarte jeg å komme litt over det som hadde skjedd, så jeg ringte mamma og fortalte det hele. Kanskje like greit å fortelle at jeg hadde absolutt ALT viktig oppi den vesken: Lommeboken min med alle penge mine, bankkort, bilder, skolebevis and all that shit!
I tillegg hadde jeg nøklene mine der og ID sminken min der, som for dere som ikke vet det, koster en del..
Ikke før en ganske god stund etterpå, innså jeg at jeg ikke kunne dra hjem heller fordi nøklene var borte og ingen andre var hjemme.
Til slutt fikk jeg tak i pappa som hadde vært på julebord i tønsberg for helgen. Han kom heldigvis hjem på søndagen, og kjørte meg tilbake til drammen på søndag kveld.

I dag tidlig ringte pappa meg opp og sa at jeg burde anmelde det som hadde skjedd til politiet, men med engang jeg la på røret, så jeg at jeg hadde fått melding av et ukjent nummer. Jeg leste meldingen og hoppet og skrek, sånn at alle som sto rundt meg trodde jeg hadde vunnet i lotto! Den meldingen var nemlig fra en som hadde funnet vesken min på fredag. Hun hadde tatt den med seg hjem og prøvd å finne nummeret mitt, men hadde ikke funnet det før nå. Jeg ble så overlykkelig! Hun hadde vist funnet meg på facebook og skrevet en melding som jeg vistnok ikke har fått, men som ikke betyr så mye nå. Om en halvtime skal jeg møte henne i byen og få tilbake den dyrbare vesken min! Tror aldri jeg har vært så lykkelig i hele mitt liv og så glad for at det fortsatt er ærlige og gode mennesker her i verden.

-Susann-
Tok meg akkurat et glass julebrus og nøt det!

Men nå tenker dere sikkert: Hmm, lurer på om hun liker den brune eller den røde julebrusen best?
og da svarer jeg: Den RØDE, definitivt!..Har ingen ting imot den brune bortsett fra at den er brun. Alt som har med jula å gjør skal enten være rødt eller grønt og det er bare et av grunnene til at jeg liker den rød bedre. I tillegg har den mye bedre smak, kanskje den minnner mer om eventyrbrus, men det gjør meg ingen ting for jeg liker den også veldig godt!

Nå er spørsmålet egentlig hvilken av de røde julebrusene som smaker best!? Jeg har to flasker foran meg akkurat nå.


Det står mellom julebrusen fra Aas bryggeri og julebrusen fra Borg..

Man kan tydelig finne en forskjell på dem allerede før man har tatt en slurk, ved å se på fargenyansen. Du ser at julebrusen fra Aas er en tone mørkere enn den fra Borg..Kan dette ha noe med fargestoffene å gjøre eller er det simpelthen bare som en svak, utvannet saft?

Jeg må ærlig innrømme at selv om Aasen faktisk har stått lenger, så er det den det heller mot foreløpig!


Vinneren er Rød Julebrus fra AAS BRYGGERI!!! :D

Liker du også den røde best??

-Susann-
God morgen, alle sammen!

Siden trening er en ganske viktig del av min hverdag, eller i hvertfall mitt liv siden jeg ikke har trent så mye i det siste, så tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg om min treningshistorie..

I mange mange år nå, har jeg trent gjevnt og trutt for å holde kroppen min i form og fordi jeg er veldig glad i å trene. For litt over et halvt år siden, sluttet jeg på kampsport, etter 12 år med hard trening. Jeg gikk på toppidrettsgymnasen Wang i oslo, og merket at jeg begynte å miste motivasjon da jeg startet i andre klasse.
Jeg sluttet på taekwondo etter første termin i tredje klasse, men fortsatte med treningen på skolen til jeg var ferdig på videregående. Nå går jeg på folkehøyskole i drammen og har medlemskap hos treningssenteret Elixia. De har et tilbud som er ganske så dyrt, men veldig eksklusivt. Du kan trene så mye du vil, ta alle klasser du måtte ønske også er studioene deres kjente for å være veldig bra.

Jeg betaler litt over 600 i måneden. Det er kanskje en høy sum å betale for en som bare trener 1-2 ganger i uken, men jeg har en bindingstid på 12 måneder og dette pusher meg faktisk til å trene oftere. Jeg må jo føle at jeg faktisk får utbytte av alle pengene som går til trening!
Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt lyst til å kunne danse, så nå har jeg faktisk begynt med dansekursene de tilbyr. Foreløpig er det Burlesque jeg holder på med, men har tenkt til å prøve ut litt hiphop og kanskje zumba, om jeg får tid.

onlyalexandra: Vihao Pham - Low evil http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Two_dancers.jpg/220px-Two_dancers.jpg I won't back down / beautiful

Vet at det kan være vanskelig å prøve ut nye ting, men å danse er gøy og det er jo en form for trening det også!

Noen som danser eller HAR danset før?

Panic! At The Disco - New Perspective

 

-Susann-

 

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits