En drøm har noe med underbevistheten å gjøre. Man kan drømme om forskjellige ting. Man kan dagdrømme om hva fremtiden vil bringe, men som oftest er det drømmene man drømmer om i søvne som stiller spørsmål.
Noen ganger husker man ikke drømmen man drømte i går. Noen ganger husker man drømmen med en gang man står opp og noen ganger kommer det ting i løpet av dagen som vekker drømmeminnene til livet igjen.

Sånn er det med alle.

Det går perioder hvor jeg ikke husker drømmene mine på flere uker og måneder, men i det siste har jeg husket nesten alle drømmer jeg har drømt.
Sånn jeg forstår dem, syns jeg ikke de gir noen mening i det hele tatt.. De handler alltid om forskjellige personer som jeg egentlig ikke har hatt noen god kontakt med. Det er vanskelig å tolke. I det ene øyeblikket står jeg og krangler, nesten sloss med en person, mens i det neste øyeblikket er vi kjempe gode venner. Jeg kjenner personen i denne drømmen, men det er en person som jeg knapt veksler to ord med på flere måneder i strekk, så jeg syns det er aldeles merkelig.
Det er aldri den samme personen, men det er nesten alltid en som jeg kjenner men nesten aldri prater med i virkeligheten.

http://2.bp.blogspot.com/_3kvH2ZZHPXo/SVcHJN9U8QI/AAAAAAAACgI/HEFesftpr1M/s400/Dreaming_by_Cocodrillo.jpg http://1.bp.blogspot.com/_X8E7yMg5DZ0/SQydQ94j6MI/AAAAAAAAMwk/AalLRvrzGfo/s400/StressedStudentDreaming.jpg

Er det flere enn meg eller?

-Susann-
To på rømmen er en Disney film bassert på fortellingen om Rapunsel og hennes fortryllende, lange hår. Den er utrolig spennende og fantastisk morsom!
Jeg så den på kino i går og syntes den var så koslig at jeg lastet den ned og så den igjen, når jeg kom hjem. Jeg er litt usikker på om jeg syns den er bedre på engelsk i og med at jeg så den først på norsk og syntes de hadde gjort en ganske god jobb med oversetting. Originaltittelen er Tangled, som jeg syns høres mye bedre ut enn to på rømmen..Men det er jo bare tittelen.

Traileren kan dere se under

Hva syns dere?

-Susann-
Forige helg var det Wangball på SAS hotellet.
Før ballet hadde jeg avtalt med noen jenter fra skolen at vi kunne ordne oss hos meg, for så å dra sammen til ballet etterpå. Lise og Marianne valgte å dukke opp, mens Marit som vanlig bailet..neida! Hun vsiste ikke hvordan hun skulle ordne håret sitt, så hun dro til frysør i siste liten. Etter det kjørte moren til marit oss, så vi slapp å ta T-banen. Btw, Marit så nydelig ut på håret selv om hun selv var misfornøyd. Da vi kom dit fant vi fort ut at alkotestingen bare var et av lærernes løgner for å slippe fyll under middagen. De lyktes! Omtrent alle var edru under middagen, men det varte ikke lenge. Uansett hadde vi det kjempegøy med alle artistene som dukket opp. Hvis noen av dere leser Linni Meisters blogg, så fikk dere kanskje med dere at hun også var på ballet vårt. Hun gjorde ikke så mye annet enn å gå rundt å interviewe folk, men koselig var det likevel.

Her kommer bildene jeg tok!


Vel, jeg har noe å tilstå...Jeg har utrolig dårlig samvittighet for at jeg ikke har skrevet innlegg på sååå lang tid.
Det er mye jeg kunne ha skrevet om, men jeg har rett og slett ikke orket eller giddet, så jeg sitter altså her med samvittigheten på bunn.

I det siste har det skjedd veldig mye som er verdt å fortelle om. For eksempel var det Wangball på SAS hotellet forige helg. Det var kjempe gøy, så jeg tenke jeg skulle lage et innlegg om det etterpå.

På Tirsdag fikk vi en gruppeoppgave i media, om å lage et medieprodukt. Min gruppe valgte å lage en blogg hvor vi skriver om tre viktige hendelser innen medie fra 1900-tallet og utover. Jeg har tatt på meg ansvaret for designet på bloggen, og den kan dere se HER! Så imens jeg ikke har vært aktiv på trodal-bloggen, har jeg derimot vært veldig aktiv på skoleprosjektet. Hva syns dere??

På Fredag feiret vi bursdagen til Vivian, som jeg desverre ikke tok noen bilder av. Det var veldig gøy, selv om det ble litt drama i begynnelsen. Kvelden endte godt, for jeg kom meg hjem helskinnet.

Også har min kusine Thea kommet på besøk til meg denne helgen. Hun var også invitert i Vivians bursdagsselskap, så vi dro dit sammen. På lørdag var vi hos Marit sammen med Linn, Synnøve, Martine(<3<3<3), Deng, Minh, Duy og Magnus. Det var kjempe koselig, vi fikk sett tre filmer den dagen og fikk spist nok gotteri for et helt fotball lag.

I dag sto vi opp tidligere enn jeg vanligvis gjør på en Søndag, men vi hadde planer om å dra på kino så vi måtte sette i gang tidligere for at Thea skulle rekke toget klokken 6. Vi bestemte oss for å se To på rømmen(Tangled), men før vi dro på kino, stakk vi til bislett for å spise kebab..Jeg spiste kebab, mens Thea spiste en vegetarcalsone som jeg forsto var ganske sterk. Etter det, dro vi og så på filmen som faktisk var utrolig søt. Tok også endel bilder i dag, som jeg først skal redigere og deretter legge ut i galleriet.

Dette har vært min uke. Det var en del å fortelle om, så jeg kortet den ned til en "et innleggs" størrelse. Wangballet får dere i neste innlegg!

Noen som har hatt en travel uke?

-Susann-
I mitt forige innlegg snakket jeg om en ny film som er basert på en sann historie om Kathleen Dursts forsvinning. Det er faktisk en veldig spennede sak hvor den eneste misstenkte er Kathleens mann Robert Alen Durst. Mysteriet er enda ikke løst, men man kan lese litt om det HER!
2 3 1 8 5

Her er bilder av Kathleen før hun forsvant.


-Susann-
..Er en ny film med Ryan Gosling og Kirsten Dunst som hovedroller. Filmen er basert på en sann historie om en mann og en dame som i det ene øyeblikket lever et lykkelig og flott liv, mens i det andre er det totalt snudd på hodet. Katie Marks (Kirsten Dunst) blir mer og mer deprimert, som følge av mannens merkelige humørsvingninger. Til slutt ender vi i en rettsal hvor det diskuteres om Katies forsvinning og hvem som er misstenkt i saken.

Filmen er veldig gripende. Ryan Gosling spiller David, Katie Markss mann som i starten er like kjekk som altid, men underveis i filmen endres både karakteren og utseene til skuespilleren og han virker mer ekkel og skummel (tro det eller ei).

En film som absolutt er verdt å se! Se hvertfall traileren under..

Nå?..

-Susann-
..Er en spennende og morsom film som handler om en salgsmann, Jamie. Jamie er alle damers drøm, men plutselig en dag finner han en jente som er akkurat lik han selv. Han finner sin match.

Det er en veldig bra film som jeg anbefaler alle å se.


Morsom, spennende og vakker.

Hva syns du?

-Susann-
I dag bestemte jeg meg for å være litt kreativ når jeg skulle lage mat. Jeg er hos pappa nå og da er det jeg som må styre med middagen. Så jeg dro til butikken for å handle inn ingredienser til maten. I tillegg kjøpte jeg inn litt tortillaz, dip og melkesjokolade til senere i kveld.

Det som står på menyen i dag er fløtegratinerte poteter og stroganoff. Jeg har alsri lagd fløtegratinerte poteter før, men jeg har spist det mange ganger og syns det er utrolig godt, så jeg tenkte de kunne være spennende med en ny oppskrift i kokeboka. Det er egentlig ganske lett å lage, det eneste du trenger av ingredienser er poteter, løk, hvitost og fløte. Du kjærer opp potetene og løken i skiver, så setter du dem i et glassfat og heller fløten over. Dette setter du inn i stekeovnen på 200 grader i 30 min. Så tar du den ut, strør osten på toppen og setter den tilbake i ovnen i ca 15 min, til osten er smeltet.

Stroganoffen er kjempelett, siden jeg bare bruker en ferdiggryte. Det eneste nødvendige der er å steke kjøttet, men siden jeg glemte å kjøpe vanlig kjøtt så ble det kjøttdeigen som jeg hadde i kjøleskapet.

Legger til bildene etterpå, når jeg finner den brikka som overfører..

-Susann-
Da jeg og broren min var mindre, hadde vi en stemor som het Halina og som var fra Polen. Hun var utrolig snill og kjemte oss bort hele tiden. Ofte når hun hadde vært i Polen, tok hun med seg polsk Gelé tilbake til oss.
Polsk gelé er ikke som vanlig gelé. Ikke fast, men en litt tykk flytende form som smaker helt utrolig godt. Den spises som regel varm og er utrolig lett å lage. Tar heller ikke mer en et par minutter.
Her er noen bilder av hvordan det ser ut når den er ferdig og hvordan pakken ser ut:


Det finns selvfølgelig i mange forskjellige smaker, men jeg liker best jordbær- og bringebærsmak.

Ser det ikke godt ut!?

-Susann-
Vet at jeg er litt sent ute, men det må bare beklages. Her er den noen bilder fra julaften 2010! OBS!. Noen av disse bildene kan virke som dystre emobilder, men HEY! Jeg har ikke på meg sminke eller noe fordi jeg akkurat har stått opp, så..don't judge!
Hva syns dere om bildene?

-Susann-
Om drøyt en halvtime, starter filmen "Som to dråper vann" på tv2. Den originale tittelen til filmen er "The Parent Trap", men norske oversettere..du vet hvordan dem er!
Det er faktisk ufattelig lenge siden jeg har sett den filmen, så jeg sitter faktisk her nå og smågleder meg litt.
For litt siden fant jeg ut at Vendela Kirsebom er med i den filmen..OK, kanskje ikke i den største rollen, men hun spiller modellen for brudekjolene som moren har designet. Big shocker! jeje, hun har hvertfall en rolle og det er jo ganske stort da.

Noen bilder fra filmen:

http://1.bp.blogspot.com/_gpn5RB1J4u8/TNb0iiFnnXI/AAAAAAAAAQI/N0gLvQXB7K4/s1600/the-parent-trap_12174308.jpg http://movies.maxupdates.tv/wp-contents/uploads/2010/01/The-Parent-Trap1.jpg
http://gremlindog.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/11/lindsay-young.jpg http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20090317/293.parent.lohan.richardson.lr031709.jpg

 

Tenkt til å se filmen eller?

 

-Susann-

 

 
Siden det var mange som kommenterte men ikke deltok i konkurransen, ble det værende en deltager. Hun hadde tatt et vinterbildet som var veldig fint.

HER kan dere se bildet som er DELER av årsaken til at hun er vinneren av en NY HEADER!

LB_H_ndtrykk_avtale_142433c.jpg

 

Pleasure doing business with you!

 

-Susann-


Fra tv-serien One Tree Hill har jeg fått denne sangen og dermed har vi enda en fordel ved denne serien..MUSIKKEN!
Bare elsker musikken..og denne sangen.

-Susann-

Trykk på headeren for å besøke Iselins blogg.

I går lagde jeg denne headeren til Iselin fordi jeg hadde lovet henne den for en god stund siden. Men så fikk jeg ikke bilder av henne før i går heller da, så det er ikke helt min feil.

Ønsker du deg en header også???? Trykk >>HER<< og join konkurransen!

-Susann-
Det er selvfølgelig hyggelig å få så mange kommentarer som mulig. Det er også veldig hyggelig å få kommentarer selv om det kanskje ikke har noe med innlegget å gjøre, men når det gjelder reklame...så blir jeg rett og slett bare oppgitt!
Bare legg det opp! Når folk reklamerer eller avslutter en kommentar med "hyggelig med en kommentar tilbake", så er det nesten så jeg ikke gidder altså. Jeg gjør det likevel, men blit bare irritert og da er det nesten ikke vits å legge igjen en kommentar engang, hvis det bare er for å få en i gjengjeld.
Det kan også være frustrerende når noen legger igjen en kommentar med et spørsmål, så har man ikke giddet å dobbelsjekke om linken fungerer. Da er det hvertfall liten sjans for at du får noe svar, ved mindre du kommer tilbake og ser svaret på min blogg.

Jeg syns det er greit med folk som svarer meg når jeg skriver en kommentar, men faen om jeg driver å tigger dem til å svare meg..det får bli opp til dem.
Selv svarer jeg med et "Sv;" og deretter det jeg ville si. Det er ikke noe annet enn noe som markerer at dette er et svar og ikke hvilken som helst kommentar, noe som gjør det lettere for en blogger å forstå.

Jeg vet at jeg ikke er alene om dette fordi jeg har sett enkelte skrive en advarsel over kommentarboksen, men selv syns jeg det er bedre å et innlegg om det, for jeg syns kanskje det kan virke litt FOR "demanding"..
http://michelemartin.typepad.com/thebambooprojectblog/images/2007/12/18/comments.jpg

Flere som er enige??

-Susann-
Nå har jeg konkurranse på min blogg, der det er om å gjøre å ha det beste naturbildet. For å delta, må du lagre bildet i et innlegg på bloggen din og deretter legge igjen en link på kommentarfeltet til DETTE innlegget!

På Lørdag kårer jeg vinneren av det beste bildet. Vinneren vil få en header av meg som jeg lager via photoshop og skal være klar senest dagen etter at vinneren er kåret.

Her er noen av headerne jeg har laget tidligere:
Jess! Dette er noen av de headerne jeg har laga, så mener at jeg har litt peiling på headere.
Bildene trenger ikke være fra i år, bare det er et bilde fra en ferie du har vært på! Alle har et naturbilde liggende på hardisken, så det er bare å sende inn!!!

LYKKE TIL DA FOLKZ :D

-Susann-
I år har jeg vært veldig aktiv på tv fronten. Jeg har fulgt med på endel tv-serier og noen av dem har jeg sett opp til to ganger fra før, men er fortsatt ikke lei. For øyeblikket er jeg åpen for nye serier i og med at sesongene plutselig stoppet opp i jula.
Før Jul fulgte jeg med på One Tree Hill, Gossip Girl og Vampire Diaries, men da de stoppet opp startet jeg litt motvillig å se på true blood som til min overraskelse er en utrolig spennende og gripende serie. Nå er jeg desverre ferdig med de tre "publiserte" sesongene og lengter som en unge etter den fjerde sesongen som ikke kommer ut før til sommeren..
Så nå er det eneste jeg kan gjøre, å følge videre med på 3. sesong av One Tree Hill som blir for tredje gang.

Her er mine TOPP 5 tv-serier:
http://www.entertainmentwallpaper.com/images/desktops/movie/tv_one_tree_hill06.jpg
That's right! One Tree Hill on first place!
http://www.vampires-sorcieres.fr/images/upload/news/zoom/vampire_diaries_wallpaper2.jpg
Vampire Diaries on 2. Place
http://i6.photobucket.com/albums/y249/Mafia_Bartender/TrueBloodWallpaperedit.jpg
True Blood on 3. Place
http://savetheoc.files.wordpress.com/2008/02/wallpaper4_1280.jpg
The O.C 4. Place (Ble bare dårlig etter at Marissa dævva..)
http://www.freeonlinetvshows.net/wp-content/uploads/2009/11/Gossip-Girl-wallpaper.jpg
Gossip Girl on 5. Place

Hva syns dere? Hvilke er deres TOPP 5 tv-serier?

-Susann-
I det siste har jeg lagd endel headere. Jeg syns jeg begynner å mestre det ganske bra nå og i går var det enda en som ville jeg skulle lage en til henne. Hun ville at den skulle likne på den jeg har, så den endte med å se klin lik ut..
her er den!

Ikke så veldig fantasifult siden jeg har laget en helt lik en tidligere, men jeg ble hvertfall fornøyd med den.

Hva syns dere?

-Susann-
Noen ganger er det vanskelig vanskelig å finne på noe morsomt å gjøre. Det er spessielt vanskelig når du er alene. Jeg har "surprisingly" ganske ofte sånne tider, og derfor har jeg bestemt meg for å lage et innlegg om det.
I dette innlegge skal jeg skrive opp lenker til alle sider som er verdt å besøke når man ikke har noe annet å gjøre.

www.surfthechannel.com - Her kan du se alle filmer og tv-serier som er verdt å se, online (dvs. uten å laste dem ned)
www.123spill.no - Her inne finner du definitivt et underholdende spill (Min favoritt: Sheepish)
www.nrj.no - Hit music only, for deg som liker listemusikk
www.friendsorenemies.com - min personlige favortitt radiokanal, FOE-radio live
www.susanntrodal.blogg.no - beste bloggen ever bare !
www.youtube.com - Dette er en side for deg som vil lære noe nytt eller bare vil høre på musikk online
www.google.no/com - Er det noe du lurer på, stikk innom og skriv det ned på denne søkemotoren!
www.facebook.com - ER DU IKKE MEDLEM ENDA??
www.cucirca.com - Her inne finner du bare de mest populære tv-seriene!
www.nelly.com - Shoppe klær på nett
www.finn.no - Utrolig hva man kan finne her inne..
www.cheatcc.com - Her finner du juksekoder til mange forskjellige spill til alle spillekonsoller
www.vg.no - Her kan du lese om alt som skjer rundt deg i samfunnet
www.thepiratebay.org - Her inne kan du laste ned musikk, filmer, bøker, dokumenter osv. til din pc
www.4shared.com - Her kan du laste ned musikk, når ikke lenger limewire er til bruk..
www.torrentpond.com - Dette er vistnok en nedlastningsside, men denne fikk jeg som anbefalning så det er vel verdt å sjekke det ut.

http://www.econ-pol.unisi.it/risso/links/internet.jpg http://www.orangeinks.com/wp-content/uploads/2009/08/44tips-popular-sites.png

Det var de sidene som jeg bruker aller mest når jeg sitter på mac'en og kjeder meg. Håper det kanskje kan komme til nytte for andre også!

-Susann-


Var litt usikker på den siste der, derfor ble det to versjoner av den..


Hva syns dere??

-Susann-
..handler om en liten jente som heter Sara og faren hennes som blir skilt fra hverdandre fordi faren skal ut i krig og må etterlate datteren sin på en internatskole i London. På skolen blir hun introdusert med en helt annen skikk og med den onde Miss Minchin som er en slags rektor på skolen. Minchin får insturkser av faren til Sara om at hun skal ha et eget rom med tjener og at hun må gjøre alt som skal til for at Sara får det bra på skolen.
Sara er en jente med manerer og en jente som er vel oppdraget, mens Minchin er en dame som er selvopptatt og ond. I starten er hun medvillig med Sara pågrunn av farens vellstand og makt, men senere i filmen hender det ting som endrer Saras liv og gjør det virkelig vanskelig for henne.


Dette er en film som jeg er veldig glad i, har til og med spart på VHS spilleren, slik at jeg kan se den siden jeg bare har den på kasset og ikke dvd. Den er helt utrolig søt og kanskje litt trist noen steder. Absolutt verdt å se, for dem som ikke har sett den.

Noen som har sett den?

-Susann-
Den nye headeren jeg lagde i dag. brukte en del tid på denne for jeg var plutselig litt tom for ideer, men fant ut hva jeg skulle gjøre til slutt!
Håper du liker den, Elin.

-Susann-
I mitt forige innlegg på bloggen, skrev jeg at jeg skulle lage nye headere til dem som ønsket. Under var det mange som kommenterte at de ville ha, men under halvparten gadd å sende bilder..jaja, your loss !Nå har jeg hvertfall laga to nye headere og jeg håper bloggerne blir fornøyde.


Klikk på bildet for å se bloggene deres :)


Hva syns dere? Var de noe fine?

-Susann-
Hei og hopp!
Nå begynner det å bli en stund siden jeg har drevet med bilder, så jeg tenkte det kunne være en fin idee å starte å lage headere igjen.
Det kan kanskje være litt vanskelig å vite om jeg er noe flink eller ikke, men dere kan gå inn HER og se bilder av headere som jeg har laga tidligere.

PS: sist gang jeg hadde et innlegg om dette, var det en del som ville at jeg skulle lage, så det kan ta litt tid fø jeg får laga til alle, men jeg går etter hvem som spør først osv ;)

Er du interessert? Legg igjen en kommentar under!

-Susann-
Jepp, nå er det endelig totusenogelleve eller tjue-elleve eller hva det nå blir til.
Jeg feiret både nyttårsaften og farmors 80års dag samtidig og syns det var helt greit å tilbringe den tiden sammen med hele familien. Planen var egentlig at jeg skulle være i askim for å feire bursdagen til farmor en liten stund, før jeg dro med toget til oslo på kvelden. Men jeg fant fort ut at toget ikke gikk så sent på nyttårsaften..
velvel, det ble ikke noen festing på meg i går, men jeg hygget meg veldig da vi sto og så på alle rakettene som ble fyrt opp i været klokken 12.
Jeg har egentlig aldri hatt noen god opplevelse med nyttårsaften..Jeg husker ikke hvordan jeg tilbringte nyttårsaften i fjor, men alle andre ganger har bare vært katastrofe. Jeg husker spessielt en nyttårsaften for endel år tilbake at jeg sovna, så hadde mamma og josef gått ut og tent rakettene uten å vekke meg. Da gråt jeg i flere dager etterpå.
Nei, nyttårsaften er oppskrytt spør du meg!

http://www.inhabitat.com/wp-content/uploads/sydney-fireworks.jpg http://www.mycitybynight.co.za/wp-content/uploads/2010/12/new_years_toast.jpg

Er du ikke enig?

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits