Jeg har funnet ut at jeg liker å lage headere, så om noen i det hele tatt vil at jeg skal lage en til dem så er det bare å spørre.
Jeg har ikke laget så mange før, men ganske mange har sett mine egene headere som jeg har fått en del skryt for og de har jeg laget helt selv.
Ble ganske fornøyd med denne headeren som jeg brukte en skoletime i media på å lage, så det tok ikke så lang tid.
Jeg tar ingen ting for det, er bare glad for å kunne hjelpe + at jeg blir flinkere og flinkere for hver gang da. Øvelse gjør mester.


 whatchu saay?Jeg vet ikke hva det er med den som gjør at jeg aldri blir lei. Men det er nok ikke bare det at jeg aldri blir lei, jeg får liksom ikke nok. Hver gang jeg leser den så finner jeg ut noe nytt, som jeg ikke har fått med meg tidligere og dette er til å bli gal av.
Til de som enda ikke har skjønt hvilken bok jeg snakker om, så er det altså Twilight. Nå vet jeg bombe sikkert at det er noen som sitter å himler med øynene på grunn av det jeg sitter og skriver, men jeg bryr meg rett og slett ikke. Jeg skriver et innlegg om et helt ordinært tema som jeg gjør i alle andre innlegg, så ikke hiss deg opp bare fordi jeg liker å skrive om en bok jeg og kanskje mange andre liker. Det er faktisk en tekst blogg du er inne på.
Tilbake til temaet.
Boken er eventyrlig, fantastisk og skjønn. Sånn som jeg er personlighetsmessig, kan jeg ikke se for meg en som ikke ville like denne boken like godt som jeg gjør, bare de leser den.
Den har sånne øyeblikk hvor man skulle tro at Stephenie Meyer er en Gud for seg selv, som har klart å skape et slikt eventyr og en fortelling. Det er det det er. Det er et eventyr. Det er mange som ikke skjønner dette, derfor har hun også prøvd å fortelle via media at man ikke bør gi boken til evt. barna sine for tidlig , slik at de ikke får feil intrykk. Selv har hun valgt å vente til barna hennes blir store nok til at de kan forstå at den virkelige verdien slettes ikke er på den måten som verden er i boken.
Stephenie Meyer er et stort forbilde for meg. Ikke fordi hun skriver eller fordi hun er en forfatter. Men fordi hun er et menneske som jeg ser veldig mye opp til og fordi jeg føler at vi har veldig mange likheter. Jeg for min del vil bli fotograf og web designer, som kanskje ikke har noen ting med forfatterskap å gjøre, men like vel så ser jeg opp til Stephenie Meyer for hennes tro og fantasi, for det finnes i hele min hverdag.

http://www.wallpapergate.com/data/media/177/Fantasy_Friends_Forever.jpg

Jeg må forresten inrømme at jeg ikke liker at det blir laget bøker trykket med bindet fra filmen. Jeg synes at det originale bokbindet skal være på alle bøkene. Uansett så er ikke film-bokbindet noe fint. but only my opinion

http://thewowjonesreport.files.wordpress.com/2008/08/stephenie-meyer2.jpg http://douggeivett.files.wordpress.com/2008/12/twilight_book_cover.jpg
 
Hva syns du om fantasi? Hva syns du om Stephenie Meyer? Hater du Twilight-fan?(boken)Jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg finner episoder av forskjellige TV-serier, så her skal jeg skrive litt om hvor jeg finner de aller nyeste episodene.
Som regel pleier jeg se på filmer og alle slags serier på  www.surfthechannel.com . Der pleier jeg å finne hva det skal være. Men det er ikke altid at surfthechannel har det jeg leter etter, og enkelte ganger har de ikke alle de nysete episodene. Derfor går jeg inn på www.ovguide.com. Der har de alle de forskjellige nettsidene hvor du kan se filmer og serier online gratis. Det du gjør er at du søker etter seriens tilttel og evt. hvilken episode i søkermotoren som du ser på toppen av siden.
Når søket er gjort, står det alltid mange alternativer nedover, men som regel så er det bare noen få som du kan stole på og som fungerer, se innom disse:

http://www.ovguide.com/img/logo_4644.png
Surfthechannel (hvis du allerede har vært innom denne, er det ikke vits å ta den)

http://www.ovguide.com/img/logo_9951.png
Tv Links

http://www.ovguide.com/img/logo_164.png
Quick SilverScreen

http://www.wpromote.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/hulu-logo.jpg
Hulu (fungerer noen ganger)

http://profile.ak.fbcdn.net/object2/931/4/n128977570804_5236.jpg
TV Shack (litt sjelden)
 

Noen spørsmål? Still i veg!I tidligere innlegg har jeg snakket om at jeg følger med på en serie som heter The Vampire Diaries og ENDELIG har det kommet en ny episode. Da jeg fikk høre sist måned at jeg måtte vente hvertfall 1 måned før jeg fikk sett den neste episoden, trodde jeg at jeg skulle dævve. Men endelig har den kommet ut! Jeg satt og så på den i går kveld før jeg la meg, men klokka var ganske mye så jeg sovnet fordi jeg var så trøtt. Det er kun derfor, den var ikke kjedelig eller noe, men jeg hadde akkuratt kommet hjem og var ganske sliten. Men i dag fikk jeg sett ferdi episoden og jeg må bare få si at det bare blir mer og mer spennende.
Jeg har ikke tenkt til å røpe noe som helst til dere som ikke har sett den, men jeg kan si at dere bør glede dere!
Forresten så er det episode 15 det er snakk om, bare sånn at det er klart.

http://images2.fanpop.com/images/photos/8500000/The-Vampire-Diaries-the-vampire-diaries-tv-show-8526923-1024-768.jpg http://www.vampires.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/10/the-vampire-diaries-cast.jpgNå har jeg nettop kommet ut av klasserommet, hvor jeg hadde matematikk prøve. På prøven hadde vi om sannsynlighet og litte grann statestikk regning. Vi hadde også litt om frekvens. Overaskende nok kom jeg ganske lett gjennom prøven. Den var ikke vanskelig i det hele tatt..
For første gang i hele mitt liv føler jeg at jeg har gjort så godt jeg kan på en prøve og at det har holdt. Jeg gjorde alle oppgavene med glans, og hvis jeg ikke får en god karakter på denne prøven så går jeg og drukner meg selv!
kødda.. jeg gjør ikke det, men jeg blir veldig veldig skuffet!

http://pomounties.schoolwires.com/56850101813932/lib/56850101813932/school_clipart_boy_writting_1156372780.gifhttp://twobarkingdogs.files.wordpress.com/2009/03/mathematics.jpg

Har du hatt noen skuffende skoleprøver i det siste?Eclipse er den tredje boken/filmen i twilight sagaen. I denne filmen får vi se hva slags valg Bella tar når det gjelder valget mellom vamyren og varulven. Vi får også se at Victoria vender tilbake, men denne gangen er hun ikke alene.

http://1.bp.blogspot.com/_8OwMGZ3cFwA/StqVi9lRvzI/AAAAAAAAADU/Ld72o0EaKBU/s400/Twilight+Eclipse.jpg  [Twilight+Eclipse.jpg]Åhhh! Jeg gleder meg! Gjør ikke du?!Robert Pattinson er blitt kjent som den heite vampyren i Twilight sagaen, men han er faktisk skuespiller i andre filmer også. Han er faktisk, etter min mening en veldig dyktig skuespiller og dette viser seg veldig i den nye filmen som kommer ut i April.

Hva syns du? Vil du se den?http://www.stuffwelike.com/stuffwelike/wp-content/uploads/2008/09/one-tree-hill-season-5.jpg

I en lang periode nå har jeg vært avhengig av å se på serien om en vennegjeng og fortellingen om deres livshistorie, kalt One Tree Hill. De bor i byen Tree hill som er fylt opp med mange kompliserte og spennende henndelser.
For ikke så alt for lenge siden, en tid i februar så hadde jeg ikke sett på så mye som en eneste episode av denne serien, men nå har jeg greid å nå frem til sesong 6 episode 22. *STOLT!*
Selfølgelig hadde jeg hørt om serien, men jeg hadde en annen serie jeg er nesten like glad i som heter The O.C. The O.C har jeg sett sikkert 3,4 ganger, men nå har jeg blitt litt lei av å se at Marissa dør. Jeg kan ikke forklare hvor lei meg jeg blir hver gang det skjer. Jeg blir bare så skuffet over noen av besluttningene som produsentene tar. Jeg vedder på at de mistet mange seere bare på grunn av akkurat den besluttningen. Men nok om The O.C, det var One Tree hill dette innlegget handlet om. Jeg bør kanskje ikke nevne for mye til de som ikke har fulgt med på serien, men jeg kan hvertfall si at det er en serie som er verdt å se. Den har blandt annet velldig god musikk smak.

Dette er noen av bandene/artistene dere kommer til høre mye av i løpet av serien:
Jimmy Eat World
Gavin DeGraw
Keane
Fall Out Boy
Tylor Hilton
Dashboard Confessional
The Cure


One Tree Hill Intro Season 1

Ser du på One Tree Hill? Hva syns du?

For ikke så lenge siden fikk jeg Adobe Creative Sute av pappa som en tidlig bursdags gave. Dette var et av mine første bilder med photoshop cs4

Hei folkens!
Jeg beklager virkelig på det sterkeste at jeg ikke har rukket å skrive på en stund. Jeg har hatt det i tankene lenge nå, og endelig har jeg funnet litt tid til å skrive.
Som det står i overskriften var jeg på Norefjell med skolen i går, på aktivitetsdagen. Det så ut som det kom til å snø mesteparten av dagen i går, men det ble faktisk ganske perfekt vær etterhvert med sol og det hele.
Vi dro med en buss som var fullstappet, siden vi egentlig skulle splitte 1. klasse i en buss og 2. og 3. i en annen buss, men slik ble det ikke. Det var en koselig busstur forde da.
Da vi endelig hadde kommet frem, ble det til at vi var en gjeng på syv jenter som sto sammen. To av oss, Anette og meg kjørte carving-ski, mens resten som var Marianne, Cecilie, Christine, Natalie og Cecilie sto på snowboard. Vi suuste ned de bratte bakkene og det var en fabelaktig følelse i hele kroppen. Man slipper liksom å tenke på noe annet enn å stå ned.
Etter at vi hadde kjørt kanskje to ganger, var det noen av oss som måtte ta av oss klær siden det var så varmt. Det ble til at Christine kjørte i bare buksa og en T-sjorte mens Anette kjørte i sin onepeace hvor det sto Wang på ryggen.
Senere lånte jeg jakka til Anette som jeg digger fordi den er så stor og deilig!

Vi kjørte en del ganger før vi møtte på noen av guttene som så ut til å ha hatt det VELDIG gøy og det ble til at vi kjørte med dem. Dette gjorde at vi måtte kjøre enda fortere for å kunne holde følge med dem, men det var selfølgelig kjempe spennende. Den rusen man får av fart og spenning er helt genial.
Da klokken var 4 og vi måtte tilbake til bussen, var det ganske mange av oss som var helt utslitte. Da jeg kom hjem varte det ikke lenge før jeg sovnet med både lue, skibuksa og alle kærne på meg, at mamma måtte komme og hjelpe meg senere.

Hva gjorde du på aktivitetsdagen?
Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits