Nå som jeg endelig er russ, er det tid for en fabelaktig tid med mye moro!
Jeg er på en russebuss som tidligere var kjent som SMÅRIPSA, men som nå har kommet ut med konseptet GET CARRIED AWAY. Desverre er det nesten umulig å komme seg gjennom EU-godkjenning av den grunn at de gjør hva ENN de kan for at så få busser som mulig skal få rulle. Det er sykt irriterende i og med at russetiden alt har starta og vi er klare for litt rulling med EGEN buss...
I dag er det russetreff på Tryvann, noe som vi alle har gledet oss noe sinnsykt til. Jeg klarer nesten ikke å vente og kjenner at det kribler i magen hver gang jeg tenker på det.
Det er meningen at vi jentene på bussen skal møtes i frognerparken for så å dra opp sammen, men først skal jeg vorse hos en venninne i klassen med noen gode venninner som også skal være med! Det blir så sykt fett!Hva syns dere om logoen vår? Fler som er spente eller????? 

-Susann-
Skulle selvfølgelig ikke så mye til før jeg ble smittet av pappas forkjølelse.
Var på sesjon del 2 i dag tidlig og det var kjedelig nok fra før, men måtte atpå til føle meg som en dass. Da jeg endelig kom hjem igjen, la jeg meg bare ned på sofaen med en gang. Sov et par timer og våknet da broren min skulle dra ut. Pappa hadde vært i butikken og handla noe som muntra meg opp litt.
Mekka først litt sterk mat med masse hvitløk, før jeg hev inn på dette..

Skal ikke så mye til før man føler seg bedre! Eller hva??

-Susann-

Nå sitter jeg på rommet mitt og spiller tetris på facebook, mens jeg hører på The Cure. Det er ganske chill egentlig. Musikken er jo helt genial.

Syns dere skal lytte litte granne til dette bandet!

http://themusicslut.com/wp-content/uploads/2009/11/the-cure.jpg


Friday I'm In Love

Boys Don't Cry

Fascination Street

Pictures of You

Prayers for Rain

Hva syns du om låtene?

-Susann-
For en uke siden, hadde vi aktivitetsdag på skolen. Jeg og noen jenter i klassen avtalte at vi skulle dra til Norefjell for å stå på slalom/snowboard. På selve dagen, var det bare meg og Karoline som møtte opp fra vår klasse. Likevel hadde vi det kjempekoselig. Jeg tok en del bilder også, men jeg fikk ikke lagt dem ut før nå i og med at macen var på rep. Så jeg gir dere den glede av få se på bildene NÅ! :) (ikke alle sammen da)Jess! Det var det dere fikk! :)

-Susann-
http://static.vg.no/mat-og-drikke/bilder/1375.jpg

Jeg er tilbake hos pappa igjen, selv om han egentlig ikke er helt frisk enda. Da han kom og henta meg, spurte han meg om jeg ikke kunne lage middag til han i dag, for han hadde vist ikke spist overhodet siden i går. Da jeg kom hjem, fant jeg ut at han hadde vært i Sverige og kjøpt masse kjøtt, så jeg planla middagen ved hjelp av vg.no

Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å steke kyllinglår, men viste ikke hva jeg skulle ha som tilbehør, så jeg gjorde en liten reserch på nettet.

Dette kom jeg frem til:


4 lår av stor kylling, 3 rødløk,
2 epler, 8 hvitløksfedd
3-4 ss rødvinseddik smør og olje til steking

Begynn med å steke fire store kyllinglår som er godt krydret med salt og pepper, bruk lik mengde olje og smør til stekingen. Stek uskrelte hvitløksfedd sammen med lårene. Når kyllinglårene har fått en gyllenbrun farge på begge sider, legges de i en ildfast form og stekes i ovn på cirka 200 grader i 10-12 minutter. Imens lager du kompott av rødløk og epler. Løkringer og eplebåter stekes i samme fett som kyllingen. Tilsett rødvinseddik og smak til med litt sukker slik at kompotten blir syrlig - men ikke sur. Pynt med frisk timian og server med potetpuré eller kokte poteter.


Jeg hadde jo ikke rødvinseddik, så jeg eksprimenterte litt ved å blande løken og eplene oppi en vanlig, lys "kylling saus" (Sause de Paris, elns.).
Jeg brukte vanlig, kokte poteter. Kuttet opp en avokado og blandet det med oliven og fetaost. Dette hadde jeg over potetene og lårene, så tok jeg til slutt sausen med eplene over det hele. Smakte utsøkt!

Må prøves!

-Susann-
Så dette på nyhetene i dag!

Klikk her
Dyrepasserne hadde ikke noe valg:

Leoparden og kaninen som ble bestevenner måtte skilles

En liten kanin ? og en blodtørstig leopard. Dyrepasserne turte til slutt ikke lenger å la de to bestekameratene leke.

Takket være den sorte pelsen, ville ikke moren ha noe å gjøre med den lille amurleoparden Paulchen (10 mnd.). For at den lille krabaten ikke skulle bli for ensom, lot derfor dyrepasserne i Hodenhagen dyrepark i Tyskland ham få selskap av kaninen Lisa.
Dét var full klaff: De har vært uatskillelige de siste månedene, ifølge TV-kanalen ZDF.

http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00875/edfgkjnn_875001n.jpg

? Om morgenen ligger de sammenkrøpet og slikker pelsen til hverandre, forteller Paulchens matmot, Regina Hamza.

250 kg

Det sorte rovdyret later ikke til å ha tenkt på Lisa som et potensielt måltid overhodet. Og ofte har det vært uklart hvem det egentlig er som jager den andre rundt i innhegningen.

? De to har også spist litt av maten til hverandre. Mens Paulchen har smakt på kålrot, har Lisa fått sansen for kjøttdeig og kyllingfilet, sier Hamza.

Men Paulchen har vokst i et forrykende tempo, og en fullvoksen leopard kan bli opptil 250 kilo tung. Dyrepasserne frykter dermed at Paulchen, uansett hvor glad han måtte være i lille Lisa, ville blitt for farlig for henne.

? Han kan komme til å brekke nakken på henne ved et uhell, sier dyrepassert Fabrizio Sepe.

Vil gjenforene

Denne uken har de dermed ikke hatt noe annet valg enn å skille de to. Paulchen er nå i en innhegning for seg selv. Håpet er at han etterhvert kan gjenforenes med de andre leopardene,

Amurleopardene er i utgangspunktet en veldig sjelden rase. Paulchen er enda sjeldnere, for han er trolig verdens eneste av arten med svart pels.

Forskere kjenner bare til et 30-talls individer av arten som lever vilt.

Se filmen om de to bestevennene HER!

Søteste og tristeste på samme tid!

-Susann-
I dag har jeg både vært og henta russekortene på posten, også har jeg henta macen min på elkjøp, da den endelig var kommet tilbake fra rep. Jeg har holdt ut en uke, med vanlig pc og slet skikkelig med overføring av bilder og slike ting, men nå som jeg har fått macen min tilbake er det slutt på problemene.

Ones you go mac, you never go back!

-Susann-
I går søkte jeg meg inn på Danvik folkehøgskole i drammen. Jeg søkte fotolinja og håpet det ikke var for sent for meg i og med at de trekker inn de første som søker uavhengig av karakterutsnitt på videregående.

Nå nettopp fikk jeg en telefon av Danvik, og fikk høre at jeg var den ALLER siste som kom inn på fotoolinjen og at jeg var fryktelig heldig i og med at jeg hadde søkt så sent. Jeg hopper i taket av glede akkurat nå!

Jeg er så fryktelig glad! Neste år kommer til å bli supertopp!!

Ønsk meg et godt skoleår på denne skolen, dere!!

-Susann-
Det nye albumet til The Strokes er ute nå. Liker best disse sangene, fordi de minner meg sånn om sommeren. Gled dere til å høre dem

The Strokes - Taken For A Fool 

The Strokes - Machu Picchu

The Strokes - Under Cover of Darkness


Hva syns dere? Får dere ikke sommerfeelingen?


-Susann-
Dette er den nye låta til JTX ! Fant den på FOE.


JTX - Love in America

Hahaha, han er rar :)

-Susann-
I dag har jeg fri fra skolen og er fri til å gjøre akkurat hva jeg vil. Nå ligger jeg i den overdimensjonerte sengen min, som er utrolig deilig akkurat nå!  Jeg har skjekket facebook, men det er overraskende nok ikke noe som skjer..
Men jeg har bestemt meg for at jeg bare skal slappe av og høre på deilig musikk.

Noen herlige sanger av Linkin Park!

Linkin Park - New Divide

Linkin Park - Breakin The Habit

Linkin Park - Leave Out All the Rest

Linkin Park - What I've Done

Linkin Park - Burning In the Skies

Hør med meg da vel!

-Susann-
Jeg har ventet lenge på at det skal komme ut nye episoder av både Gossip Girl, One Tree Hill og The Vampire Diaries. I morgen kommer endelig en ny episode av The Vampire Diaries, som jeg har ventet på i flere uker nå. Jeg har til og med rukket å se en hel sesong av Pretty Litlle liars, mens jeg har ventet. Nå er det ikke lenge igjen, så jeg tenkte jeg skulle legge ut en liten spoiler eller en promo av morgendagens episode..DET ER SÅ SPENNEDEEE!

Spennende, eller hva?? 

-Susann-
Jeg har veldig lyst til studere fotografi. Har alt søkt meg inn på folkehøgskolen Danvik, og sendte nettopp en søknad til westerdals også. På Westerdals har de opptakskrav. Ett av dem er å beskrive og visualisere hva mot er. Jeg har begynt å skrive, men syns det er litt vanskelig.

Noen som har forslag til hvordan jeg kan visualisere mot?

-Susann-
I medie og informasjonskunnskap, lærer vi en del om de forskjellige mediene og mye om internasjonal mediehistorie.
Den klassiske film retningen er den retningen som de aller fleste er vant til. Det er noe vi også forbinder med Hollywood film. Den tyske ekspresjonistiske filmen, er en filmretning som kom i mellomkrigstiden.
Det var en tid hvor det var Dårlige økonomiske og politiske kår i Tyskland, rett etter at de hadde tapt verdenskrigen.
Tysk ekspresjonistisk film går ut på veldig mye avspeiling av indre følelser og lidelser. Skuespillerne er dramatisk sminket med svarte toner rundt øynene. Belysningen i filmene er veldig skarpe, samtidig som det er veldig mye skygger i rommet. Noen ganger er skuggene til og med malt direkte på kulissene. Filmen foregår i svart/hvitt toner og det er ofte veldig dramatiske handlinger under filmen. Alt det som omringer skuespillerne i filmen er også veldig urealistisk og filmene er generelt basert på surrealisme og ekspresjonisme, noe som gjør dem dystre og grå. Takene og husene er sjeve og usymetriske fra bakken. Dette er generelt for denne typen film.
Horror filmer, har tatt veldig mye kunnskaper og lærdom av tysk ekspresjonistisk film. Det at det er en skummel og dyster stemning er hovedingrediensen til skrekkfilmer.  

Dette har vi akkurat hatt prøve om, og synes det var et virkelig spennende tema så jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om det til dere.
I tillegg har jeg lagt ved en musikkvideo av bandet Red Hot Chillipeppers med låta Otherside. Denne har tatt tysk ekspresjonistisk film som utgangspunkt i musikkvideoen. Bare se her..

Så er det jo en veldig bra låt da! Eller Hva?

-Susann-
Denne dagen har vært ganske artig. Jeg dro tidlig på skolen for å ha forberedelse til Medie tentamen. Derfor slutta vi også ganske tidlig og jeg hadde planer om å ta bilder i dag, så jeg hadde med meg kameraet på skolen. Da vi slutta, dro jeg og Victoria på Kafè og spiste litt. Jeg hadde tatt en del bilder, da vi møtte på en mann som lurte på om vi ville være med på en smakstest. Han sa vi skulle få et gratis flaxlodd om vi ble med, så jeg sa bare ja med en gang. Vi skulle smake på tre forskjellige kremoster og si hva vi syntes om smaken, så fikk vi gå. Da vi fikk flaxloddet, var jeg ganske sikker på at jeg ikke ville vinne noe i og med at jeg aldri har vunnet noen ting på flaxlodd før, men jeg vant faktisk 250 kroner!! Er kjempe stolt! Victoria vant 25 kroner, så vi gikk begge til narvesen for å motta pengene. Da vi gikk ut igjen av butikken, traff jeg på Laila, en gammel venninne som driver med Taekwondo og som også gikk på wang før. Hun jobber for Amnesty, så hun gjennomgikk litt fakta om hva det gikk ut på. Etterpå spurte hun om vi ville joine. Mens hun prata hadde jeg tenkt meg nøye om og vurdert om jeg faktisk hadde råd til det. Så jeg svarte ja og skrev under på en form for kontrakt eller giro.
Jeg var i så godhumør etter å ha vunnet de pengene, at jeg følte jeg kunne gjort hva som helst, men så er det ikke noe galt i å donnere bort en 50 lapp i måneden. Nå som jeg har fått meg en jobb også, så syns jeg ikke det var noe hard avgjørelse å ta.
Så har jeg jo gjort en god gjerning i dag også!

Har du fått noe possitivt ut av dagen? 

-Susann-
Jeg har jo brukt litt av dagen min på å sy puter til sengen min. Tenkte jeg skulle vise dere hvor flink jeg har vært også, men det gikk ikke som jeg hadde tenkt. Jeg tok jo selvfølgelig bilder i håp om at jeg skulle få overført dem på pcen, men den dumme windows pcen vil ikke lytte til hva jeg ber den om! Vil ha macen tilbake..
Jeg hadde ingen problemer med macen, bortsett fra at laderen ble ødelagt, så nå er den på rep. Får håpe det ikke tar så alt for lang tid, for jeg vil virkelig vise dere hvor fine de putene ble, men dere får bare smøre dere med litt tålmodighet.

I mellomtiden, skal jeg se om jeg kanskje kan hoste opp med noen andre bilder.


Tryna, ja..

Søte og glade, karoline!

Andre som også sliter med windows??

-Susann-
Jeg var på kino med venninna mi, Martine i dag. Filmen vi så var I Am Number Four. Jeg hadde ikke store forhåpninger til den da vi dro, for det var noen som hadde sagt at den ikke var noe bra, men jeg syns den faktisk var mye bedre enn jeg hadde regnet med. Det er ikke den beste filmen jeg har sett, men jeg syns den var spennende. Er det ikke det vi alle ser etter i en film? Spenning. Så den er ikke på topplisten, men kanskje på slutten av topp 15 lista, hvis den fins. Det er ikke en gærn plass, for jeg har sett en hel del filmer!
Her kan du se traileren:

Spennende? Det hjelper jo selvfølgelig at hovedrollen er en hotty!

-Susann-
I dag, den 3. April har jeg bursdag. Jeg er nå 19 år gammel, men føler meg faktisk ikke noe spessielt eldre enn det jeg var i går..merkelig!
Da jeg ble 16, var det mye nytt som kom inn i mitt liv. Jeg kunne begynne å øvelseskjøre, men desverre har jeg ikke tatt meg noe særlig nytte av den muligheten. Jeg vet at det er andre ting jeg også fikk muligheten til å gjøre loveligg, men som jeg ikke skal forklare nærmere i dette rom, av den grunn at det er familie og slikt som også leser denne bloggen.
Da jeg ble 17, var det også en relativt kjedelig alder. Det var egentlig ikke noen nye muligheter som fulgte med i den alderen heller.
18 derimot er en fantastisk alder! Da jeg ble myndig! Jeg fikk endelig lov til å skrive under på fraværsslippen selv! Det var en nyttig ting. I tillegg fikk jeg stemmerett, men som jeg enda ikke har fått bruk for.

Så var vi tilbake til19 års alderen, som egentlig ikke er så veldig spennende. Men nå som jeg er 19, så er det jo heller ikke lenge til jeg blir 20 og det er jo en relativt fet alder. Så da er det bare å glede seg til min neste bursdag!
Ikke for at denne dagen kommer til å bli dårlig altså, for det blir den nok ikke! Jeg skal på kino med bestevennen Martine !

Ønsk meg til lykke med dagen! eller ikke, ditt valg.

-Susann- 
Det var en stund hvor jeg mista grepet litt, men nå ser det ut til at jeg er på plass igjen.
Kanskje alt som skulle til var litt backing og støtte. Trenger faktisk bekreftelse på at det er noen som setter pris på at jeg blogger, ellers så er det ikke så veldig motiverende å blogge. Det er deilig å få respons folkens, så forsett med det!-Susann- 
Her er den nye traileren!

Ååååå! Gleder meg! Du og?

-Susann-
Kanskje litt søtere før, ellers så ser jeg ikke store forandringer i Harry Potter-stjernen.
Hva syns dere? 

-Susann-
15. Juli kommer filmen som blir slutten på Harry Potter-universet. 
Et av tegnene på at man har en storfilm i vente, er når produsentene legger ut film- og karakterplakater lang tid i forveien. Her er den første plakaten til Harry Potter og Dødstalismanene del 2

Produsentene har forresten gitt beskjed om at dette vil bli den korteste Harry Potter-filmen noen sinne. De sier at det langt ifra vil ende opp som en kortfilm, bare at den er relativt kortere enn noen av de andre filmene.
Dette er noe som plager meg litt å høre. Noe av det jeg likte best ved disse filmene, var liksom at de var så lange. Vi får bare håpe at handlingen og spenningen gjør opp for det.Hva syns du om bildene??


-Susann-

 
Jeg har hørt massevis av artister synge i Live shows, men det er ikke mange blant dem som har vært noe særlig å høre på. Men blant dem er hvert fall IKKE Brendon fra bandet Panic! At the Disco. Bare hør på DETTE!

Prøvde å kopiere videoen over, men fikk det ikke til så man får bare følge linken..

-Susann-
 If you know the rebecca black video or keyboard cat, you?ll enjoy this.
 

Fikk et lite latterutbrudd akkurat nå..

-Susann-

 
Red Riding Hood er en Amerikansk fantasy film, regisert av Cathrine Hardwicke som også er regisøren av Twilight filmene New Moon og Eclipse. Filmen er løst bassert på historien om lille rødhette.

 

Et av produsentene er overraskende nok Leonardo Dicaprio. I tillegg har vi jo søte Amanda Seyfried i hovedrollen som rødhette. jeg tror denne filmen kan være ganske bra. Holder på å laste den ned nå, så jeg har ikke fått sett den enda, men jeg vet at jeg kommer til å elske den!

Her er traileren!

Spennende ikke sant? Den er allerede ute på kinoer i Norge!

-Susann-

 

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits