Jeg likte best det nederste bildet, men syns også at det øverste var fint. Jeg har også tatt disse bildene selv. =)

-Susann-

I dag våknet jeg klokken 07:00 og tenkte at dette kom til å bli en av de dagene i uken hvor du bare kan slappe av og kose deg. Jeg dro på morgen treningen uten egetnlig å ha noen planer om å trene, siden jeg lenge har hatt en del plager i ryggen. Jeg hadde med meg kameraet mitt som jeg skulle bruke senere på dagen, og brukte tiden på treningen til å ta noen freshe bilder.


Etter skolen i dag hadde Cecilie og jeg en avtale om å dra på TusenFryd med Maria og Vivian. Først møttes vi i byen og deretter tok vi bussen opp til TusenFryd og koste oss noe inn i granskauen, før det ble så kaldt at vi ikke orket å være der lenger.

 

I går hadde jeg fått høre at det var noen venner som skulle opp til Lutvann i dag og overnatte der til i morgen, så jeg tenkte at det kunne blitt koselig å være med på, men da jeg kom hjem så hadde de ringt og spurt om de kunne komme til meg i stedet. Jeg sa jo, så snill som jeg er at det var helt greit..Neida! Jeg måtte jo spørre mamma først, men så snill som HUN var så tilbød hun seg selv å overnatte hos Johnny slik at jeg kunne få være i fred hjemme. Ikke helt i fred da, siden Josef var jo her og selvfølgelig måtte alle sette seg inne på rommet hans og spille det dumme VM-spillet..
Det gikk fint.. Trengte bare å sette på en film, så var jeg "center of attention" igjen... Nok en kødd!!!!
Men vi satt og så på en film som heter The Strangers. Personlig synes jeg det er en bra film, syns den er skummel og man skvetter av den om man veírkelig følger med, men en VISS person ville ikke være stille..en annen viss person måtte stille spørsmål under hele filmen. Folk dro hjem etter at filmen var slutt, for da var klokken så mye at de akkurat rakk den siste banen,

Alt i alt en artig dag! =)=)Jeg vet at dette begynner å bli en stund siden, men som sagt så har jeg ikke vært så flnk til å oppdatere bloggen.
Her kommer den! Den nye Eclipse traileren!

Nå? =)Denne gangen har jeg gjort meg flid. Jeg har virkelig tenkt grundig igjennom hvordan headeren skulle se ut og kom frem til dette:


Hun er model og har akkurat laget en blogg som jeg synes er drit bra! Hun er absolutt godt i gang!
Kjempe stolt av deg jenta mi! Keep on working hard, and you know you'll succeed!Da jeg løp til banen i dag tidlig, var jeg like stresset som jeg alltid er og klarte selvfølgelig å glemme nøklene mine hjemme. Det straffet seg når jeg sluttet tidligere i dag enn jeg vanligvis gjør og kom hjem til et tomt hus..leilighet?..hva nå enn dere vil kalle det. Måtte da sitte ganske lenge i gangen før jeg plutselig kom på min reddende engel Silje som bor i 14. etage.
Jeg tok heisen opp og fikk tilbrakt litt av tiden min med henne. Ikke så altfor lenge etter, kom Josef hjem og slapp meg inn.
Jeg har hatt en ganske avslappende dag egentlig. Da jeg kom på skolen i dag, fikk jeg en uventet vippeprøve mitt i fleisen, men til min forundring så gikk det ganske bra. Jeg skal ikke ha for store forhåpninger, men tror faktisk denne vippeprøven vipper meg opp.
Ellers er det ikke så veldig mye som skjer i mitt liv som er så utrolig spennende for tiden..ELLER JO! Det er faktisk èn ting! På mandag oppdaterte jeg en status på facebook, som vekket oppmerksomhet hos mange. Jeg har ikke vært veldig villig til å forklare hva jeg mente med det jeg skrev, men her vil jeg faktisk skrive litt om hva jeg hadde i tankene den dagen.
Jeg hadde faktisk akkurat kommet hjem fra treningen -som jeg ikke fikk så mye utbytte av i og med at jeg stakk før den var avsluttet- og var veldig, veldig frustrert og sint. Jeg har en tendens til å begynne å grine når jeg er forbanna. Det vil derfor ikke si at jeg er lei meg, bare litt såret og sint. Det jeg hadde opplevd på denne treningen var bare en avløser av noe jeg har følt inni meg i lang tid og jeg vet at jeg på en måte har annsvaret å si ifra hvis jeg noen gang skulle føle noe slikt, men jeg er ikke en sånn person som klarer å snakke lett om rettigheter og behov. NÅ..kom til saken!
Lenge har jeg følt at jeg på en måte har blitt brukt som en slags støtte spiller eller et element som skal hjelpe andre på treningen. Jeg føler at jeg har blitt uretferdig behandlet. Jeg har ikke nevnt noe av dette før, for jeg føler ikke at jeg noen gang har fått noe støtte til det jeg sier på trening. Enten så er jeg for dum, ellers så er det at jeg er for sta til å innrømme at jeg tar feil. Greit, kanskje jeg tar feil noen ganger, men hvem gjør ikke det. Det betyr ikke at jeg bestandig tar feil. Er det i det hele tatt noen som gidder å høre på hva man har å si, eller bare nikker man på hodet for å se smart ut.
Jeg skal ikke gå i mot noen som helst, men jeg er faktisk 18 år gammel. Jeg tåler ikke når en 13 eller 14 åring snur seg i mot meg og sier at jeg skal slappe av! Er det ikke noe ord for sånt? Det er en aldersforskjell. Jeg takler ikke å bli gjekka ned av en som er minst 4 år yngere enn meg. Da shbæder jeg. Men det var derfor jeg gikk fra trening den dagen. Alt det jeg har nevnt i dette avsnittet er grunner til at jeg er lei og at jeg har lite motivasjon. Jeg driter i om jeg ikke får vært med til Østerrike, bryr meg faktisk veldig lite nå.

http://cristinalaird.files.wordpress.com/2009/06/depression.jpg http://www.scottcounseling.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/03/college-depression.jpghttp://blogs.guardian.co.uk/joepublic/depression440.jpg

jaja, dette kan man jo kalle et utbrudd. Har jeg blitt gal eller noe? Eller kanskje det bare er lettere når man skriver alt ned, liker ikke å snakke om ting muntlig.Jeg har laget en del til meg selv i det siste, men jeg greier ikke bestemme meg for hvem jeg skal beholde som min langvarige header! Kan DU hjelpe meg?

Nummer 1
Nummer 2
nummer 3
Nummer 4
Nummer 5
Nummer 6

Ja så er det bare å komme med konstruktiv kritikk!
Hvilken skal jeg velge!?!?!?!?I flere dager nå har jeg levd hos min gode venninne Marit Iren som har kommet tilbake fra Kina for en stund. Men det er ikke så altfor lenge til hun reiser tilbake igjen og da er det jo klart at jeg har lyst til å tilbringe meste parten av tiden min med henne. Hittil har vi fått gjort masse morro. Vi har hatt det kjempe koselig når vi har sett film med Alexander og Kevin, enten hjemme hos Marit eller hjemme hos Alex. I kveld skal vi kanskje ned på Lutvann og overnatte i en liten lavo/hytte. Blir sikkert kos, men jeg er fortsatt litt redd for at det skal regne hele natta og at det er vått overalt. Det er ikke noe gøy å være våt og kald på natt til 17. Mai. Så jeg vet ikke helt om jeg orker å være med dem eller om jeg bare skal dra på byen eller en annen fest hvor Marit kan være med.

Hører på en veldig fin sang på The Voice tv. Den heter "Beacause of you" og jeg er sikker på at de fleste har hørt den før. Det er en sang jeg aldri kan gå lei av. En liten digresjon..

Er kjempe glad i deg vennen min, skulle ønske du ikke dro tilbake til Kina eller at jeg kunne vært med deg =)I dag er det mye som har skjedd. Jeg dro på skolen klokken 9 med et visst håp om at jeg kom opp i matematikk skriftlig, men fikk beskjed om at jeg ikke kom opp i noe skriftlig fag i det hele tatt. Ble litt skuffet. Siden vi hadde dratt så tidlig på skolen for å kunne forberede oss om vi kom opp skriftlig, så hadde vi litt over to timer på oss før den første timen startet. Jeg satte meg ute på terassen på skolen og fant Natalie og Cecilie fra første klasse der også. Natalie satt med mac'en sin oppe da det kom en russ med et vann gevær i hånden som han siktet mot en av guttene ved bordet. Han reiste seg raskt og var i full spurt på vei mot trappen for å komme seg unna. Russen hadde klart å sprute litt på sjærmen til en av de som satt der, så jeg ba han passe seg for ikke å sprute på noen av pc'ene.
Etter en stund med lite å gjøre, ble jeg litt sulten så jeg dro på butikken sammen med Natalie, Anette og Cecilie. Da vi kom tilbake, sto det en mur med russ foran inngangen til skolen og det var selfølgelig mange som prøvde å treffe oss med vannstråler. I tillegg var mange av vinduene over inngangen åpene, og russen sto ut av vinduet og helte bøtter med vann over mange av elevene.
Vi stelte oss ved utgangen til terassen for å finne et sted vi kunne gå uten å bli sprutet ned, men det var helt umulig. I trappa sto det tre russ, en uten russebukse så det var litt vanskelig å vite om han hadde tenkt til å skyte på oss eller de andre. Men alle tre løpte etter oss med vannpistoler som de fyrte løs med hele tiden.
Det var nok så slitsomt, men vi nektet å avslutte uten hevn. Jeg fant en Is-te flaske ved siden av vasken og fylte den med vann. Da en av dem kom gående forbi et gjørne som jeg hadde gjemt meg bak, helte jeg alt vannet i flaska over hodet hans. Han oppdaget meg raskt og spylte meg gjennomvåt med vannpistolen.

Jeg kan fortelle at det ikke stoppet der, men det var ikke lenge før timen min startet så jeg måtte skynde meg.
Da jeg gikk inn i klasserommet var jeg som sagt gjennomvåt, men Anette var så snill at hun lånte meg den ene hettegenseren sin. Senere fikk jeg heldigvis tørket singletten min med håndtørkeren på jentedoen.

Da jeg satt på t-banen tenkte jeg at jeg skulle lage meg mat med en gang jeg kom hjem, men mamma hadde alt laget couscous! Ikke nok med det så hadde hun laget en Brownie-kake som var helt fabelaktig god!

  


Delicious!!
Jeg er som sagt veldig gald i å endre på designet mitt, men jeg har like vel hatt den samme headeren i lang tid nå, ås tenkte at jeg kunne lage en ny.
Brukte ikke så lang tid på denne og tenker det er fordi den har noe av de samme trekkene som den andre headeren.
Nuuu vil jeg minne dere på at dere når som helst kan sende meg en mail med noen bilder, så fikser jeg en header til dere på null komma niks!

Dere finner noen av headeren jeg har laget i tidligere vedlegg. Det er bare å bla nedover.
Den nye headeren min finner sted på toppen av bloggen. :)Det ser endelig ut til at det blir litt finere vær etterhvert. I går var det hvertfall et helt nydelig vær, så Marit bestemte seg for at hun ville be over noen venner slik at vi kunne kose oss med grilling på terassen. Marit hadde kjøpt inn pølser, brus, hamburgere, potetsalat også hadde hun laget salat og en skål med annanas, mens jeg kjøpe to pakker med grill koteletter og alt var kjempe godt! Ellers var det en ganske koselig kveld. Alex hadde med seg vannpipen sin som alle satt rundt og røyket av. Nå har jeg til og med lært å lage ringer, men det var noe som var helt umulig når vi satt ute og all røyken forsvant med det samme. Vi hadde det koselig helt til alle dro hjem ca klokken 2 på natta og vi sovna på sofaen til Marit.

http://www.redsea-life.co.uk/redseafiles/image/shisha1.jpgVannpipe (Shisha). Har aldri røyka vanlig røyk og har aldri snusa og har ikke tenkt til det heller! Vannpipe er ikke det samme! Det er ikke farlig på noen som helst måte :)

I dag tidlig våknet jeg før Marit, så jeg lånte Breaking Dawn boka hennes og la meg tilbake i sofaen med boken i hånden. Da Marit og Anneli våknet, la jeg fra meg boken og ble med på ryddingen av huset. Da vi var ferdige satte vi oss i sofaen igjen og så på en Tingeling film på Disney channel. Katten til Marit må ha fått i seg noe rart fra i går, for da den satte seg på armlene på stolen begynte den plutselig å harke skikkelig. Det endte med at katten spøy utover store deler av stuegulvet og ingen av oss orket å tørke det opp, så det ligger der fortsatt.

Tinkerbell.jpg image by rigorian http://beeac.files.wordpress.com/2009/09/throw-up.jpg

Var din fredagskveld like gøyal som min??
De siste dagene har gått forbi som bare noen få timer. Jeg føler ikke at jeg har nok tid til å slappe av ordentlig. Blir til at jeg for det meste er ute sammen med andre og når jeg kommer hjem, så er det for sent og man er så trøtt at man egenlitg ikke orker noe annet enn å ligge langflat på senga. Nå er det ganske lenge siden jeg har skrevet ett innlegg på bloggen og jeg kan begrunne det med at mac'en har vært lite medvillig med meg. Tastaturet har vært veldig vanskelig å skrive med, men det virker som det har begynt å løsne seg nå. Jeg har heller ikke hatt så mye tid for meg selv som sagt. Akkurat nå var det bare det at jeg sto opp en time for tidlig og dro på skolen(ikke med vilje selvfølgelig). Så jeg fikk litt tid til å skrive.

Jeg feiret forresten bursdagen min sist helg(for å hoppe til et lettere tema). Det var ganske gøy. Det kom ganske mange fordi som sagt hadde jeg jo invitert en del mennesker og jeg har ikke akkurat den største leiligheten. Det gikk bra likevel da. Alle hadde med seg godt humør og de aller fleste hadde med seg drikke også så stemningen løsnet til og det ble veldig mye dansing og liv!
Det eneste som manglet på denne festen var min godeste venninne Marit, som faktisk kommer hjem fra Kina om to dager!! Jeg gleder meg til å se deg snupps!! Har savnet deg massemasse!
http://www.elanso.com/U/D/D36/36361f16894c007307804b01ecb0546b/128498463297698750.jpg

Må si det er forskjellig fra tid til annen, men jeg har merket meg at når jeg kjeder meg så går tiden veldig sakte og når jeg hygger meg og har det gøy så flyr tiden fra meg..

Syns du tiden går  for fort eller for sakte?
Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits