Nå har jeg og min venninne Helene bestemt oss for at vi skal ha en konsertmåned etter vinterferien. Jeg tok meg en titt inne på rockefeller sin side, og jammen fant jeg et nysprungent band som faktisk hadde ganske bra musikk. Bandet heter Mustach! Sier ikke MER!

Så dit har vi altså tenkt oss. Blir sikkert koselig det.
Skal forresten på konsert til uken som kommer. Da skal vi på Kaizers konsert, kusinen min Thea og jeg. Blir kjempe bra! Gleder meg veldig.

 
Har ikke hatt så meget å gjøre på Danvik i det siste. Vi har ikke fått noen nye projekter i fotoklassen enda, siden vi driver med oppussing av studio, så jeg tenkte det ville være en ide og bruke litt tid på å ta litt frie bilder. Har fått masse inspirasjon fra WEHEARTIT. Nå sitter jeg egentlig bare å surrer og venter på at tiden skal gå fort. Er bare litt over en måned til vi skal til USA i to uker.

I går var jeg ute og tok noen bilder av en venninne av meg. Var i humør for noe nytt, og jeg hadde sett et englebilde på weheartit, så jeg ville teste meg selv for å se om jeg klarte å ta et slikt bilde. Jeg har ikke vinger, så tok heller bilder uten for så å redigere inn vingene etterpå. Fant noen englevinger på google. Og her er resultatet:

Vet ikke helt om jeg syns det var finere med farger eller i svart-hvitt, men lagret begge. Her er bildet jeg tok inspirasjonen fra:

Tumblr_lznyn0amvp1r36j8go1_500_large
WEHEARTIT

Ble jo absolutt ikke sånn jeg hadde forestilt meg det, men ble likevel veldig fornøyd. Hva syns dere?

-Susann-

 
What gets me in a better mood: Macaroons, chocolate, tortillaz..But all that's no good, because I can't eat any candy for two months.

Det som kanskje hjelper litt, er at jeg kan gå inn på Weheartit.com og titte på bilder som egentlig bare frister meg.

you're fucking beautiful s p e a k - n o w Life as Chenaja colors, flowers, girl, photography, sun - inspiring picture on Favim.com Roses & Daisies. Manipulate your simple minds ballons, bright, couples, night, photo, scenery - inspiring picture on Favim.com http://d37xeixy3leayx.cloudfront.net/images/recipes/510/510_1_296.jpg

-Susann-
Har vært to ganske triste dager på Danvik nå. Skal ikke gå inn på detaljer, men saken er at det er fire veldig gode venner av meg, som ikke får lov til å fortsette her mer. Det tristeste er at mange av dem ikke akkurat bor i nærheten. En av dem bor 6 timer unna drammen og en annen bor 4, så det er liksom ikke garantert at man får sett hverandre igjen. Jeg er bare glad for at vi lever i et så sosialt samfunn som vi faktisk gjør i dag. Med FACEBOOK, TWITTER, osv. Vet at det kommer til å ordne seg til slutt. Det er klart at vi vil holde kontakten, selv om de ikke kommer til å være her de siste måndene av skoleåret. Er bare litt vanskelig å måtte si hade til noen man er vant til å se og være med hver eneste dag. Trist.

"Truth and tears clear the way to a deep and lasting friendship."


Hear You Me - Jimmy Eat World

Don't You Forget About Me - Simple Minds

-Susann-
Stemningslåt! Kommer på alle tingene jeg gleder meg til, når jeg hører på denne låten.

-Susann-
Den siste uken har gått til arbeid med yrkeportrettene i fotoklassen. Vi skulle velge tre forskjellige yrker og ta portrettbilder av en modell fra hvert yrke. Jeg brukte veldig liten tid på dette prosjektet, tok som alltid et skippertak dagen før innlevering. Planene var at jeg skulle ta bilde av en taekwondo instruktør fra hokksund, men siden jeg ikke fikk tak i noen som kunne kjøre meg dit, ble det heller en random togelektriker. Brukte store deler av gårsdagen på å vandre rundt i drammen by å ta bilder av forskjellige yrkesfolk. Tok bilde av en kokk og en konduktør også.

Vet ikke helt hvilket bilde jeg ble mest fornøyd med, men jeg syns kanskje bildet av elekrikerne eller kokken var best. Hva syns dere?

-Susann-
Før i dag, har jeg levd på reklame etter hver 3. låt og at jeg ikke lenger kunne høre på de beste sangene fordi jeg hadde hørt dem for mange ganger, mon tro hvor mange det var. ENDELIG har jeg fått unlimited! Deilig med musikken tilbake. Hører på Running up that hill - Placebo i dette øyeblikk!

http://www.last100.com/wp-content/uploads/2010/05/spotify-logo-1-300x225.png

-Susann-
For tiden jobber vi med et nytt prosjekt i fotoklassen som går ut på å ta portrettbilder av tre forskjellige arbeidere. Jeg har valgt å fokusere på uniformene, så derfor skal jeg ta bilder av en tog konduktør, en kokk og en Taekwondo instruktør. Jeg har alt avtalt med sistnevnte, så skal jeg spørre ut om konduktør når jeg skal plukke opp kusinenen min på togstasjonen etterpå. Starter å ta bilder i neste uke tror jeg.

Dette var en liten HEADSUP, men var egentlig ikke det jeg skulle ta opp i dette innlegget. Sitter nemlig i klasserommet enda og kopierer ut bilder fra et eldre prosjekt vi hadde før jul. Bildene vi tar her på skolen, skal nemlig henges opp slik at alle kan se på dem, så jeg har sittet her en nok så god stund nå.
Postet et innlegg om bildene mine for en stund siden. Det var da vi hadde et eget prosjekt.
Er egentlig ganske gøy å se bilder som du selv har tatt, bli lagt på kappa board, slik at man kan beundre sine egne verker på veggen. 

 

Ganske kult, ikke sant? 

-Susann-
Nå har jeg akkurat sett den siste Twilight filmen om igjen sammen med en stor gjeng jenter! Var utrolig gøy og fikk nå nettopp høre at Kristen Stewart, som er hovedrollen i twilight-sagaene, skal spille i en ny eventyrfilm. Nemlig Snøhvit! Det som er morsomt, er at det faktisk aldri har blitt laget en film om snehvit før, men askepott derimot er det blitt laget mange forskjellige versjoner av. Hun skal spille hovedrollen i også denne filmen. Gleder meg helt VILT!! Her er traileren.

Det er ikke ord! Jeg klarer nesten ikke vente....

-Susann-
Norges krative fagskole har nå kommet ut med sine opptaksprøver. Et av oppgavene på fotolinjen er å ta et bilde med tema bevegelse. Jeg brukte litt lang tid, før jeg kom på at jeg ville ta et bilde med lang lukkertid. Så jeg endte opp med dette bildet. Her har jeg brukt flere layers oppå hverandre og blendet dem sammen. Ble ikke helt som jeg hadde tenkt, så jeg vurderer å ta bilder på nytt.


Hva tenker dere?

-Susann-

 

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits