Death Note er en japansk anime, som kom i rundt år 2006. Tidligere har jeg ikke vært noe særlig interessert i å følge med på anime serier, men jeg har likevel sett en del på Ninja serien om Naruto. Etter å ha sett en del Naruto, fikk jeg en anbefalning om å se denne serien kalt "Death Note". Death Note er en japansk anime, som kom ut i rundt år 2006. Jeg ble forklart hva det gikk ut på og at det var en serie på to sesonger og tilsammen 37 episoder. Det syntes jeg hørtes ganske lite ut til å være en bra serie, men jeg prøvde like vel. Overraskende nok, ble jeg hekta etter allerede første episode.

Det er en gripende fortelling om en talentfull og skoleflink gutt som er lei av at det er så mange mennesker i denne verden som begår grusomme og ulovelige handlinger. Plutselig en dag, plukker han opp en notatbok som han finner på bakken. Det viser seg at denne ikke er som en hvilken som helst annen notatbok, men en som tilhører en dødsgud. Notatboken fungerer slik at den personen som blir skrevet inn i den, vil dø. 

Sykt spennende!

-Susann-
The Host er enda en bok skrevet av Stephanie Mayer, forfatteren av Twilight-bøkene. Denne boken har de nå startet å filmatisere!
Da jeg leste denne boken første gang, for to-tre år siden, var jeg helt sykt spent på om de ville lage en film av den. Det var det jeg håpet på. Jeg har lest denne boken tre ganger både på engelsk og på norsk, og jeg ble så sykt lei meg da jeg var ferdig med den. Var derfor jeg håpet de ville lage en film av den, slik at jeg kunne oppleve historien på en ny og spennende måte.

Den kommer ikke ut før i 2013, men jeg velger å tro at den kommer til å bli storslagen! De har plukket ut Saoirse Ronan til å spille hovedrollen Melanie Stryder/Wanderer, en jeg kanskje ikke syns passer helt til den rollen, men som kan påvirke filmen positivt på en annen måte. Hun er jo en skuespiller som har spilt godt  i mange bra filmer. Ser frem til å se henne i den rollen! Spent!

Her er teaseren:

-Susann-
Dette er ingen trailer, derfor den er så kort, men det er definitivt bedre enn ingen ting. Eller hva? Jeg gleder meg så sinnsykt til den siste og avsluttende delen, men gruer meg også litt. Det blir som med harry potter filmene, fordi man har fått en slags tilknyttning til historien.

Sykt!

Flere som gleder seg like mye som jeg gjør eller? Har drit store forventninger! Eller er det noen som gruer seg? Hva tror dere utifra hva dere har sett i denne teaseren? 

-Susann-
Denne uken kommer det ut en ny snøhvit film på kino. Det har allerede kommet ut en film om snøhvit i år og det er den med Julia Roberts i hovedrollen. Personlig har jeg ikke tatt meg tid til å se den filmen, fordi jeg har en mistanke om at de forteller snøhvit historien på en mosrsom måte og det syns ikke jeg passer helt. Jeg vil at fortellingen om snøhvit skal være dramatisk og derfor har jeg bestemt meg for å ta meg en tur ppå kinoen til helga og se den nye filmen med Kristen Stewart i hovedrollen.

Har sett alle traylerne, men dette er den lengste og den beste: 

Den ser ut som en fantastisk spennende film og det er sånn jeg liker dem. Flere som har planer om å se denne filmen?

-Susann-
Nå har jeg akkurat sett den siste Twilight filmen om igjen sammen med en stor gjeng jenter! Var utrolig gøy og fikk nå nettopp høre at Kristen Stewart, som er hovedrollen i twilight-sagaene, skal spille i en ny eventyrfilm. Nemlig Snøhvit! Det som er morsomt, er at det faktisk aldri har blitt laget en film om snehvit før, men askepott derimot er det blitt laget mange forskjellige versjoner av. Hun skal spille hovedrollen i også denne filmen. Gleder meg helt VILT!! Her er traileren.

Det er ikke ord! Jeg klarer nesten ikke vente....

-Susann-
Når man går et år på folkehøgskole, finner man ettehvert ut at det faktisk går veldig mye tid til filmtitting. jeg tilbringer veldig store deler av min folkehøgskolehverdag forant tv'en i stua. Det er selvsagt veldig koselig å se film, særlig når man er flere og det er det jo ofte.

I løpet av uken som har gått har vi sett omtrent en film hver dag. En av dagene så vi tre filmer på en dag. I dag har jeg forløpig bare sett èn film, men jeg kan garantere at vi ser en til i løpet av kvelden.

Jeg og en gjeng på skolen skal kanskje på kino i kveld og se filmen Shame. Den handler om sexavhengighet, uten at jeg vet helt hva sjangeren er. Det er ikke sikkert jeg blir med heller, for sliter litt med penger om dagen. Blææææh! Må spare til USA-turen i April, som kommer til å bli AWSOME btw. Men nå må jeg stikke, for nå er det middagsmat!

 

-Susann-
Akkurat kommet opp fra tv-stua, der vi så filmen Memento. Filmen er laget av samme regisør som har laget inseption. En skikkelig mind fuck film! Utrolig bra da, men litt vanskelig å forstå.
Den handler om en mann med korttidshukommelse. Han husker alt frem til den dagen kona hans blir drept. Alle minnene han har hatt etter det er forsvunnet. han klarer ikke lenger å lage nye minner, så han bruker et polaroid kamera til å ta bilder av hendelser og personer, så skriver han ned hvem de er, hva han har gjort og hva han må gjøre. I filmen skal han prøve å finne mannen som drepte kona hans, mens han har flere personer rundt seg som enten prøver å hjelpe han eller prøver å forvirre og villede han.

Verdt å se! Her er trailer..

http://1.bp.blogspot.com/_HN_7Y2gcBoo/TFIUOUy3NaI/AAAAAAAABI8/BRqvioHzRSc/s1600/memento.jpg http://www.wallypfister.com/wp-content/gallery/memento_1/25_memento.jpg http://www.arudima.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/04/memento.jpg http://www.wallypfister.com/wp-content/gallery/memento_1/memento.jpg

Sett den?

-Susann-
Nå har jeg akkurat sett ferdig en utrolig fin film, kalt The Shawshank Redemption (Frihetens regn). Filmen handler om en man ved navn Andy som er en ung og vellutdannet bankmann, som får sitt liv snudd på hodet når han blir dømt og fengslet for drapet på sin kone og hennes elsker. Årstalletallet er rundt 1940 og filmen viser hvordan Andy, ved hjelp av hans venn Red (fengselets "bedriftleder"), Ender opp med å bli den mest utradisjonelle fangen.

Filmen har blitt kåret til verdens beste film og har Tim Robbins og Morgan Freeman som hovedrolleinnhavere.

En film som absolutt er verd å se.

-Susann-
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en fantastisk kinoopplevelse. Digget den siste filmen av Harry Potter og syntes det var en veldig bra avsluttning.
Kommer til å skrive en slags filmrapport om den, men venter med det til et senere innlegg. Kanskje til når den har kommet ut på dvd.

Den er hvert fall verdt å se i 3D, var helt fantastisk.

All Harry Potter, All the time We're just two lost souls swimming in a fish bowl We're just two lost souls swimming in a fish bowl We're just two lost souls swimming in a fish bowl We're just two lost souls swimming in a fish bowl Harry 'Til The End Harry Potter funny, harry potter, luna, movie quote, sane, subtitles - inspiring picture on Favim.com
WEHEARTIT - Søkeord: Harry Potter

-Susann-
"Hanna" er en ny film som går på kino nå. FIlmen handler om en 17år gammel jente, Hanna Heller, som helt siden hun var to år har bodd ute den ville naturen i Finnland.
Helt siden hun var liten, har hun blitt trent opp av sin far til å bli en snikmorder. Som følge av treningen har hun heller ikke vært borti moderne teknologi og har derfor måttet pugge falske backup historier om seg selv, som skal brukes når tiden er inne.
En dag, forteller hun faren sin at hun er klar til å dra ut til den store verden. Da finner faren hennes frem en peilesender som, så stras den er aktivert vil sende meldinger til den utenforstående verden om deres lokasjon. Etter å ha vurdert hennes ståsted, aktiverer hun peilesenderen som sender signaler til Marissa Wiegler, en korrupt CIA-agent. Wiegler sender et team til der hvor Erik Heller og Hanna befinner seg, men der sitter Hanna klar og venter på dem. De finner fort ut at Erik har rømt og tar med seg Hanna til en base i Marokko. Der finner hun ut at faren hennes var en tidligere CIA-agent som forrådte dem og som kjenner til en hemmelighet som ikke skal røpes.
Mens wiegler har fått i oppdrag å drepe Erik, har han gitt Hanna i oppdrag å drepe Wiegler.
Det hele ender med at Hanna ikke har noen vanskeligheter med å rømme derfra. Hun finner en Engelsk familie, som er på ferie i marokko. I første omgang sniker hun seg med i bilen dems, men så ender det med at hun blir ganske godt kjent med jenta i familien og får skyss et godt stykke.

Planen var at hun skulle møte faren sin i Tyskland, men hun kommer over flere komplikasjoner og det er ikke sikkert at hun får se faren sin igjen.


Det er en kjempe spennende film. Fart, spenning og innlevelse. Fasinasjon til tusen! Anbefales på det sterkeste å se!Terningkast: 5

-Susann-
Nå har jeg vært veldig tålmodig og ventet en GANSKE god stund på sesong 4 av True Blood. Men jeg trenger ikke vente mer nå, for nå har den kommet!
Så den første epsioden i sesongen på mandag og det var DØDS spennende! Dør av å vente den knappe ventetiden til neste episode..men det er så spennende.

Til dere som ikke ha fulgt med på True Blood, gjør det NÅ! Du vil ikke angre.

neueste Dateien - TrueBlood FirstLook 600110607073354 - EricNorthman.net Gallery Untitled Hell yeah, True Blood!
WEHEARTIT - Søkeord: True Blood

Hvem syns du er kjekkest? Eric eller Bill?

-Susann-
Here it comes..You BETTER watch it!

Wow, jeg digger J.K Rowling og produsentene av alle filmene. Og meg selv som fant denne traileren.

Okey, god natt!

-Susann-
Breaking Dawn vil være den siste delen i Twilight serien som er basert på Bellas historie. Om det kommer fler filmer utover det, er jeg ikke sikker på.
Jeg venter derfor i spennning og håper at denne filmen når opp til mine forventninger. Da jeg har lest alle bøkene et dusin antall ganger, vet jeg hva som er meg i vente, men klarer like vel ikke å se det for meg på et lerret..Det vil bli helt utrolig!

Nok tullprat..Her har dere den aller første traileren til Breaking Dawn. Enjoy!

The most basic question: What do you think?

-Susann-

File:Waiting for Forever Poster.jpgWill og Emma var bestevenner da de vokste opp, men det var lenge siden og de har mistet kontakten for lengst (så vidt hun vet). Emma er nå tilbake i hjembyen deres fordi faren hennes er blitt svært syk. Will er også på vei hjem, og forteller et gammelt ektepar som han får skyss av, om historien om hvordan han forelsket seg i Emma.

Når han kommer frem, forteller han sine nærmete at han nå etter så mange år fra hverandre, endelig skal fortelle Emma om hans følelser for henne.

På den andre siden, er Emma ganske fortvilet over sine kjærlighetsproblemer som hun nå har flyktet fra og er svært bekymret for sin far. Hun får nesten sjokk når hun møter på Will igjen og er overrasket over hvor mye han husker fra barndommen.

Det har seg faktisk slik at Will har vært i nærheten av henne hele tiden, uten at hun har vist om det. Nå utrykker han sine etterlengtede følelser for henne. Spørsmålet er, hvordan tar hun disse opplysningene?


Det er en kjempe søt film. Will er veldig spessiell, men han har en strålende sjarm.
Den bringer også fram tårer, så vær forberedt og ha et lummetørkle ved siden av deg under filmen.

Se traileren under!

-Susann-
File:Limitless Poster.jpgLimitless er en ny film, som jeg tror fortsatt går på kinoer her i Norge. Det var broren min, Josef som anbefalte meg å se den, og det er jeg glad for at jeg gjorde.

Eddie er en bokforfatter som sliter med fremgang både i livet og med skrivingen sin. Kjærsten har akkurat slått opp med han, noe som gjør at han har mistet mye motivasjon når det kommer til forfatterskapet sitt. Tilfeldigvis møter han på sin ekssvoger, som overfor Eddie er kjent som en tidligere drugdealer. De tar seg en kaffe, der Eddie forteller sin gamle svoger om sine livsproblemer. Like før de skiller vei, mottar Eddie en blank pille som vistnok skal gjøre sånn at han får tilgang til 100% av hjernen, når man vanligvis bare har tilgang til 20%.
Eddie blir etter hvert introdusert for en helt ny livsstil, der han ikke lenger har noen begrensninger.

Det er en helt utrolig spennende film. Blir helt satt ut av alle effektene og av virkelighetsfølelsen.
En film som absolutt er verdt å se!

Jeg gir den terningkast 6, slett ikke bortakstet tid når man ser på slike filmer. Se traileren under!

-Susann-
I dag har jeg, på tross av at det er så fint vær, for det meste ligget i sofaen og sett på tv. Jeg har hatt macen i fanget 60% av tia, men jeg har faktisk sett en hel film på tv, sammen med pappa.
Det var en vestern-film fra 60-tallet og handlet om en ung dame som het Cathrine Ballou og hennes menn som søkte hevn over mannen som hadde fått faren hennes drept.

I starten av filmen, får vi se hvor handlingene hennes under filmen har brakt henne. Hun sitter i fengsel og venter på at fengselsvakten skal føre henne til galgen.
Så starter fortellingen om hvordan hun havnet i denne sjebnesvangre situasjonen.
Se traileren nedenfor.
http://www.coffeecoffeeandmorecoffee.com/archives/filmstills/cat%20ballou3.jpg http://4.bp.blogspot.com/_bLuK4t9Rcug/RuNT9wfLVkI/AAAAAAAAAPA/EaH6dZKmdJc/s320/Cat%2BBallou.jpg
http://myvintagephotos.com/images/Michael%20Callan%20Cat%20Ballou.jpg http://www.homevideos.com/freezeframes/catball47.jpeg

-Susann-
Den nye Pirates of the Caribbean filmen. Jeg har faktisk sett den to ganger på kino. Syntes den var bra..vel kanskje i underkant av bra. Likte de andre filmene mye, mye bedre. Det er noe ved den som gjør den litt kjedelig, det kan være det at de bruker for mye tid på prat og ikke så mye på action, likevel er det mye som tyder på at det vil komme enda en film senere. Den er jeg litt mer spent på å se.
På den andre siden, likte det at det var havfruer med i filmen, det er alltid bra med noe nytt etter å ha sett udødelighet, svære blekkspruter og verdens ende.

Tror også at jeg hadde litt store forhåpninger da jeg så den første gangen. Det at to av hovedrollene i de tre andre filmene nå er borte, har sikkert endel med det å gjøre. Når de først skal fjerne to av de viktigste karakterene i filmen, må de gjøre en veldig god jobb for å få folk til akseptere de mangler filmen måtte ha.

Jeg så filmen i 3D begge gangene, men syns ikke det var noe bonus. Kunne like gjerne sett den i vanlig film, og tror kanskje at opplevelsen ville blitt litt bedre til og med. Det var ikke noen scener i filmen, hvor man fikk opplevesen av å være til stede under hendelsene. Hvis noen har sett den andre Harry Potter filmen? Den med mysteriekammeret, så husker dere helt sikkert den scenen i kammeret hvor Harry sloss mot bassiliskern og den nesten berører sjermen fra den andre siden av kameraet. Hadde den scenen vært i 3D, hadde det vært helt fantastisk. Da hadde man absolutt fått en opplevesle av å være i samme rom som stjernene i filmen, men sånne øyeblikk fikk man ikke med Johnny Depp desverre.

Hadde jeg vært dere og skulle sett filmen, ville jeg da heller sett den i vanlig film enn å ha på meg de fæle 3D-brillene for no reason !

Gir filmen terningkast: 3
Her er traileren:

Har du andre formeninger om filmen??

-Susann-
Jeg har ventet lenge på at det skal komme ut nye episoder av både Gossip Girl, One Tree Hill og The Vampire Diaries. I morgen kommer endelig en ny episode av The Vampire Diaries, som jeg har ventet på i flere uker nå. Jeg har til og med rukket å se en hel sesong av Pretty Litlle liars, mens jeg har ventet. Nå er det ikke lenge igjen, så jeg tenkte jeg skulle legge ut en liten spoiler eller en promo av morgendagens episode..DET ER SÅ SPENNEDEEE!

Spennende, eller hva?? 

-Susann-
I medie og informasjonskunnskap, lærer vi en del om de forskjellige mediene og mye om internasjonal mediehistorie.
Den klassiske film retningen er den retningen som de aller fleste er vant til. Det er noe vi også forbinder med Hollywood film. Den tyske ekspresjonistiske filmen, er en filmretning som kom i mellomkrigstiden.
Det var en tid hvor det var Dårlige økonomiske og politiske kår i Tyskland, rett etter at de hadde tapt verdenskrigen.
Tysk ekspresjonistisk film går ut på veldig mye avspeiling av indre følelser og lidelser. Skuespillerne er dramatisk sminket med svarte toner rundt øynene. Belysningen i filmene er veldig skarpe, samtidig som det er veldig mye skygger i rommet. Noen ganger er skuggene til og med malt direkte på kulissene. Filmen foregår i svart/hvitt toner og det er ofte veldig dramatiske handlinger under filmen. Alt det som omringer skuespillerne i filmen er også veldig urealistisk og filmene er generelt basert på surrealisme og ekspresjonisme, noe som gjør dem dystre og grå. Takene og husene er sjeve og usymetriske fra bakken. Dette er generelt for denne typen film.
Horror filmer, har tatt veldig mye kunnskaper og lærdom av tysk ekspresjonistisk film. Det at det er en skummel og dyster stemning er hovedingrediensen til skrekkfilmer.  

Dette har vi akkurat hatt prøve om, og synes det var et virkelig spennende tema så jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om det til dere.
I tillegg har jeg lagt ved en musikkvideo av bandet Red Hot Chillipeppers med låta Otherside. Denne har tatt tysk ekspresjonistisk film som utgangspunkt i musikkvideoen. Bare se her..

Så er det jo en veldig bra låt da! Eller Hva?

-Susann-
Jeg var på kino med venninna mi, Martine i dag. Filmen vi så var I Am Number Four. Jeg hadde ikke store forhåpninger til den da vi dro, for det var noen som hadde sagt at den ikke var noe bra, men jeg syns den faktisk var mye bedre enn jeg hadde regnet med. Det er ikke den beste filmen jeg har sett, men jeg syns den var spennende. Er det ikke det vi alle ser etter i en film? Spenning. Så den er ikke på topplisten, men kanskje på slutten av topp 15 lista, hvis den fins. Det er ikke en gærn plass, for jeg har sett en hel del filmer!
Her kan du se traileren:

Spennende? Det hjelper jo selvfølgelig at hovedrollen er en hotty!

-Susann-
Her er den nye traileren!

Ååååå! Gleder meg! Du og?

-Susann-
Kanskje litt søtere før, ellers så ser jeg ikke store forandringer i Harry Potter-stjernen.
Hva syns dere? 

-Susann-
15. Juli kommer filmen som blir slutten på Harry Potter-universet. 
Et av tegnene på at man har en storfilm i vente, er når produsentene legger ut film- og karakterplakater lang tid i forveien. Her er den første plakaten til Harry Potter og Dødstalismanene del 2

Produsentene har forresten gitt beskjed om at dette vil bli den korteste Harry Potter-filmen noen sinne. De sier at det langt ifra vil ende opp som en kortfilm, bare at den er relativt kortere enn noen av de andre filmene.
Dette er noe som plager meg litt å høre. Noe av det jeg likte best ved disse filmene, var liksom at de var så lange. Vi får bare håpe at handlingen og spenningen gjør opp for det.Hva syns du om bildene??


-Susann-

 
Red Riding Hood er en Amerikansk fantasy film, regisert av Cathrine Hardwicke som også er regisøren av Twilight filmene New Moon og Eclipse. Filmen er løst bassert på historien om lille rødhette.

 

Et av produsentene er overraskende nok Leonardo Dicaprio. I tillegg har vi jo søte Amanda Seyfried i hovedrollen som rødhette. jeg tror denne filmen kan være ganske bra. Holder på å laste den ned nå, så jeg har ikke fått sett den enda, men jeg vet at jeg kommer til å elske den!

Her er traileren!

Spennende ikke sant? Den er allerede ute på kinoer i Norge!

-Susann-

 
Til nå har jeg sett nesten alle serier som i det hele tatt omfatter ungdommer og drama. Som mange av mine nærmeste venner vet, digger jeg One Tree Hill, men jeg liker best de gamle sesongene..Nå syns jeg det bare blir kjedeligere å kjedeligere for hver episode som går. I tillegg syns jeg det er kjedelig å måtte vente en uke før det kommer en ny episode, så jeg bestemte meg til slutt for å se flere serier av gangen i og med at de nye episodene kommer på forskjellige dager i uken. VET! Jeg er litt nerd..
Så nå følger jeg med på One Tree Hill, Vampire Diaries, True Blood, No Ordinary Family, Naruto(vet! noe annerledes fra alle de andre), Gossip Girl, Glee og Pretty Little Liars. Tidligere fulgte jeg også med på The O.C, men etter at Marissa døde, har jeg stoppet-ish..ser fortsatt litt.
Jess, så blant disse er den nye serien som jeg akkurat har startet på, Pretty Little Liars som er en utrolig spennende serie må jeg fortelle dere!

Watch this you guys, and you'll know what I'm talking about!

-Susann-

 
For noen dager siden, var jeg og noen venner over hos Marit for å ha filmkveld, så vi satte oss nede i kjelleren hvor hun har det flotte hjemmekinoanlegget sitt. Vi startet ikke med noen vennlig film, som handlet om et rådyr og kaninvennen hans..neinei, det var rett på det verste med en gang. Det skal jeg love dere er det mest grusomme jeg noen gang har sett. Det var den mest grusomme handlingen du kan tenke deg, for det handlet nemlig ikke om noe spøkelse heller..Dette kunne skjedd på ordentlig.. Det må være det værste ved hele filmen, pluss det at han som har kommet opp med ideen om filmen, må være den sykeste personen i verden.

For å være helt ærlig, så måtte vi faktisk stoppe filmen midt i, fordi jeg hadde en trang til å snakke om hva man oppnår ved å se på slike filmer, nemlig ikke en dritt. Resultatet er vel det at, etter hvert som man fortsetter å se slike ting, vil man kanskje bli imun mot bilder og hendelser som eksempler vises i denne filmen. Det er over hodet ikke en fordel, men nærmere noe som etter hvert kan utvikle seg til noe ondt og farlig for individet. Mange tusner av straffesaker foregår her verden på grunn av hendelser rundt omkring, forårsaket som følge av en skrekkfilm eller liknende.

Jeg sier ikke at jeg ikke underholdes av skrekkfilmer, men det er enkelte filmer som man ikke har godt av å se. Uansett må man ha et åpent sinn, når man ser dem slik at de ikke svekker menneskets moral.
Helst foretrekker jeg filmer, der det er en overnaturlig sammenheng der det ikke er fyldt med masse blod og vold, men heller litt skvetting pluss en god dose frykt.

Under kan man se Traileren til The Human Centipede(filmen bak inleggets tema)

-Susann-
http://indiegeniusprod.com/BestMoviesEver/wp-content/uploads/2010/10/burlesque-movie-poster-best-movies-ever-cher.png
Dette er en musikal-film som overgår alle forventninger en måtte ha. Jeg så den i dag, faktisk nettopp, siden jeg lastet den ned, og den var så bra at jeg nesten har lys til å se den igjen med en gang!
Christina Aguilera har hovedrollen, som kler henne veldig. Etter henne, gjør jo Cher en strålende part i filmen, hun også.
Det er vanskelig å si hva som gjør denne filmen så utrolig kul, men det hjelper jo selvfølgelig at Cam Gigandet har en ganske så stor rolle.
http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/2010/11/burlesque_2010_a_l.jpg
http://conysoft.com/uploads/posts/2010-11/thumbs/conysoft.com_1290518218312.jpeg
http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/2010/11/christina_burlesque_2010_a_l.jpg
http://s4.daemonsmovies.com/mov/up/2010/11/burlesque-movie-photo-01-550x366.jpg
http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2010/11/burlesque-movie.jpg
http://netkushi.com/gallery2/var/resizes/Hollywood-Movie-Stills/B/Burlesque-movie-stills/Burlesque_Movie_stills_21.jpg?m=1288170990http://www.christina-a.net/gallery/data/3722/medium/burlesque_book_1286585403.jpg

Trailer under:

A penny for your thoughts!

-Susann-
To på rømmen er en Disney film bassert på fortellingen om Rapunsel og hennes fortryllende, lange hår. Den er utrolig spennende og fantastisk morsom!
Jeg så den på kino i går og syntes den var så koslig at jeg lastet den ned og så den igjen, når jeg kom hjem. Jeg er litt usikker på om jeg syns den er bedre på engelsk i og med at jeg så den først på norsk og syntes de hadde gjort en ganske god jobb med oversetting. Originaltittelen er Tangled, som jeg syns høres mye bedre ut enn to på rømmen..Men det er jo bare tittelen.

Traileren kan dere se under

Hva syns dere?

-Susann-
..Er en ny film med Ryan Gosling og Kirsten Dunst som hovedroller. Filmen er basert på en sann historie om en mann og en dame som i det ene øyeblikket lever et lykkelig og flott liv, mens i det andre er det totalt snudd på hodet. Katie Marks (Kirsten Dunst) blir mer og mer deprimert, som følge av mannens merkelige humørsvingninger. Til slutt ender vi i en rettsal hvor det diskuteres om Katies forsvinning og hvem som er misstenkt i saken.

Filmen er veldig gripende. Ryan Gosling spiller David, Katie Markss mann som i starten er like kjekk som altid, men underveis i filmen endres både karakteren og utseene til skuespilleren og han virker mer ekkel og skummel (tro det eller ei).

En film som absolutt er verdt å se! Se hvertfall traileren under..

Nå?..

-Susann-
..Er en spennende og morsom film som handler om en salgsmann, Jamie. Jamie er alle damers drøm, men plutselig en dag finner han en jente som er akkurat lik han selv. Han finner sin match.

Det er en veldig bra film som jeg anbefaler alle å se.


Morsom, spennende og vakker.

Hva syns du?

-Susann-
Om drøyt en halvtime, starter filmen "Som to dråper vann" på tv2. Den originale tittelen til filmen er "The Parent Trap", men norske oversettere..du vet hvordan dem er!
Det er faktisk ufattelig lenge siden jeg har sett den filmen, så jeg sitter faktisk her nå og smågleder meg litt.
For litt siden fant jeg ut at Vendela Kirsebom er med i den filmen..OK, kanskje ikke i den største rollen, men hun spiller modellen for brudekjolene som moren har designet. Big shocker! jeje, hun har hvertfall en rolle og det er jo ganske stort da.

Noen bilder fra filmen:

http://1.bp.blogspot.com/_gpn5RB1J4u8/TNb0iiFnnXI/AAAAAAAAAQI/N0gLvQXB7K4/s1600/the-parent-trap_12174308.jpg http://movies.maxupdates.tv/wp-contents/uploads/2010/01/The-Parent-Trap1.jpg
http://gremlindog.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/11/lindsay-young.jpg http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20090317/293.parent.lohan.richardson.lr031709.jpg

 

Tenkt til å se filmen eller?

 

-Susann-

 

 

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits