Jeg er hundre prosent sikker på at jeg ikke er den eneste som har vært gjennom flere pinlige øyeblikk, når det gjelder å miste noe så privat som en kondom eller en tampong, ut av vesken. 
En gang sto jeg i kassen og skulle finne frem lommeboken min, men i det jeg skulle til å plukke den opp fra vesken klarte jeg å dra med meg en kondom opp, slik at den falt på bakken. Jeg ble så falu..Det første jeg gjorde, var å ta en 360 graders piruett for å forsikre meg om at ingen hadde sett det. Dette var faktisk på kantina i en idrettshall der det var stappet med mennesker, men jeg tror jeg var så heldig at ingen lot merke til det. Jeg snappet til meg den teite lille firkanta pakningen, før noen oppdaget meg.

Dette har skjedd i tilfeller med tamponger også, bare andre situasjoner og det jeg har kommet frem til er at den eneste løsningen er å ha et etui hvor man kan oppbevare både kondomer og tamponger.

Det jeg NÅ har skaffet meg og til en hver tid bruker er etuier fra www.etuimedi.no, som er beregnet og laget til oppbevaring av begge disse tingene!
Det er en kjempe enkel løsning, som både er praktisk pluss at du unngår pinlige øyeblikk som i eksempelet lenger opp.


Les også om ideen og konseptet  HER på KK.no

-Susann-
Gaaah! Jeg har endelig funnet ut hvilken jakke jeg vil kjøpe. Det er en jakke fra Svea, som jeg syns ser utrolig kul ut samtidig som jeg tror at den er ganske varm. Altså akkurat det jeg trenger. Jeg har besøkt flere nettforhandlere og nettsider til vanlige butikker, men enten så er de utsolg eller så har de dem ikke i det hele tatt. Jeg er desperat her. Jeg er vanligvis ikke typen til å handle over nettet, men "desperate times brings desperate measures!".
Dette er jakken jeg har lyst til å kjøpe:

    
 
Jeg vil faktisk ha jakken i denne fargen også, siden selve jakken ikke lenger er så unik..det vil si det er mange som har den, så derfor vil jeg ha den i en farge som ikke mange har.
Er det noen som har tips til hvor jeg kan få kjøpt meg denne jakken? enten i butikk eller på nett, som sagt det spiller ingen rolle lenger.
 
-Susann-I noen dager nå, har jeg gått rundt ute med en tykk genser og en tynn sommerjakke over. Fordi at jeg er så lei av å gå med den samme jakken hele tiden. Jeg føler at vinteren aldri tar slutt.
Jeg har jo egentlig en jakke som er helt grei, den er ikke den varmeste jakken man kan ha, men jeg fryser ikke til is når  jeg går ute med den. Men nå som jeg har blitt så lei av den, tenker jeg at jeg må få meg en ordentlig vinterjakke. Pappa har sagt at han skal støtte meg med en slant hvis jeg finner en jakke han godkjenner som en ordentlig vinterjakke.
Nå, til innleggets hovedpunkt! Hvilken jakke bør jeg tenke på å kjøpe? Jeg har sett og sett på internett, men jeg trenger noe konkret å søke på, for ellers kommer det bare opp søppelvarer. Jeg kunne tenke meg en vinterjakke med pelskrage, men en som ikke koster meg sjorta..maks 5 lapper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen som har forslag til hvordan vinterjakke jeg kan skaffe meg??

-Susann-
For noen dager siden, var jeg og noen venner over hos Marit for å ha filmkveld, så vi satte oss nede i kjelleren hvor hun har det flotte hjemmekinoanlegget sitt. Vi startet ikke med noen vennlig film, som handlet om et rådyr og kaninvennen hans..neinei, det var rett på det verste med en gang. Det skal jeg love dere er det mest grusomme jeg noen gang har sett. Det var den mest grusomme handlingen du kan tenke deg, for det handlet nemlig ikke om noe spøkelse heller..Dette kunne skjedd på ordentlig.. Det må være det værste ved hele filmen, pluss det at han som har kommet opp med ideen om filmen, må være den sykeste personen i verden.

For å være helt ærlig, så måtte vi faktisk stoppe filmen midt i, fordi jeg hadde en trang til å snakke om hva man oppnår ved å se på slike filmer, nemlig ikke en dritt. Resultatet er vel det at, etter hvert som man fortsetter å se slike ting, vil man kanskje bli imun mot bilder og hendelser som eksempler vises i denne filmen. Det er over hodet ikke en fordel, men nærmere noe som etter hvert kan utvikle seg til noe ondt og farlig for individet. Mange tusner av straffesaker foregår her verden på grunn av hendelser rundt omkring, forårsaket som følge av en skrekkfilm eller liknende.

Jeg sier ikke at jeg ikke underholdes av skrekkfilmer, men det er enkelte filmer som man ikke har godt av å se. Uansett må man ha et åpent sinn, når man ser dem slik at de ikke svekker menneskets moral.
Helst foretrekker jeg filmer, der det er en overnaturlig sammenheng der det ikke er fyldt med masse blod og vold, men heller litt skvetting pluss en god dose frykt.

Under kan man se Traileren til The Human Centipede(filmen bak inleggets tema)

-Susann-
De nederste oreoene, har jeg faktisk laget helt selv! De var utrolig gode, selv om de ser litt misfostra ut..

-Susann-
I dag, ble jeg med Marit til Sarpsborg som moralsk støtte, når hun skulle pierce den venstre nippelen sin. Morten var så grei å kjøre oss..vel, han fikk penger for det da. Etter at vi var ferdig i Sarpsborg, bestemte vi oss for at vi like gjerne kunne ta en tur innom Svinesund som var ca et kvarters kjøretur unna. Der kjøpte jeg både en eske med energidrikk og en pose med bare sjokolade fra smågodt disken.

Jeg hadde med meg kameraet mitt, så her får dere bilder av både operation nipple-piercing og den lille turen til Sverige.

HAHAHA! Artig tur..

-Susann-
http://indiegeniusprod.com/BestMoviesEver/wp-content/uploads/2010/10/burlesque-movie-poster-best-movies-ever-cher.png
Dette er en musikal-film som overgår alle forventninger en måtte ha. Jeg så den i dag, faktisk nettopp, siden jeg lastet den ned, og den var så bra at jeg nesten har lys til å se den igjen med en gang!
Christina Aguilera har hovedrollen, som kler henne veldig. Etter henne, gjør jo Cher en strålende part i filmen, hun også.
Det er vanskelig å si hva som gjør denne filmen så utrolig kul, men det hjelper jo selvfølgelig at Cam Gigandet har en ganske så stor rolle.
http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/2010/11/burlesque_2010_a_l.jpg
http://conysoft.com/uploads/posts/2010-11/thumbs/conysoft.com_1290518218312.jpeg
http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/2010/11/christina_burlesque_2010_a_l.jpg
http://s4.daemonsmovies.com/mov/up/2010/11/burlesque-movie-photo-01-550x366.jpg
http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2010/11/burlesque-movie.jpg
http://netkushi.com/gallery2/var/resizes/Hollywood-Movie-Stills/B/Burlesque-movie-stills/Burlesque_Movie_stills_21.jpg?m=1288170990http://www.christina-a.net/gallery/data/3722/medium/burlesque_book_1286585403.jpg

Trailer under:

A penny for your thoughts!

-Susann-
Nå er det faen meg ikke lenge igjen, for å være nøyaktig så er det 85 dager igjen..JEPP, har telt!
Var innom mailen min ista og så at jeg hadde fått et infobrev fra Stavanger treffet. Da jeg åpnet den, sto det at de hadde postet ut den nye promofilmen. Jeg startet den og kjente at det begynte å krible i magen min, jeg fikk nesten lyst til å rope HØYT!

Her kan dere også se den:

Gleder meg så sinnsykt mye til russetiden og dette, at jeg nesten skaper en tidsmaskin og reiser fremover i tid!

Hva sier dere? Er dere klare for tidenes beste russetreff??
Nu kjøør vi!

-Susann-
Denne uken er det fullt opp med både prøver og innleveringer. Til søndag hadde jeg egentlig en nynorsk innlevering, men jeg har ikke blitt ferdig med den enda..For å være helt ærlig så har jeg drøya den veldig lenge. Jeg har ikke vært noe flink til å jobbe med den på skolen, for det har bare gått så tregt. Men i dag hadde jeg prøve i Historie. Jeg satt og øvde veldig lenge i går også øvde jeg endel de to første timene i medie i dag tidlig, men selvfølgelig fikk vi de spørsmålene jeg ikke hadde regnet med å få. Jeg får bare håpe at jeg kunne nok om Årsaken til andre verdenskrig, ellers å er jeg doomed.
I morgen har jeg prøve i medie, derfor må jeg sitte å lese i dag også. Jeg merker at jeg blir skikkelig stresset og sliten av å tenke på alt det vi har på skolen nå. Sitter i timen og masserer meg selv på området rundt øynene og tinningen. Merker ogå at dette er perioder hvor jeg er mer irritabel av meg, så PASS DEG! Jeg kan bite!http://integrationtraining.co.uk/blog/wp-content/uploads/2010/05/Stress-symptoms.gif

Noen som har slike perioder??

-Susann-
Jeg vet at fotografi og det som har med en bildeutdannelse å gjøre, er riktig for min fremtid. Jeg får et "kick" av å ta bilder, særlig når jeg tar et bilde som jeg vet ser helt fantastisk bra ut. Etter at jeg tar bilder, pleier jeg enkelte ganger å redigere litt på lyset og slikt. Det er også en del av det som gjør det så gøy å ta bilder. Det at man kan redigere dem etterpå, at man liksom kan gjøre dem enda finere.

Jeg har søkt meg inn som mediegrafiker i lærlingstudie i forsvaret. I dag var det en representant fra forsvaret på skolen vår, så jeg slo av en prat med han og fortalte han litt om mine planer for neste år. Han fortalte at akkurat den linja som jeg hadde valgt, var mye vanskeligere å komme inn på enn noen av de andre og da ble jeg litt urolig.
Likevel har jeg fortsatt håp om å komme inn, men jeg har planer om å ha et litt bredt utvalg, slik at jeg er sikra en plass hvertfall et sted.

-Susann-
Nå, når jeg er hos pappa, er det mitt ansvar å holde styr på middag. Det er ikke så mye variert mat, jeg går heller for det samme flere ganger men med gjevne mellomrom.
Sånn ser det ut til slutt!
Det ser litt godt ut da?

-Susann-
Hver sommer i nesten 4 år nå, har jeg vært med min kusine og fetter til hytta deres i Drøbak. Kusina mi og jeg pleier som regel å bo på anekset som ligger rett ved siden av hytta. I anekset kunne vi være helt for oss selv bortsett fra når det var mat, for da kom det alltid noen og henta oss. Det er blitt ganske koselig der, nå som de har innredet ordentlig, så det er ofte at vi sover og drømmer til langt utpå dagen. Ellers har de en strand som ligger veldig nær hytta, hvor vi pleier å bade og kose oss. Sånn ca en 10 minutters tid unna ligger en butikk som blir kalt for sommerbutikken, fordi den bare holder åpent om sommeren. Dit pleier jeg og Thea å dra før vi skal på stranden eller noen ganger bare for å kjøpe noe digg som vi kan kose oss med. Noe vi alltid kjøper er grevens pærecider, tuborg lime, solskinnsboller, kims tortilla og fruits is (som er helt fantastisk godt).
Her er noen bilder av Thea og meg på hytta i Drøbak

    
 
 
 
Det er jo egentlig ikke noen tid for sommerbilder nå, men følte for å minnes litt på varmen som nå er oss i vente! Som jeg gleder meg til sommeren!
-Susann-
Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits