På denne sia, kan du høre bandene Panic! og FOB spille låter så ofte du bare kan drømme om.
Er du like glad i disse bandene som det jeg er, så er Friends or Enemies radiokanalen for DEG!

Jeg har lenge hørt veldig mye på denne kanalen, og det er den beste for dem som liker litt sånn ungdomsrock.

På nettsiden, kan du lage deg en egen liten profil, hvor du kan poste musikk-statuser og "blogge" om forskjellige sanger som du liker. Her er det også grupper, hvor man kan melde seg inn i. Det er mange forskjellige grupper, men de fleste omhandler jo selvfølgelig musikk.
Denne kanalen spiller mange forkskjellige band, men som sagt mest av de jeg har nevnt tidligere. I tillegg spiller de My Chemical Romance, Green Day ++

Elsker denne musikkanalen! Besøk den HER!

-Susann-
 
 

Tycks? Bildene og låta..

-Susann-
 

Tidligere var det slik at merket på brillene skulle være tydelig å gjenkjenne. Det var derfor en stor del av solbrillens utseende som ble tatt opp av dette merket. Nå er det blitt annerledes og man skal kunne se kvaliteten på selve brillene, uten å måtte se på merket.
På starten av 30-tallet, var det det amerikanske forsvaret som først gjorde kall på solbriller som skulle stanse solstråler. Oppdraget med skapingen av pilotbrillene ble kalt for "ban those rays", som etterhvert ble varemerket Ray Bans. Pilotene ble testkaniner for disse brillene og ble bedt om å se i alle rettninger mens de hadde brillene på. Derfor fikk brillene sin lett gjennkjennelige form. Pilotene fikk bruke disse særegne brillene, som også ble populære blant vanlige folk da de kom ut på markedet.

I russetia klarte jeg å miste to solbriller som jeg likte veldig godt. Jeg ventet derfor til ETTER russetia med å kjøpe nytt par. Har ganske mange solbriller, men føler ikke at man kan ha for mange av dem for de er så forskjellige.
Liker veldig godt pilotbriller, men mine blir ødelagt så fort, så jeg tenker jeg skal prøve noe annet.
Noe med mer kvalitet. Kanskje Ray Bans?

De grønne brillene på bildene er jo ikke olbriller da. Det er faktisk 3D-briller, de eneste 3D-brillene som jeg liker å bruke når jeg ser på 3D-film, for de sitter ikke sånn ekkelt og ustødig på. .. Sånn btw.

-Susann-
Dette er en konkurranse, hvor du kan vinne en splitter ny header som jeg lager fra skrætch :D
Konkurransen går ut på at du skal skrive en liste med navn på bandene nedenfor. Under bildene har jeg lagt inn en sang fra hvert enkelt band. Om du har lest bloggen min før, eller er en fast leser her, har du helt klart en fordel. Dette er nemlig mine favorittband. Personene som skriver flest riktig navn, vinner konkurransen! Hvis det har seg sånn at det er flere som svarer alle riktig, trekker jeg vinneren.

HUSK!: Skriv bloggadressen deres med i besvarelsen, sånn at jeg kan kontakte dere for videre info!

BAND NR. 1
http://www.100xr.com/100_XR/Artists/M/Muse/Muse.jpg http://cdn.stereogum.com/files/2009/09/muse-undisclosed.jpg

BAND NR. 2
http://www.rocksins.com/wp-content/uploads/2009/11/Linkin-Park.jpg http://images.pictureshunt.com/pics/l/linkin_park_photoshoot-4680.jpg


BAND NR. 3
http://artrusche.com/ArtsArt/090719NoDoubt/06-paramore-140807.jpg http://www.mae-shi.com/wp-content/uploads/2010/10/paramore3.jpg


BAND NR. 4
http://www.themahoganyblog.com/wp-content/uploads/2009/04/gorillaz-illustration-picture.jpg http://wisehomelessguy.files.wordpress.com/2010/05/gorillaz_dazed1.jpg


BAND NR. 5
http://4.bp.blogspot.com/-DrkCaiP2i8Y/TaAyFfFOQBI/AAAAAAAAAhc/9Q7DC-DafzI/s1600/radiohead.jpg http://userserve-ak.last.fm/serve/500/8461967/Radiohead.jpg

BAND NR. 6
http://3.bp.blogspot.com/_tWPMUC7T77E/TEo5moGB37I/AAAAAAAAAQ4/Qw4S9Be8hk4/s1600/Keane+1.jpg http://www.musicbabylon.com/files/Keane.jpg

Finn headere jeg har laget tidligere i DETTE innlegget!

GOOD LUCK!

-Susann-
Slikt som gjør meg lykkelig! ♥

     

What makes YOU happy?

-Susann-
Nylig blitt medlem av DENNE siden, der man enkelt kan samle opp et album med flotte og koselige bilder. Man kan ikke laste opp egene bilder, men man fester et lite hjerte til bookmarkereren, sånn at man kan "hearte" forskjellige bilder på nettet. Disse bildene vil da automatisk lagres på denne siden og i ditt lille album.
På denne siden er det veldig mange vakre bilder. De fleste bildene har en effekt av vintage, en effekt som jeg digger!

Noen bilder jeg har ♥'a
Tumblr_llu3svhkk81qb1us8o1_500_large Tumblr_lm05jfrvuf1qket2fo1_500_large0815_930d_500_large  Beach-friends-friendship-girls-glare-glow-favim.com-56108_large Tumblr_lksqw0ydef1qjdx4mo1_500_large

Herlige bilder. Bildene er lagt ut med tagger, sånn at det er enkelt å finne frem til det tema du leter etter.
Jeg er ikke lespisk, men digger Sophia Bush. Hun er en Gud, og hadde jeg vært det så hadde jeg lett tatt henne!

Lag deg en profil, du også!

-Susann-
Jeg har en veldig blandet musikksmak. Hører endel på rock, men vil ikke si som mange sier at jeg dermed er en emo eller punker, for det er jeg garantert ikke. Henger ikke på spor 19, som mange sopere gjør og går ikke med helt sorte eller røde klær med masse nagler på. Jeg er ganske enkelt en helt vanlig jente med veldig bred smak.

Når det kommer til musikk er jeg veldig lite kresen, jeg hører på alt fra Hiphop musikk som Bow Wow, til  Rock og Indie Rock som Muse og Keane. Det er alt etter hvilken situasjon jeg er i eller hvor jeg befinner meg. Når jeg sitter hjemme og blogger, så liker jeg veldig godt å høre på litt rocke musikk. Føler at jeg får ganske mye inspirasjon av det. Når jeg er sammen med venner, pleier jeg som regel å høre på R&B og Hiphop, for det er som oftest det de andre også liker.
Har ikke så mange venner med samme musikksmak som meg. Det syns jeg er helt greit, for da vet jeg at jeg har noe som bare er mitt. Jeg får veldig mye musikkinspirasjon fra filmer og tv-serier. Særlig liker jeg musikken fra tv-serien, One Tree Hill. Den som følger med på serien vet hvem karakteren Payton Sawer er..Liker ikke henne noe spesielt, men digger musikken som hun presenterer i episodene.

Har jo selvfølgelig en favoritt radiokanal som jeg hører på stadig vekk og får nye sanger fra. Den beste radiokanalen i verden, heter FOE-radio, som står for Friends or Enemies. Gå inn på nettsiden wwww.friendsorenemies.com, så kan du også høre på verdens herligste musikk.

Musikk har en innvirkning på hverdagen. Det er ikke noe jeg klarer meg uten, hvert fall og tror det er ganske mange som føler det på samme måten. Har med meg I-poden min hvor enn jeg går, og når jeg er hjemme så spilles Itunes hele tiden omtrent. Det gjør hverdagen lettere og gladere.

Rock N' Roll Queen - The Subways
Nydelig sang, elsker den!

In Pieces - Linkin Park

Bildet er tatt i Belgia. Hva syns du om sangen?

-Susann-
Nå er det virkelig ikke lenge igjen til sommeren og ferie.
Jeg har noen bilder fra sommeren i fjor og noen bilder jeg og noen venninner tok da vi var på Aker Brygge. Glerder meg helt sinnsykt til været blir stabilt sånn at man kan gå i singlett og shorts når man er ute.

 
 

En sang som minner om sommeren:

Gorillaz - El Manana

Hva syns dere om bildene og sangen?

-Susann-
Kosekveld hos marit i går. Vi fant frem en oppskrift til franske pannekaker og strevde litt med å få det ordentlig. Det smakte utsøkt!

 
 

Pannekakene er fyldt med vaniljeis, varm eplesaus med kanel, og karamelsaus. Anbefales på det sterkeste.

-Susann-
Var innom en klesbutikk i går, etter å ha vært på legesenteret. Så hørte jeg denne sangen og fikk den på hjernen resten av dagen. Da jeg kom hjem, måtte jeg bare laste den ned.
Liker veldig godt Kelly Clarkson og har endel sanger av henne på macen fra før, så syntes jeg at denne sangen var veldig fin.
Det er ikke noen ny sang akkurat, jeg har hørt den før, bare ikke tenkt noe særlig over den.

Her har dere muskkvideoen:

Hva syns dere om sangen?

-Susann-
I dag har jeg og noen andre jenter vært på bussen og ryddet og vasket innvendig. Jeg var den første som kom dit, og da jeg gikk inn i bussen var det en halv cm tykt lag med hvitt støv som dekket hele bussen innvendig. Noen IDIOTER hadde kommet seg inn i bussen vår, tatt brannslukningsaparatet og fyrt løs over det hele. Setene var heldekket med et hvitt lag for ikke å snakke om gulvet..
Vi dro til Sofie for å hente bøtter og vann, og startet vaskeprossesen for å bli ferdig så fort som mulig. Da vi startet vaskingen, var det så tykt lag med støv at hele rommet og lufta ble fylt av en ekkel luft. Det var flere ganger at vi måtte ut av bussen for å puste. ÅHHH! HATER Å VASKE!

Gulvet ble for mye for oss når vi ikke hadde verken strøm eller støvsuger, så vi lot det bare være sånn.
Bare gla jeg er ferdig!

http://www.autocleaninc.com/images/Bus%20Rinse%20F0956_1%20slideshow.jpg

-Susann-
Den nye Pirates of the Caribbean filmen. Jeg har faktisk sett den to ganger på kino. Syntes den var bra..vel kanskje i underkant av bra. Likte de andre filmene mye, mye bedre. Det er noe ved den som gjør den litt kjedelig, det kan være det at de bruker for mye tid på prat og ikke så mye på action, likevel er det mye som tyder på at det vil komme enda en film senere. Den er jeg litt mer spent på å se.
På den andre siden, likte det at det var havfruer med i filmen, det er alltid bra med noe nytt etter å ha sett udødelighet, svære blekkspruter og verdens ende.

Tror også at jeg hadde litt store forhåpninger da jeg så den første gangen. Det at to av hovedrollene i de tre andre filmene nå er borte, har sikkert endel med det å gjøre. Når de først skal fjerne to av de viktigste karakterene i filmen, må de gjøre en veldig god jobb for å få folk til akseptere de mangler filmen måtte ha.

Jeg så filmen i 3D begge gangene, men syns ikke det var noe bonus. Kunne like gjerne sett den i vanlig film, og tror kanskje at opplevelsen ville blitt litt bedre til og med. Det var ikke noen scener i filmen, hvor man fikk opplevesen av å være til stede under hendelsene. Hvis noen har sett den andre Harry Potter filmen? Den med mysteriekammeret, så husker dere helt sikkert den scenen i kammeret hvor Harry sloss mot bassiliskern og den nesten berører sjermen fra den andre siden av kameraet. Hadde den scenen vært i 3D, hadde det vært helt fantastisk. Da hadde man absolutt fått en opplevesle av å være i samme rom som stjernene i filmen, men sånne øyeblikk fikk man ikke med Johnny Depp desverre.

Hadde jeg vært dere og skulle sett filmen, ville jeg da heller sett den i vanlig film enn å ha på meg de fæle 3D-brillene for no reason !

Gir filmen terningkast: 3
Her er traileren:

Har du andre formeninger om filmen??

-Susann-
http://jackcentral.com/wordpress_2.8/wp-content/uploads/2010/03/switchfoot3-600x402.jpg

Elsker dette bandet så dypt og inderlig :)

-Susann-
I dag er det den 25. Mai. Jeg går siste året på videregående, og det er neimen ikke lenge igjen til slutten på det hele.
Det er faktisk mindre enn tre uker skole igjen. På noen måter er dette veldig trist i og med at jeg vet det er noen jeg ikke lenger kommer til holde kontakt med etter at videregående er ferdig. Det blir trist å ikke se alle de kjente ansiktene hver eneste dag. På den andre siden, vil jeg være ferdig med alle de forferdelige eksamnene som jeg stresser med akkurat nå. Jeg kommer ikke til å savne selve skolen, det er sikkert.
Jeg gleder meg også til sommeren som nærmer seg med stormskritt og et helt nytt år på folkehøgskole etter sommerferien, som jeg både gruer og gleder meg til. Det blir deilig med et år hvor jeg bare skal drive med ting jeg liker, som å ta bilder, redigere bilder og lære alt som har med bilder og kunst å gjøre. Det vil absolutt bli et lærerikt og spennende år og det ser jeg veldig frem til.
closer to the distant goal, with every day.

http://cappu888.files.wordpress.com/2011/03/distance.jpg

-Susann-
Tatt: 20. Mai 2011

-Susann-

Panic! At The Disco - Northern Downpour

Kjempe søt låt. Ikke ny, men hadde faktisk ikke hørt den før nå.

Thougts?

-Susann-
♥ Canon Eos 50D ♥ Photoshop CS4 ♥

Photo: Susann T. Daljord
Redigering: Susann T. Daljord

Whaaatuup?-Susann-
Mer enn noe annet, elsker jeg når jeg finner ny musikk som jeg liker. Har bladd igjennom de 10 siste spilte låtene på Friendsorenemies.com og der fant jeg mye ny musikk som falt i smak.

Her får dere en smakebit..

Panic! At the Disco - Nine In the Afternoon

Fall Out Boy - Carpel Tunnel of Love (Ikke ny, men bra forde!)

The Academy Is -  Everything We had

The Get Up Kids - 10 Minutes

-Susann-
Denne helgen skulle jeg egentlig ha brukt tiden min fult og helt rettet mot eksamensforberedelser, men siden jeg har en jobb på Narvesen annenhver helg, så måtte det jo selvfølgelig være DENNE helgen jeg skal jobbe.

Jeg starter på jobb klokken 2 og slutter klokken 7, så da er det bare rett hjem og begynne med forberedelser. I morgen har jeg litt dårligere tid, da jeg starter 12, som vil si to timer tidligere og slutter til samme tid.
Jeg har ikke jobbet lenge på Narvesen, men føler det passer veldig dårlig å jobbe akkurat nå..jaja, sånn er det jo egentlig hele tiden.

Velvel, jeg får raska på, så jeg kommer frem i tide.

-Susann-
Nå har jeg endelig fått kjøpt meg ny lader til kameraet mitt, da jeg mistet den gamle laderen for en god stund siden. Jeg har ikke hatt penger til p kjøpe en ny lader før nå, siden jeg har brukt så mye penger på russetiden, buss osv. Men så er det ikke så lenge siden bursdagen min, da jeg fikk litt penger av familien. Brukte pengene på en ny lader til kameraet, ny lader til macen også en ny ekstern harddisk med 1 TB lagringsplass. Siden jeg allerede har en ekstern harddisk med sikkerhetskopier av absolutt alle filene mine, kan jeg bruke denne harddisken til å lagre bilder, filmer og musikk. Herlig!

-Susann-
I omtrent en månedes tid nå, har vi feiret russetiden på grunnlag av at vi snart er ferdig med 13 år på skole.
Vi har vært på fylla og festet siden slutten av April og nå, etter 17. Mai, er russetiden feridg for godt...I hvert fall for oss som er 92-kull. Neste år blir det feiring for 93 også videre.

Årets russefeiring har vært storartet og det er trist at den nå er omme.
Jeg har brukt store deler av tiden min, hele dette skoleåret på russebussen vår, som til slutt ente opp som Get Carried Away 2011. Den ble veldig fin til slutt, men det var bare synd at det tok så lang tid før vi fikk den godkjent av statens vegvesen. Men vi gikk grundig til verks for å få den godkjent og paya 50 000 eller noe for nye setebelter, som var vistnok det eneste som var galt med den. Til slutt fikk vi den på veien med skilter og det hele, selv om vi fikk litt trøbbel med agregatet. Helt til Stavangertreffet og tilbake igjen til Oslo, kjørte vi uten agregat. Det ble en veldig rolig tur, men HEY..vi kom hvert fall helskinna hjem.

Vi var som sagt i Stavanger, på treffet der. Det var kjempe artig, så jeg storkoste meg. Brukte også en DEL penger på mat, faktisk. Litt rart kanskje, men jeg var faktisk veldig sulten under den turen spessielt.

Vi var også med på andre treff. Noen valgte jo Lillehammer treffet i stedet for Stavanger, noe jeg syns ikke ga noen mening i det hele tatt. Spør meg hvem som kom til Stavanger a! Gjør det!..Vil dere vite det? Okey, I'll give it to you:
Robyn, Karpe Diem, Postgirobygget, Madcon oooooog sist men ikke minst.. Ludacriiiiiis!!!
Nei..jeg kødder ikke. Var selvfølgelig mange fler, men jeg orker ikke nevne alle, disse var de viktigste.
Utenom Stavanger var jeg ikke på så mange andre treff. Jeg var på alle helgene i Tryvann og det var kjempe bra, men vil si det var en del ganger bedre i Stavanger.

Her har dere fått en liten oppsumering av min russetid. Har forresten ikke tatt så mange knuter som jeg trodde jeg ville gjøre, men noen har det blitt.

Til alle 93! Velg Stavangertreffet neste år! No regrets!Nå som russetiden er omme, kan jeg endelig få slappet av litt, ikke minst få tatt igjen litt på søvnmangel. Noe jeg IKKE gleder meg til er alle eksamnene som er meg i vente.

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits