Nå har altså den 12. episoden kommet ut og jeg har akkuratt sett den ferdig.
Spenningen stiger for hver episode. Jeg greier nesten ikke vente på de neste episodene. Det er jo en grunn til at jeg ser dem på nettet. Du kan se alle de nyeste episodene til The Vampire Diaries HER!

Følger du med på VD? Hva syns du om serien?OREO - KAKE <3

Ca. 450 g Oreo Cookies
100 g smeltet smør
2 pk. Tine kremost naturell, eller 1 pk Phildelphia 225 g :D
2,5 dl melis
ca 3,5 dl piska krem
2,5 spiseskjeer sukker
1 pose sjokolademousse Toro
3 dl melk til moussen


oreo


1/4 del av oreo kjeksene legges for seg i seg i en skål og brekkes opp i småbiter. Ta restene av kjeksen og putt i en pose, og smuldre de opp til veldig små biter! Smelt smør, og hell det over kakesmulene i en bolle og bland det godt til det kan smøres ut i en form. Bruk en 24 cm rund form.


klækløoreo

Åhåhå! Ser ikke dette nammisyammis ut så vet ikke jeg :) Gjør du?


Mix kremosten med melis med en mixer så det blir en luftig og kremete masse. Mix krem med sukker, og bruk ca halvparten av den stivpiskete kremen til å røre forsiktig inn i den ferdige ostemassen. Smør massen over kakebunnen og legg oppi halvparten av kakebitene du har satt til side. Sett i kjøleskap 30 minutter.

Mix opp sjokolademoussen i henhold til pakningen. Vi har erstattet 1 dl av melken med helmelk, men det er fritt valg :D ! Rør inn de siste kakebitene i moussen. Smør massen over kaken og sett i kjøleskap ytterligere 1 time. Legg et lag med krem på toppen til slutt, og pynt eventuelt med flere kakesmuler eller lag et mønster med vanlig sjokoladesaus!

La kaken stå avkjølt ytterligere noen timer, og aller best blir den om den får stå nesten ett døgn før man skjærer rundt kanten og løsner formen og spiser!

Resultat:

1000903


Her er en ordentlig perfekt kake! Etter våres mening er det den beste kaka i heeeelee verden ^^
Men obsobsobs! Man blir fort mett, så lurt å invitere noe gjester på besøk *heh heh* :D
Tusen takk til 

http://www.bladdah.blogg.no

(du finner også oppskriften originalt på denne lenken)

Oppskriften fra den originale bloggen!


http://bladdah.blogg.no/1264806101_en_liten_kakefest_er_.htmlJapp, da var enda et døgn allerede omme. Jeg ligger i sofaen til venninna mi, Marit og kjeder meg litt igrunn.. KAN DE IKKE STÅ OPP SNART!!


 Med "DE" så mener jeg Marit og typen hennes som egentlig kommer fra Korea, men han studerer i kina for øyeblikket. Han ble med Marit på besøk hjem til Norge, og han er en av det mest snilleste menneske jeg har møtt noen gang. Snill som et lam. Nå høres det kanskje ut som jeg snakker om et kjeldyr eller noe, for man pleier jo å si til noen som skal klappe hunden din "Ikke vær redd, han er snill som et lam". Jeg kunne jo sammenlignet han med et menneske, men det ville kanskje ikke ha passet helt å si "han er snill som Mahatma Gandhi". Nei jeg velger lam, jeg.
Vel, da vet dere hva jeg mener med at jeg kjeder meg..

ENDELIG!


 Den er IKKE fan-made! Det kan se sånn ut i starten, men det på slutten
er helt nytt og fra den ekte filmen!Part one:
November, 2010

Part Two:
July, 2011


Vi gleder oss, eller hva? 
Styrtet rett ned i 15 meters         Helikopteret er hevet og fire personer er omkomne.
dyp, utenfor Horten.


På forsiden av aftenposten står det en overskrift som vedrører en helikopterulykke som skjedde i går.

Da jeg satt i klasserommet -klar for min første time med rettslære- dukket den andre klassens rettslære rærer opp i døren vår. Han så ganske mollefonken ut og han fortalte oss at 3 av de fire som hadde omkommet i helikopterulykken var med på arrangere ballet vårt i år. Altså det ballet som hadde fåregått på det gamle sas hotellet, lørdag kveld.
Jeg ble ganske rystet. De har vært med på å arrangere alle våre ball siden tidlig på 90 tallet og jeg kjenner dem ikke, men likevel føler jeg at det er værre enn noe annet jeg har lest i avisen i det siste. Han ene av de som omkom var faktisk en tidligere elev på wang. Det ble ikke så mye til rettslære, verken den timen eller noen av de to andre. Vi snakket ganske mye om ulykken og hvem som var innbandet.

Dette var en trist hendelse, men den skal ikke få lov til å ødelegge dagen min. Jeg har ikke noe særlig lyst til å gå rundt å tenke triste tanker på en slik fin og avslappet dag. Særlig siden det var så travelt og slitsomt i går.

Hva kan man si om slike ulykker?

I dag er en nydelig dag. Jeg ligger i sengen min mens jeg nyter at den sterke solen skinner gjennom vinduet mitt og lyser opp hele rommet. Det er ganske lenge siden jeg har sett solen så sterk. Det er kanskje fordi jeg pleier å sitte i den trange skolens klasserom -som nesten ikke har noen vinduer- på denne tiden av døgnet. Som bringer meg over til hvorfor jeg ikke er på skolen.

Jeg våknet klokken kvart på 7 i dag tidlig av at klokken ringte. Jeg sto opp ganske fort, noe som er uten om det vanlige, men siden jeg viste at jeg ikke skulle tilbringe så alt for lang tid på skolen i dag, var det like greit å få det overstått. Jeg tok altså T-banen halv 8 i følge med Natalie som hadde overnattet hos meg, og kom tidsnok til første av de tre timene med rettslære. Vi har nemlig åpen dag på Wang i dag, og dermed får alle elevene dra etter de tre første timene.

Me like ;D
Ganske ofte i det siste har jeg fått besøk av min kjære søte venninne, Natalie. Det er alltid hyggelig å få besøk, og spessielt hyggelig er det når den besøkende er en skikkelig snill og søt jente som man er kjempe glad i.
Snart skal vi se en film som heter john Tucker must die.

 
 
Den handler om en jente som flytter til et nytt sted. Denne jenta fler at hun ikke blir lagt merke til på skolen, også er det en gutt på skolen som hun er litt små forelsket i. Hun finner snart ut at han ikke er verdt noe som helst. Han dater tre forskjellige jenter som alle er like begeistret for han, men de vet ikke noe om at han har to andre på lur. Når de finner ut at han sier de samme tingene til alle sammen, og han aldri sier navnene deres fordi han er redd for å blande dem, lager de en plan mot han.

SE FILMEN HER:
http://www.surfthechannel.com/video/63642/1161966.html
Olav den hellige                                                      Birkebeinerne
Sitter i historietimen og ser på en dokumentarfilm fra vikingtiden. Som alt annet på denne skolen så er også internetten ganske treg, og filmen er selfølgelig tatt ut fra internett. Yess, da satt vi her da..
Vikingtiden er egentlig ganske spennende men når det står om valget mellom om å skrive dette på bloggen eller om jeg virkelig skal følge med, så vet dere allerede svaret.

"Kong Sverre allierte seg med birkebeinerne."

Da jeg kom hjem fra skolen var jeg forberedt på en travel dag med vasking av klær og rydding av rom. Men da jeg gikk inn døren, møtte jeg på mamma som hadde vasket den store haugen med mitt skittentøy. Jeg ble suuuperglad fordi da hadde jeg hele dagen på meg til å slappe av, også måtte jeg jo rydde rommet da. Nå sitter jeg foran pc'en og er klar til å se 11. episode av Vampire Diaries! :D


Digger den!!     What about you?Jeg sto opp klokken kvart over 6 i dag tidlig, for å rekke å dusje før jeg dro på skolen. Etter at jeg våknet brukte jeg et kvarter på å gre ut det bustete og uflidde håret mitt som var en eneste stor dott med gammel hårspray. Etter det tok jeg en rask dusj. Jeg var faktisk ganske våken, tross at jeg hadde lagt meg ganske sent i natt. Men det varte ikke lenge. Da jeg kom på skolen til den første timen med kultur og kom. var jeg så trøtt at jeg sov meg gjennom nesten hele timen.
Da jeg kom til mattetimen og karen åpnet vinduet i klasserommet hvor det var en perfekt varme, angret jeg fort ved valget av jakke jeg hadde tatt tidligere den morgenen. Da vi hadde rettslære timen etter, ble jeg ganske trøtt igjen og jeg sovnet på slutten av timen med bergansjakken til Lise over meg, nesten som en dyne.

Nå har jeg akuratt snakket med kusina mi Thea på webcam. Hun har vært på språkreise i Ohio, USA siden august og jeg har savna henne siden dagen hun dro. I USA går hin på en kristen skole, som i starten virket ganske skummelt, men hun fant ut at det ikke var så altfor ille likevel.
Hun kommer ikke tilbake til norge før i juni, og OM jeg gleder meg til å se deg igjen irl.

litt fucka bilde, menmen..

Det jeg savner aller mest når jeg er sammen med Thea er helt klart sommerferien. Da vi lå i anexet(aner ikke hvordan det skrives) og leste høyt for hverandre:P Jeg husker den litt ekle boka vi leste. Den het søskenkjærlighet og handlet om en jente som hele tiden hadde vært forelsket i broren sin som var eldre enn henne, og han hadde merkleig nok vært forelsket i henne også.. Noen bøker er bare for rare, men den var jo spennende like vel da. Også husker jeg når vi kjørte ring og sto på vannski. Det var skikkelig gøy da vi endelig fikk til å stå ordentlig på skia.
Jeg husker når vi dro til sommerbutikken og kjøpte Fruits is og nybakte solskinnsboller..Mmmh! Da vi var ferdige vurderte vi å snu på hjemveien og kjøpe enda mer. HAHA! Men jeg skjønner godt hvorfor, det var jo så godt!
Vi brukte egentlig ganske mye av tiden vår på å lese bøker. Den sommeren hadde jeg faktisk lest over 7 bøker. Jeg startet på Harry Potter bøkene men jeg ble ikke helt ferdig, mangler fortsatt 5,6 og 7. Mens Thea leste The Host, som jeg hadde ambefalt henne å lese for en gangs skyld. Det pleier å være omvendt.

Jeg husker også den sommeren hvor Thea var med Mamma, Josef, Pappa og meg til Tunisia. Det var første gangen pappa var der også. Den sommeren trente jeg faktisk Tkd i tunis. Da Thea kom, hadde jeg allerde blitt kjent med noen av de vi trente med og vi dro på stranda sammen og hadde det skikkelig koselig.
Pappa er ikke av den typen som klarer å holde seg på samme sted hele tiden. Han vil utforske landet og det var det vi gjorde. Han leide en bil så vi fikk kjørt gjennom forskjellige plasser, og jeg må inrømme at enda så mange ganger jeg har vært i Tunisia så hadde jeg ikke sett så mye av selve landet. Den første dagen kjørte vi oppover mot Nord Tunisia, på fjellene i landsområdet og det var helt nydelig. Vi møtte på bønder på veien som ville selge oss brød og honning. Mens vi kjørte spiste vi honning og brød, ja Thea også. Det var faktisk den eneste honningen hun likte.
Det var en strålende sommer, skulle ønske den ikke hadde gått så fort.

Jeg savner deg kjempemasse, jenta miii! Kom deg trygt tilbake til Norge snart:)


 
 
 
 
 Ha, jeg sugde..
Fra nå av har jeg avtalt med treneren min at jeg skal være med han til Moss på morgen treningene. Jeg har pleid å trene på tojang alle treningsdagene, men mandagene er litt stress siden jeg får nesten aldri vært med på noe av det de gjør på grunn av ryggen. Derfor er wang i Moss perfekt for meg på mandager. I tilegg blir jeg kjørt helt til skolen etter trening og det er chill.
Som ganske mange av dere vet så har wang en tradisjon som feirer 30 års jubileum til neste år, og det er wang ballet. Hvert år har wang et opplegg hvor alle elever på wang betaler 600 kr hver til skolen, så arangerer de norges største ball. Hvert år er det noe nytt som skjer og noen nye artister og stand-up komikere som kommer til oss på wang for å underholde. I fjor hadde vi den gleden av å høre på Gete Sara(eller hvordan det skrives) som kom med frekke vitser. Vi hadde også den æren av å få høre de verdensberømte hiphop'erne Madcon, som kom til oss og sang for oss på senen foran dansegulvet. I år kom selveste Tina og Betina fra Torsdag kveld fra nydalen på senen mens vi satt ved borene. Vi lo så vi holdt på å tisse i både dressbukser og ballkjoler. Etter det, fikk vi den gleden av å høre Jan Teigens mest kjente låter.

 
 

Vi spiste en to retters middag, før de ryddet bort bordene så vi fikk plass til å danse. Det var en stund hvor vi venta en del på at musikke skulle fortsette, men det gikk raskt og vi fikk oss en GLEDELIG overaskelse da DonkeyBoys dukka opp på sena og spilte både Ambitions, Sometimes og mange andre fantastiske låter. Alle på skolen, både elever og lærere var helt ville på dansegulvet!

 
 
  
 

Det var noe tull med noen som var mindreårige og hadde drukket, men etter det jeg hadde hørt var det bare en i klassen min som hadde tatt en liten slurk av ølen til en attenåring og blitt kasta ut for det. Mens rundt omkring var det andre som var helt waysta men fortsatt fikk lov å være der. Jaja livet er ikke altid rettferdig, men til Steffens fordel er han smart og han klarte å snike seg inn igjen iløpet av kvelden.

   
 

Jeg fikk ikke tatt så mage bilder da folk danset, jeg skulle jo tross alt danse selv, så jeg gadd ikke å ha et stort speilrefleks kamera dinglende rundt halsen mens jeg hoppet på dansegulvet. Det håper jeg folk fortsår. Men likevel er det tatt noen bilder med et annet kamera. Jeg skal se om jeg får tak i de bildene.

Selv om det er fest og alle liksom skal ha det kjempe gøy, så hender det at folk blir holdt utenfor. Alle har venner som de er mer sammen med enn andre. På slike begivenheter som dette, så er det ganske lett å glemme hvem man egentlig har tenkt til å "spend the time with" som man sier på engelsk. Enkelte ganger er det noen som blir så guttegale at de rett og slett etterlater venninner og alt som er etter seg, og bare flyr etter gutter istedet. Ok, jeg skjønner at man bare prøver å ha det hyggelig så lenge man kan, men tenk på venninna di da, som kanskje hadde lyst til å være sammen med deg. Tilslutt ender hele kvelden hennes i dass fordi hun har prøvd å lete etter deg i flere timer, men du har ikke en gang giddet å ta telefonen når hun ringer. Jeg syns at folk kan ta litt annsvar for hverandre og sørge for at andre har det gøy også. Men ikke ødlegg kvelden på denne måten, bare drit i dem hvis de oppfører seg sånn. Stikk fra dem og ha det gøy dere også!!
Dette var en liten oppmerksomhet til de personer som har opplevd dette, og kanskje til de som føler seg støtt av denne kommentaren. Men vær du sikker, jeg prøver bare å være hjelpsom :)

Jeg hadde hvertfall en koselig aften, hvor jeg fikk vært sammen med mange koselige mennesker!

 
 

Nok en gang et hærlig nyttårsball! :DAkuratt nå-atm- for å utforske engelsken min, så sitter jeg på pc'en på wang og kjeder ræææva av meg. Egentllig så  må jeg på do. Det er så digg å bare sitte på doen, for da får du tenke gjennom forskjellige tanker. Akkurat nå tenker jeg veldig mye på wang ballet. Jeg skal selfølgelig drikke meg møkkings men håpe på at Camiila(lærer) ikke merker noe. For jeg pleier jo å virke dopa til vanlig så hun ser nok ikke forskjell uasett :) WEE bring it on mammy. Pleier å kalle Camilla(lærer) for mammy. For ordet "mammy" er liksom en blanding av ordet mamma og baby! hun er begge deler for meg. Elskov til henne. Og foresten siden jeg har kommet inn på temaet lærere så må jeg jo fortelle om de andre også. Geir. min rettslære lærer kaller jeg for "faggy", blanding av far og GAY. Han er så søt. Han har nettopp vært i Thailand og funnet seg en "buoifriend" som man sier i Thailand. Altså, "boyfriend". Eller som Geir sa til meg, "My boytoy".
Anne Stine, kultur og kommunikasjons lærer, kaller jeg bare for zlimthin fori hun er kjempe tynn. :I
Jeg hadde vekkeklokken min på kvart over 6 i dag tidlig, men selfølgelig måtte den baile! Det ble til at jeg våknet klokken 7 av at Gunnar - treneren min -sendte en mld hvor det sto: "Jeg står utenfor". Jeg skulle nemlig være med han til wang i Moss for å trene der. Nå skal jeg begynne å trene der hver eneste mandag i stedet for å trene i Oslo som jeg vanligvis gjør hver mandag, onsdag og fredags morgen.
Heldigvis så rakk jeg det, og han måtte bare vente i noen få minutter. Treningen var perfekt, jeg var ikke sliten i det hele tatt, og det var ikke meningen heller. Jeg har lenge hatt en skade i ryggen, som er en av grunnene til at jeg trente i Moss. De har en helt annen struktur på timene sine, mens når jeg trener i Oslo på mandager, så får jeg nesten ikke noe utbytte. Jeg sier ikke at treningene i Oslo er dårlige, bare at de ikke passer for meg og min rygg.
Etter treningen, kjørte Gunnar meg tilbake til Oslo, ja faktisk helt til wang så jeg slapp å ta T-banen.
Jeg hadde en time matte, som gikk til helvete fordi jeg ikke hadde med meg noen ting, pluss at jeg ikke hadde tyggis. Jeg satt hele den timen og ikke gjorde en dritt siden jeg ikke klarte å konsetrere meg.
I media så har vi et prosjekt som går ut på å lage en reklamefilm. Min gruppe og jeg har altså valgt å reklamere for Redbull. I dag dro vi til Varingskollen, hvor vi skulle filme inn klippene til reklamefilmen. Det hadde gått helt fint om jeg ikke hadde hatt så dårlig tid tidligere på dagen, slik at jeg kunne husket å ta på meg en litt varmere jakke. Vi sto midt i Varingskollbakken og frøs både fringene og tærne av oss, mens vi filmet alle stuntene og triksene som ble tatt.
På toget tilbake til Oslo måtte Bent ta av seg skoene, fordi sokkene hans hadde sklidd av  inni skoen, for kanskje 10 000de gang i dag.
Jeg satt på banen fra byen og på vei hjem, da T-banen plutselig fikk strømstans mellom Brynseng og Hellrud stasjon. Men jeg sov jo selfølgelig. Jeg orket heller ikke gå ut av banen, da vi måtte kjøre tilbake til brynseng slik at vi kunne ta buss eller taxi. Heldigvis slapp jeg, fordi T-banen startet å kjøre igjen 10 minutter senere.

Ka du trur?
Denne helge har jeg vært i Trondheim på treningsleir. VI trente masse, sammen med team heimdal og team soshim fra Sverige. Vi trente en økt på fredagen, da vi kom dit. dagen etter, trente vi 3 økter med teknikk trening, taktikk trening og litt lett sparring(kamp). Den siste dagen, trente vi to økter. Den første økten trente vi litt lett sparring og taktikk. Andre økten hadde vi for det meste sparring med partnere fra de andre teamene. Hele helgen har vært kjempe kul og jeg har lært en hel masse nytt fra de andre trenerne.
Go Team Nordic!
Unnskyld meg, men jeg må bare få det ut! Jeg driver veldig mye med paint shop pro x2 og jeg syns dette programmet er et underverk og en gave fra himmelen. Men noen ganger er det ettellerannet som ikke fungerer, og det er til å begå selvmord av..
   
Sånn, takk for oppmerksomheten. :)

Vet dere om noen form for løsning på dette problemet? Så vær en engel og hjelp meg. :)Nå har vi i media klassen akkuratt vært på Aftenposten. Mens vi var der fikk vi sett en rekke bilder som refererte til viktige nyheter og hendelser som har skjedd iløpet av det siste tiåret.


The twin towers ,11 september 2001
 
Tsunamien, 2. juledag 2004
 
Fattigdom og sult i Afrika
 
Håndball EM og OL 2008, Gulljentene

Noen bilder som er trukket ut, men dette er langt fra alle bildene vi så. Det manglet noen bilder i visningen. Obama er en ganske stor og viktig nyhet innen de siste ti årene som har gått. Og i 2008 var det en norsk artist som trådte frem på senen i melodi gran prix, og vant hele konkurransen med låta Farytale, nemlig Alexander Rybak.

 
Barack Obama, President siden 2009 og Alexander Rybak, vinner av melodi grand prix 2009

Hva slags meninger har du om hva media bringer frem i avisene?De som liker film og antagelig har sett en del filmer, vet at Gladiatoren er en bra film. "Bra" film er veldig veldig underdrevet i forhold til å vurdere denne filmen.

Gladiatoren er basert på historie fra romertiden. Selve historien i filmen som handler om Maximus(Russel Crowe) som er general for den romerske her under Cæsar Marcus Aurelius. Men Marcus Aurelius er døende, og overlater tronen til Maximus istedenfor sin sønn, Commodus. Commodus finner ut av dette før noen andre, og dreper faren sin før han dør. Commodus tar tronen før noen andre har fått vite om det egetlige ønske til den avdøde Cæsar, og får familien til Maximus drept. Maximus klarer å rømme, men blir tatt til fange sammen med en rekke gladiatorer. Til slutt slåss han mot Commodus i et coloseum i Rom.


Jeg kan ikke love dere at denne filmen vil bli like bra som Gladiatoren, men jeg vet hvertfall at den har den samme resigøren, og ikke minst den samme skuespilleren i hovedrollen. Russel Crowe spiller rollen sin som Maximus, utrolig godt og det skulle ikke forundre meg om han gjorde det like godt i denne filmen.
Mine damer og herrer, ta vel i mot : Robin Hood
 
Har du sett Trailer? Se den her!
I dag har jeg virkelig slitt for å komme meg på skolen. Jeg vekkes av den stygge klokka klokken halv 7, men klarte ikke stå opp før en halvtime senere, etter en rekke slumre alarmer.. Fortsatt støl, merket jeg at jeg var med en gang jeg reiste meg fra sengen:( Jeg hadde skikkelig dårlig tid, måtte finne klær, rette ut håret og sminke meg, før jeg skulle spise frokost, lage matpakke og sprinte bort til T-banen. Jeg rakk det!! Og nå sitter jeg på skolen og lærer om samfunnets lover og regler.

Skole er drit gøy, syns ikke dere?I går var min første treningsøkt siden juleferien startet. Jeg går jo på toppidretts gymnas på wang og tre ganger i uka har vi en og en halv time trening før skolen starter. Det var ikke det at treningen var spessielt hard, tverit imot skulle den være ganske avslappet siden nesten ingen av oss hadde trent så mye på en stund. Jeg hadde jo også en kveldsøkt sammen med teamet som varte i to timer og krevde litt mere ytelse. Jeg føler meg totalt mørbanka i hele kroppen. Altså låra, legga, magen, ryggen og nakken. Når jeg har satt meg ned i to minutter, har musklene blitt like stive å såre igjen at jeg knapt klarer å reise meg opp. Det  var et under at jeg kom meg på skolen i dag, og jeg lurer virkelig på hvordan oppvarmingen blir på treninga i morgen..:S
But trust me, det har vært verre!I dag tidlig våknet jeg klokken kvart på 7. Jeg bakket klar treningstøyet til treningen som startet klokken 8, og alle bøkene jeg trengte på skolen. Jeg hater å stå opp tidlig, særlig når jeg ikke har fått sovet mer en et par timer fordi døgnrytmen er blidt snudd på hodet..:S Jeg satt oppe til kvart på tolv og leste i Breaking Dawn. Men lå uten bok med hodet stappa fult av andre tanker i kanskje 3 timer etterpå. Tilbake til poenget..Etter at jeg var ferdig med alt ting, UNTATT å spise frokost(som vanlig) hadde jeg 8 minutter igjen til banen gikk. Jeg spurtet in på kjøkkenet satte to brødskiver i risteren og tok fram to brødskiver til. Jeg hentet pesto og skinke i kjøleskapet mens jeg ventet på at brøde skulle sprette opp. Da de var ferdige smurte jeg to brødskiver med pesto og de to til matpakken med skinke. Jeg stappet den ene brødskiven i kjeften mens jeg fortet meg ut i gangen med resten av maten, ferdig pakket. Som vanlig hadde jeg to minutter på meg før banen gikk og jeg måtte selfølgelig spurte ned de 150 meterne ned til stasjonen og rakk banen med to sekunder.
Treningsøkten gikk forsovet greit, vi hadde ikke så hard økt i og med at det var første skoledag. Etter treningen skiftet vi i den lille garderoben vi har, med bare en dusj, så alle må vente tålmodig på sin tur.
Da vi skulle på bussen på national som kjører oss til skolen, klarte jeg selfølgelig å snuble over den glatte snøen. Jeg tryna foran alle sammen rett ned i bakken, og der lå jeg hjelpesløs mens alle lo:( jaja, Janike var snill og hjalp meg opp, men det er ikke dermed sagt at hun ikke lo..og unnskyld meg Janike, men det tok litt tid ja. Velvel, jeg døde ikke hvertfall. Vi kom oss til skolen helskinnet -hvertfall halvskinnet- og klar til matte timen. Vi hadde fått tilbake tentamnene våre, og jeg fikk 4+. Jeg hadde nok ventet litt mere av meg selv, men egentlig ganske forberedt på en dårlig karakter.
Ikke det at 4 er en dårlig karakter generelt, for noe jeg hater mest av alt er når folk syter over en 4 eller 5 mens jeg kanskje sitter igjen med en 2 eller 3.. Nei 4 er slett ikke værst, jeg bare følte jeg ikke hadde yt mitt aller beste.
I matpausen, fulgte jeg noen venner ned til Meny som skulle kjøpe seg mat.
Neste time var media. Vi fikk selfølgelig tilbake tentamen der også, og fikk en ganske ventet men ikke like skuffende karakter: 3+.
Etter det fikk vi vite om en gruppeoppgave vi skulle arbeide med dette semesteret, så fikk vi gå hjem.

Some times I wish I could say that I was to cool for school, and realy mean it..Helt siden jeg sto opp i dag klokken 1, har jeg holdt på å rydde vekk alle tingene mine fra rommet mitt. Det var et skikkelig slit, fordi jeg hadde masse klær ogsånt på gulvet som jeg måtte flytte. Så hadde jeg tre hyller fult av bøker og filmer osv, som jeg måtte bære ut, før jeg kunne starte å male. Da alt var ute av rommet, måtte jeg ta teip rundt vinduene og de stedene jeg ikke skulle male. Det tok jo sin tid, og ikke minst var det vanskelig siden jeg hadde bare sånn stygg teip som ikke ville feste seg ordentlig. Når alt dette var gjort kunne vi sette i gang med malingen. Vi begynte med en liten pensel til å ta de vanskeligste stedene, for så å fortsette med rullekosten. Til nå har vi ikke malt ferdig halve rommet engang, og jeg har skikkelig vondt i ryggen..jaja, det blir hvertfall veldig fint da. Jeg skal sørge får å ta et bilde av rommet når det er ferdig slik at dere får se hvor fint det ble!

Hihi! Mamma har lovt å lage gullerotkake til meg! Mmmm!I går var det nyttårsaften! Den startet med at jeg møtte Synnøve og Mari på T-banen. Vi skulle på en fest ved brynseng, så vi gikk av der, og der var det en gutt som likner veldig på en som heter Lars(ifølge Synnøve). Han var skikkelig snill og fulgte oss til dit vi skulle. Når vi kom til festen, ble vi ikke så veldig overbegeistret. Vi holdt oss for det meste på gangen, og unnskyld hvis noen av dere leser dette, men musikken var RÅTTEN! Vi sleit litt med å finne et annet sted vi kunne dra. Litt senere snakket vi med Sondre, som fortalte at det var en fest på elleingsrud hos en som heter Oda. Så jeg og Mari tok T banen til furuset, for vi skulle møte Vivian som også skulle være med. Men da vi hadde kommet til Vivian, var klokken 12 og alle rakettene fløy til værs! det var helt nydelig å se på. Så alle tre bestemte oss for at vi ikke ville dra noe sted, så vi satte oss i sofaen og så på The Hangover i stedet. Midt i filmen dukket Synnøve opp på døren, sammen med tre gutter fra festen på brynseng. Vi brukte sikkert en halvtime i gangen til Vivian og snakket med dem, før de stakk videre bort til den festen på ellingsrud. Senere dro Mari hjem. Jeg og Vivian gikk opp og så på Teen Witch, som er en gammel fjortis film fra 80-tallet. Men faktisk var den ganske bra. Etter det var klokken så mye og vi var så trøtte, så vi sovnet med en gang vi la oss.
Vi sto opp klokken halv 3 i dag...TRØØTT! High school musical var på tv, så vi så på det i kanskje et kvarter, så fikk vi totalt nok! vi skiftet over til Shrek 2, som vi så ferdig. Etterfulgt av en fjortisfilm til som handlet om en havfrue, men som jeg ikke husker helt hva heter:P Et eller annet med Aqua...Vet ikke.
Alt i alt, en koselig nyttårsaften :)
Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits