En vakker låt. Dette er da altså et av låtene vi kommer til å spille av på årets fotoutstilling på Danvik folkehøgskole. Det kommer til å bli et sted verdt å tilbringe en fredagskveld, for å se våre vakre bilder hengt opp på kappaboard med lys.

-Susann-
På fredag er det fotoutstilling på skolen, hvor vi i fotoklassen stiller ut et av bildene hver og enkelt i klassen har tatt i forhold til "Dyde" prosjektet vi har hatt de to siste ukene.

http://2.bp.blogspot.com/-gCIY8bqsQAw/Tpf0MDs6ukI/AAAAAAAAAB8/5wkZlxd_sL8/s1600/Fotoutstilling07.JPG http://3.bp.blogspot.com/_XPck3GW8pV8/StwdCQZ_YnI/AAAAAAAAAkA/6mZkH-HPj4w/s400/RF+UK+fotoutstilling.JPG

I dag har jeg sittet i klasserommet hele dagen og redigert på bildet mitt. Tror jeg aldri har redigert så mye på et bilde som jeg har tatt selv.. Har tatt tre dager å bli ferdig med det, men nå er jeg endelig ferdig!

Kan desverre ikke legge det ut enda, utstillingen er ikke før på fredag og jeg vil ikke avsløre noe. Men nå kan dere vente i spenning og jeg kan fortelle dere at jeg valgte renhet som tema for dette bildet. Jeg har et bilde til jeg skal ta, men det får jeg ikke gjort før i kveld eller i morgen for da skal jeg til farmor i Askim og ta bilder der. Blir kjempe gøy, for jeg har ingen fine bilder av familien og spesielt ikke farmor. Kan hende jeg bruker det bildet til opptaksprøven til NKF også. Det får vi se på!

-Susann-
Fortsetter på gårsdagens oppgaver i fotoklassen på Danvik. Startet på denne i dag tidlig, har ikke drevet med noe annet enn å redigere og resultatet er fasinerende. Originalbildet så faktisk ikke så gærnt ut fra før av, men det er noe med det å se en redigert versjon rett etterpå, som gjør at originalen blir katastrofal i forhold. Vet ikke om det var greit forklart, men tror dere skjønner hva jeg mener når dere ser bildene ved siden av hverandre, sånn som DETTE:

FØR til venstre - ETTER til høyre.
 

Dette går jo for såvidt bare på retusj og ikke noe annet. Har highlighta litt i håret og litt i øynene også. Så har jeg lagt på litt sminke i annsiktet og på leppene, men det er ikke noe jeg ville gjort til vanlig, blir mer for øvelsens skyld.

-Susann-
..Sååå. Vi tar Photobooth bilder!!!!
Oh Yeah. life is good.

-Susann-
;);););)
Nå har vi hatt finpussing i photoshop kunnskapene våre. Jeg hadde ikke tatt med meg mac'en min, så det ble sånn at jeg redigerte på et av skolens IMac's. Der var det ganske knapt med bilder fra før, så jeg måtte jo selvfølgelig finne et bilde på google, og da var dette det første og beste jeg fant. Ikke at Kristen Stewart har så forbanna mye urenheter i trynet at det gjør noe, men det ble en merkbar forskjell syns nå jeg. Kunne vært mer synligjort, men stresser ikke over det.

Til venstre: FØR. Til høyre: ETTER


Hva syns dere?

-Susann-
I går var jeg ute på vors sammen med venninna mi Marit og noen andre venner. Vi var hos noen jeg ikke kjente fra før, men som faktisk var veldig koselige folk. Var litt taust i starten, men som alltid så klarte Marit å løsne på kleinheten. Vi dansa en del og det ble etterhvert mye liv.
En stund sto vi bare i gangen hele gjengen, fordi det var litt om og men om vi skulle bli der eller om vi skulle videre på byen. Marit skulle hvert fall møte en venninne på bussen, siden hun viste ikke veien, men så fant hun ikke skoene sine og det ble mye kaos i gangen. Plutselig kjenner jeg en ganske stor kar dette over meg, så jeg detter med ryggen rett inn i skohylla med han karen som jeg ikke husker navnet på over meg. Mistet pusten i noen sekunder og fikk skikkelig sjokk, men det var jo vistnok ikke han sin feil, for de sto etterpå og kranglet om hvem som hadde dyttet hvem.
Ble med andre ord ganske mye drama etter hvert. Marit ble jo ganske redd for at jeg hadde brekt noe, så hun klikka i vinkel på de folka som bare sto der å kranglet istedet for å finne ut om det gikk bra med meg. Heldigvis gikk det veldig fint med meg. Var mange hyggelige folk der som var snille og hjalp meg, men ble litt edgy stemning mellom Marit og han dusten som dytta, så vi stakk ganske fort etter det.

Ellers var det en ganske koselig kveld! Vi dro til Alex på nash og der sovna jeg ganske fort, haha!
Nå sitter jeg og slapper av hos Marit. Vi røker Shisha og hører på musikk. JIII! #HappyScream.Helt normalt.

Her er musikkvideoen!:

En ganske bra låt også egentlig!

-Susann
Da er jeg tilbake i oslo for et par dager. Skal i bursdagsselksap senere i kveld, men nå sitter jeg hjemme hos pappa litt og slapper av. Tar meg en pizza og chillern med Dexter en stund, før jeg gidder å dra noe sted.

Sola skinner og livet er egentlig ganske herlig. Skal vist holde seg sånn her et par dager også, frem til Onsdag har jeg hørt? Håper på å få tatt noen bilder til utstillinga i starten av neste uke, siden jeg ikke har rukket å komme i gang helt.
Statist jobben jeg gjorde for Block Watne kom litt brått på, når jeg egentlig hadde planer om å starte tidlig med prosjektet, men det måtte til for jeg har litt smått med penger nå for tiden. 1000 kroner rett i lomma for en ganske enkel jobb.

 

Det var dette vi hadde på oss under innspillingen til Block Watnes musikkvideo. Ganske spenstige kostymer syns nå jeg.

-Susann-
En skikkelig fin låt. Har begynt å like dette bandet skikkelig, vil ikke overaske meg om jeg kanskje ender opp på konsert med dem en gang i fremtiden. Hadde vært jævelig fett om de kom til Norge!

http://anjahynninen.files.wordpress.com/2011/08/graveyardgirl.jpg

Ha en fin kveld!

-Susann-
I dag har jeg hatt besøk av venninnen min Martine fra hjemme i Oslo. Vi dro en tur ut, fordi Martine ville ha McFlurry så da gikk vi over bruen mot bragernes torg. Først bare kikket vi litt i butikker, så satte vi oss til slutt på mc'ern og kjøpte oss en McFlurry og en Sunday is. Det var himmelsk! Sola skinte og varmet oss på veien tilbake til Danvik.Det var kjempe koselig med besøk i dag. I morgen drar jeg til Oslo og blir til søndag, blir bra!

-Susann-
Nå som jeg oppholder meg på skolen i drammen hele tiden, er det viktig å prøve så hardt som mulig å opprettholde kontakten med venner og familie hjemme i Oslo. Jeg merker jeg ha fått ganske mye besøk i det siste, og det er jo så koselig! Nå er det jo ikke så lenge siden det var vinterferie og jeg var hjemme, men det er ikke alle jeg rekker å få møtt når jeg er hjemme heller. I dag kommer en av mine beste venninner på besøk til meg. Martine heter hun og jeg har kjent henne i noe som begynner å bli en god stund.

I dag skal jeg bruke dagen min på å ta et av bildene til fotoutstillingen vår neste uke. Blir et fint bilde ute i snøen med brudekjole og dyden jeg har valgt for dette bildet er renhet selvfølgelig.

Gleder meg til å poste bildet på bloggen, ferdig og klart for utstilling!

Her er moodboardet igjen:-Susann-
Nå har jeg endelig fått laget meg en ny header. Fin den gamle også altså, men jeg er blitt lei av den. Kan ikke gå i for mange måneder med den samme headeren, så da var det på tide å lage seg en ny. Bildet i begge headerne har jeg tatt av meg selv i studio.

Den gamle:

Dette er den nye, som dere ser på toppen av bloggen:

Hvilken header likte dere best?

-Susann-

 
Wow! Nå skjønner jeg plutselig hvor langt vi har kommet i forhold til kommunikasjon.

Se denne filmen FOLKENS!!! You're going down, Joseph Kony!

Enough Google Image Result for http://cindyagoncillo.files.wordpress.com/2012/03/93a6fb7c67e411e180c9123138016265_7.jpg%3Fw%3D584%26h%3D584

-Susann-
Hadde egentlig gjort i stand og booket studio i dag, for å ta nye portretter til headeren, men fant fort ut at jeg ikke har tid i dag likevel. Skal nemlig være statist i en spillefilm både i dag og i morgen. Vet ikke helt hvilken film det er, men skal vistnok forestille en kvinnelig snekker. Hmmm, det kan bli spennende. Skal vistnok ta med meg kamera og snappe noen bilder som jeg kan legge ut.
http://www.media.allerinternett.no/php/obj.phpi?o=3348341&w=468&h=0&ee=1262624051

Snap back to the point!
Skal få meg ny header tenkte jeg. Er så luta lei den gamle kjedelige headeren jeg har fra før, og det skal sies at jeg går lei ganske fort. Neste gang skal jeg nok ha en med litt enklere skrift. Blir så mye støy i den jeg har nå.
Anyways! Den blir sikkert fin, skal holde dere oppdatert!

-Susann-
TRØFFELSJOKOLADE!
Surprise, surprise til dem som har vært i nærheten av meg i dag. Har ikke gjort annet enn å promotere for trøffelsjokolade til meg på min bursdag.

Dere skjønner det at sett bort fra min ellers så stadige sjokoladespising, så har jeg klart å holde meg unna i litt over en måned nå. Målet er å holde meg helt frem til USA turen den 12 April. Men etter det vil jeg ikke engang PRØVE å holde meg unna, da skal jeg spise til jeg dør.

Time flies today All sizes | Lime, Camomile & Dark Chocolate Truffle | Flickr - Photo Sharing! David Lebovitz - Part 37 Carpe Noctem Tartufi di cioccolato senza glutine e uova tartufi ? Torte al Cioccolato Dreamcatcher

Gaaaah, det ser så godt ut...Sikler..nesten!

-Susann-
Som forige innlegg på bloggen min baserte seg på, handler dette om motivasjon og inspirasjon til en ny photo shoot. Moodboard er enkelt og greit et bilde sammensatt av mange bilder som har noe med inspirasjon til tema å gjøre. Vet ikke om det ga noen mening, men her får dere hvertfall se den.

-Susann-
Nytt fotoprosjekt. De syv hellige dyder er tema for det nye fotoprosjektet vårt fremover. Før jul hadde vi de syv dødssynder, som jeg personlig syns var kjempe spennende, men som jeg ikke syns jeg ikke mestret helt. Denne gangen ser jeg for meg noe helt spessielt, men det kan bli en utfordring å få det til. Krever mye forarbeid og planlegging, så her er det bare å sette i gang.

Nå har hver enkelt elev i klassen fått en oppgave å utføre i forhold til oppsettet av selve utstillingen. Jeg har tatt på meg ansvaret for musikk, noe jeg syns er veldig interresant å planlegge. Siden vi har en ganske positiv setting, er det gladmusikk som dukker opp i hodet mitt. Ikke regnbuesanger liksom, men mer instrumental musikk.

Tumblr_ly2lexkbwd1qai6zio1_500_large 1990277pw600_large
Porcelain - Moby

Bitter Sweet Symphony - The Verve

-Susann-
FY FAEN I HELVETE! Det var sykt! Tusen, tusen takk Thea pus for at du tok meg med. Føler meg priviligert.
De eide scena, det var helt fantastisk. Vet ikke hva mer jeg kan si, men det var rått og jeg syns det var synd vi ikke fikk sett alt for vi måtte rekke siste bussen, men var fantastisk det vi fikk sett. Jan Ove Ottesen er en syk vokalist, fy satan. Unnskyld ordbruken, men fytti kattepus. Gleder meg bare til neste gang jeg får se dem live.

Råder alle og en hver til å se dem live hvertfall en gang før du eller de dør. De var AWSOME!
Har ikke så mye mer produktivt å si, så håper alle har en like strålende kveld som meg!

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits