Kan starte med å si at jeg føler meg som et sippetryne, hvilket jeg er. Jeg har ikke lenger en kjæreste og den eksterne hardisken min har bestemt seg for å være en total doochbag mot meg. Dermed kan jeg ikke tilbringe sørgelige øyeblikk med verken Robert Pattinson ELLER Shane West...

Jeg har dog et veldig vakkert band til å oppmuntre meg på spotify. Keane kommer meg alltid til unnsetning.

-Susann-
Nydelig stemme, vakker låt. Får frysninger, uten å kødde!

-Susann-
Etter mye om og men, har jeg faktisk fått skaffet meg en bruker på Twitter. Ikke at jeg har så mye å twittre om, så det blir mye av sånne kleine, små, uinteressante poster. Hvert fall foreløpig! Kanskje det kommer en dag hvor jeg plutselig har noe helt spessielt og unikt på hjerte, og da er det virkelig verdt å følge meg altså. Har 14 stk. som følger meg nå.

Trykk på bildet nedenfor og følg meg du også da vel, så følger jeg deg gjerne tilbake! 

-Susann-
Når man går et år på folkehøgskole, finner man ettehvert ut at det faktisk går veldig mye tid til filmtitting. jeg tilbringer veldig store deler av min folkehøgskolehverdag forant tv'en i stua. Det er selvsagt veldig koselig å se film, særlig når man er flere og det er det jo ofte.

I løpet av uken som har gått har vi sett omtrent en film hver dag. En av dagene så vi tre filmer på en dag. I dag har jeg forløpig bare sett èn film, men jeg kan garantere at vi ser en til i løpet av kvelden.

Jeg og en gjeng på skolen skal kanskje på kino i kveld og se filmen Shame. Den handler om sexavhengighet, uten at jeg vet helt hva sjangeren er. Det er ikke sikkert jeg blir med heller, for sliter litt med penger om dagen. Blææææh! Må spare til USA-turen i April, som kommer til å bli AWSOME btw. Men nå må jeg stikke, for nå er det middagsmat!

 

-Susann-
Har tenkt en del på hva jeg skal gjøre til neste år, nå som jeg snart er ferdig med mitt ene folkehøgskoleår. Tankene går jo selvfølgelig i retning av en fotoutdanning, men jeg vet ikke hvilken skole jeg skal velge. Jeg har bestemt meg for å søke på Westerdahls hvert fall, selv om det ikke er en fotolinje der, så har de jo altids Grafisk Design og det virker veldig interessant. Jeg skal også definitivt søke på Norges kreative fagskole. Der har de en fotolinje som rommer to årig utdanning innen fotografi og et bachelorgrad i enten England eller Australia det tredje året. Det høres jo utrolig spennende ut, så jeg håper jeg kommer inn når jeg søker. Nå har de sluppet opptakspøver, så denne uken skal gå til jobbing!
Skal også søke på Nordic, som er en skole spesifik for fotografi. Den ligger også i oslo, ganske sikker på at den er på aker brygge et sted? De slipper opptaksprøver den 17. altså i morgen, så jeg starter jobbingen så fort som mulig etter det.
-Susann-
Forige uke, bestemte jeg meg for at NÅ vil jeg ha en forandring! Klokken var 4 på natten og mamma var våken, så jeg tenkte: hvorfor ikke bare gjøre det med en gang?
Mamma er den som pleier å klippe meg, drar veldig sjeldent til frisør. Så hun dro frem frisørsaksen og klippet det TVERS AV! nesten.

Nå er det ca skulderkort og jaaaa, det er uvant, men jeg ble ganske fornøyd. Under er det før- og etter-bilde.

Jeg har lagt merke til at når man viser frem før og etter bilder, så ender man alltid opp med å se sur og grinete(i dette tilefellet..veldig sjokkert) ut på før-bildet. Hello there, Hufsa.

Nei, fant ikke noe bedre bilde.. desverre.

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits