Okey, gjett hvem som har fått seg ny jobb! Ikke det at jeg har hatt så mange jobber før, men jeg har jo vært trener, også jobbet jeg i kafe på arbeids uken i 9. klasse. Uansett, jeg starter som telefonselger hos Go excellent på mandag og jeg er ganske spent.
På mandag ble jeg ringt opp av han som styrer Go excellent. Han sa at venninnen min Mille..Ingrid..what ever, hadde spurt han om jeg kunne få et jobb interview med dem. For noen måneder siden, snakket jeg med Ingrid og hun fortalte meg at hun hadde begynt å jobbe hos go excellent. Hun fortalte meg litt om det, og at hun fikk passe bra betalt. Siden jeg trengte penger akkurat da, spurte jeg henne om det var noen mulighet for at jeg kunne starte der, og hun sa hun skulle snakke med sjefen om det.
Vel så sa jeg ja til et interview med dem på tirsdag. I går ringte de meg og sa at jeg hadde fått jobben om jeg fortsatt ville ha den.
Min aller første ordentlige jobb.Når mamma kommer hjem fra reiser som brorem min og jeg ikke har vært med på, så pleier hun alltid å ha med seg noe til oss. Det var altså venta at jeg skulle få noe. Og da jeg kom hjem fra stevnet lørdag kveld, så satt hun i sofaen og sa at hun hadde noe til meg fra taxfree. Jeg så oppi posen og der var det søren meg akuratt det jeg trengte, et sett med Clinique three step blemish solution. Ikke mobb meg, jeg har ikke MASSE kviser, men jeg har noen og jeg liker dem IKKE!
Men dette var ikke alt min mamma hadde gitt meg. Til tross for at hun kjøpte meg noe som hjelper meg å fjerne kvisene, så kjøper hun også en stor boks med Ferrero Rocher sjokolade til meg. Vet ikke om det er så smart mamma, men jeg sier ikke nei takk. før du vet ordet av det, så er hele boksen tom uansett.

                   http://www.dfp.com.ph/modules/osC/images/Untitled-4.jpg
Dette var den siste dagen hvor min bror og jeg er hjemme alene. Som jeg har nevnt tidligere i et innlegg så har min mor dratt sammen med en venninne til Tunisia for å besøke mormor, mne i morgen kommer hun altså tilbake. Så overaskende som det måtte høres ut så er jeg ganske rotete av meg, så nå er det vel bare å sette i gang med all rydding før hun kommer tilbake klokken 12 på morningen, for jeg er jo SÅ glad i å rydde, men til min fordel så har broren min til å hjelpe meg.

I mellomtiden roer jeg stresset ned med: Clair de Lune av Debussy.

http://slosymphony.com/Library/images/Composers/ClaudeDebussy.jpg http://www.di-arezzo.de/multimedia/images/wise/couv/am948684.jpg
Debussy - Clair de LuneJeg elsker den! Beroligende eller hva?Som regel er det mamma som pleier å lage sheker og forskjellige gode frukt smoothier, men denne gangen har jeg laget en kjempe god banan shake til min bror og meg. Jeg elsker og ekprimentere, men nå var jeg ganske slite så jeg tenkte jeg bare kunne bruke banan denne gangen.

   


Voila!! Nammenamm!!På lørdagen som var, dro min mor til Tunisia hvor jeg har den andre delen av familien min. Mormoren min som også bor i Tunis er blitt en del år gammel, så mamma har tenkt å passe litt ekstra på henne. I mellomtiden er min bror og jeg alene hjemme. Ikke det at jeg er så flink til å lage mat, men broren min er helt uten evner til det. Så derfor blir det en del tining av frossede varer og ferdig laget mat.

-Pytt i panneNoe som også er kjempe godt(men det er sikkert bare jeg og noen andre som liker det:P) er ristet brød med pesto på og noen biter med feta ost.

-Kylling lår, med litt pytt i panne og tomater ved siden av

Det var faktisk ganske godt! :DNå har jeg akkurat fått meg photoshop, siden ikke paint shop lenger kan brukes pågrunn av mac. Det er veldig mye vanskeligere enn jeg hadde trodd, men det kan hende det bare er fordi jeg er vant til å drive med et helt annet redigeringsprogram. Jeg er også vant til å ha det på engelsk, men nå er alting på norsk, og det kan være ltt forvirrende når jeg ser på læringsmetoder på youtube. Men jeg har faktisk lært meg en del alt.
Her er et eksempel:

Angelina Jolie

Som sagt så er jeg helt ny med dette programet. Jeg har jo akkurat fått det, men jeg ble ganske flink i når jeg arbeidet med paint shop, så jeg håper at skilza kan gi meg et lite forsprang.

Hva syns dokker? Er det helt håpløst?Med mac, kan du ta bilder med masse forskjellige effekter. I dag lekte jeg meg litt med kameraet.
Ta en titt!

     

                             

                                          

Hva syns du om bildene? Har du også mac?Om ca en måned, nøyaktig 3. april, blir jeg 18 år. Jeg har lenge ønsket meg en mac, og det av mange grunner. For det første så er den gamle pc'en min blitt litt sløv og skrøpelig. For det andre så er mac et veldig godt redskap for meg som liker å holde på med bilder osv.
Ja så fikk jeg en MacBook av mamma'n min da. Gjett om jeg ble glad. Jeg vet at det fortsatt er ganske lenge til jeg har bursdag, men jeg trengte den NÅ, pronto! Så jeg fikk en tidlig bursdagsgave. :)
Tuuuusen takk, mamma!!På fredag dro vi til Trelleborg i Sverige for å konkurere i Swedish Open. Da vi kom hit hadde verken jeg eller Danat spist noen ting. Jeg var nemlig meldt på i -49 så jeg måtte slanke meg to kilo. Det var ikke lett. Jeg klarte å holde meg unna mat i noen timer, men til slutt så måtte jeg bare ha noe. Jeg kjøpte meg en nutrlett ,som jeg delte i tre og spise litt av hver time. Da vi kom frem til hallen var klokken rundt fem, og vi hadde kjørt buss siden halv ni på morgen. Jeg og Danat sprang ned til innveingsrommet og sjekket vekten. Jeg hadde gått ned fra 51 kg til 50,5 kg. Det var bare flaks at de hadde badstu her, ellers så hadde jeg måttet slite meg helt ut ved å løpe. Vi satt inni badstua i noe som føltes som en evighet. Etter kanskje to timer med frem og tilbake, inn og ut av badstua klarte jeg heqldigvis vekta mi med 200 g. under.
Danat måtte desverre flytte opp en klasse, og det var veldig synd siden hun hadde gått igjennom alt det samme som meg den dagen for aldeles ingen grunn.

Gårsdagen var fæl. Vi dro til den lille byen, som ikke lå så veldig langt unna hallen for å spise mat på en restaurant. Vi bestilte maten vår, men desverre var det noen som måtte stikke litt før fordi de snart skulle gå kamp. Bl.a Andre Nguyen. Rett før vi andre skulle dra tilbake, fikk vi en telefon av Gry(kaptreinen på laget). Hun fortalte at Andre ikke hadde rukket kampen sin i tide. Han rakk ikke kampen sin som var kamp 23 på matte 4. Akkuratt den samme matten som jeg skulle gå på. Kampene gikk ikke akkuratt i rasende fart, men mitt kampnummer var 28 og det betydde at jeg hadde dårlig tid. Vi tok taxi tilbake, og da jeg endelig hadde fått snakket med Gunnar, fortalte han at det var kanmp 24 på matte 4. Jeg gikk likevel bort til matten min for å sjekke. Den var på kamp 27!!! NESTE kamp var min! Jeg hadde ikke tatt på meg beskytterene og jeg hadde ikke fått varmet opp, da jeg såvidt rakk kampen min i tide. Jeg løp som et olja lyn bort til matten, hvor jeg fikk litt kjenn av den ene trykke dommeren.
Det gikk ganske dårlig med kampen min. Men jeg har lov til å trøste meg selv med at det var det første senior stevnet mitt og at jeg har mange sjangser igjen til å forbedre meg på mine svake punkter. Synd, det ikke er en musikk-video

Flyleaf er et av de bandene som står meg veldig nært. Jeg håper de kommer ut med flere album, for det ville jeg satt veldig stor pris på.

Dette er en av mange favoritter.

Hva syns du om sangen? Har du hørt den før?
Som ventet fikk selfølgelig Avatar prisen for beste film. Og filmen fikk hele ni nominasjoner til sammen.
Likevel fikk den populære filmen stor konkurranse med The Hurt Locker, som også fikk ni nominasjoner under
tirsdagens offentliggjøring.
 
  

Noen av de sentrale nominasjonene

Beste film
:
- Avatar(på bildet, V)
- The Blind Side
- District 9
- An Aducation
- The Hurt Locker(på bildet, H)
- Inglourious Bastards
- Precious
- A Serious Man
- Up
- Up in the Air

Beste mannlige hovedrolle:

- Jeff Bridges - "Crazy Heart" (på bildet)

- George Clooney - "Up in the Air"

- Colin Firth - "A Single Man"

- Morgan Freeman - "Invictus"

- Jeremy Renner - "The Hurt Locker"


Beste kvinnelige hovedrolle:

- Sandra Bullock - "The Blind Side" (på bildet)

- Helen Mirren - "The Last Station"

- Carey Mulligan - "An Education"

- Gabourey Sidibe - "Precious"

- Meryl Streep - "Julie & Julia"

Beste mannlige birolle:

- Matt Damon - "Invictus" (på bildet)

- Woody Harrelson - "The Messenger"

- Christopher Plummer - "The Last Station"

- Stanley Tucci - "The Lovely Bones"

- Christoph Waltz - "Inglourious Basterds"Beste kvinnelige birolle:

- Penélope Cruz - "Nine" (på bildet)

- Vera Farmiga - "Up in the Air"

- Maggie Gyllenhaal - "Crazy Heart"

- Anne Kendrick - "Up in the Air"

- Mo'Nique - "Precious"

Beste regi:

- "Avatar" - James Cameron (på bildet)

- "The Hurt Locker" - Kathryn Bigelow

- "Inglourious Basterds" - Quentin Tarantino

- "Precious" - Lee Daniels

- "Up in the Air" - Jason Reitman

Hva syns dere om prisutdelingen? Fortjent/Ufortjent?
Jeg hadde det litt gøy med kameraet :)

  
  
 
 
   
 

Gollii!!!

Fine bilder, eller hva?Etter at jeg var ferdig på skolen, hadde kommet hjem og spist litt mat, dro jeg til min gode venninne Vivian. Jeg gikk først ned til bussen to minutter før den skulle gå, men selvfølgelig måtte jeg vente HVERTFALL 10 minutter før den helvetes bussen kom. Jeg gikk av på furuset skole.
Jeg gikk opp på lofte av en gammel vane og ble overasket over at hun hadde flyttet alle tingene sine til det nye rommet nede. Hun satt på PC'en ved siden av rommet og hørte på musikk.
Senere så vi filmen "10 things I hate about you", med Heath Ledger i en av hovedrollene(bare måtte si det!).

  
 
SEEE! SÅ SØØØT!

Hva syns dere ? Er ikke Heath bare til å spise opp, i denne filmen ?

Her
kan dere se filmen !
For ikke så altfor lenge siden, fikk pappa endelig en ny leilighet i OSLO. Det var en stund hvor han bodde i Sarpsborg. Senere flyttet han til Askim, hvor han bodde en god stund. Før han flyttet til Oslo for å kunne være litt mere sammen med broren min og meg. Han har foreløpig bare en liten leilighet, men den er veldig søt og han trenger ikke så mye plass. Han bor heller ikke så ølangt unna mamma, så det er ikke nødvendig at vi overnatter her. For ca en måned siden, var jeg med pappa på IKEA og kjøpte masse nye møbler til han. Nå har det blitt så fint her så.
Kjempe glad i pappa'n miin! <3

 

Hjemme hos pappa ! ( vi må få gjort noe med de gardinene -.- )

Ser dere den kule rosa stolen i bakgrunnen på bilde nr. 2 :D? Den var det jeg som valgte!
Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits