Min kjære venninne har spurt meg om jeg kan lage header til henne og selfølgelig ville jeg det!
Jeg har jo laget header til alle som har spurt meg, og flest av dem folk jeg ikke kjenner, så si hva dere syns om denne (eller disse)!

Nr. 1 - Den originale headeren

Nr. 2 - Blå malingsflekker

Nr. 3 - Regnbufargede malingsflekker

Nr. 4 - Blått "crack in the picture"

Nr. 5 - Regnbuefarget "crack in the picture"

SÅ! Hvilken syns dere Marit bør velge?

-Susann-Fikk ikke lagt ut noe innlegg før nå, men nå har hun altså headeren på bloggen sin! :D
Her kan du se bloggen til Pia og dette er hennes nye header:

Jeg vant et gavekort på 300 kr hos Dilarafashion :)
Var det fortjent?

-Susann-I tillegg har jeg laget en header til meg selv, men som jeg ikke kommer til å bruke helt enda :)
Hva syns dere?


Til dere som venter på header, så er jeg igang, men ikke helt ferdig enda..DE KOMMER! :D

-Susann-Jess, selv om jeg er på ferie har jeg fortsatt tid til å lage headere. Håper dere blir fornøyde!

Majas blogg!


Carolines blogg!

-Susann-Lenge har jeg tenkt at jeg skal lage et innlegg som inkluderer leserne mer. Nå vet jeg nøyaktig hva den handler om, nemlig musikk!

Alle hører på musikk, men musikk er så mye mer enn det folk tror.

I går var det nøyaktig et år siden verdens mest elskede artist noen sinne, døde. Michael Jackson har vært Pop-kongen helt siden jeg ble født og sikkert enda lenger tilbake. Vi har jo alle hørt om gruppen som kalte seg: "The Jackson 5".
Det var nemlig gjennom denne gruppen på fem brødre at Michael ble kjent.
Jeg skal ikke gi dere enda et innlegg om hvordan Michael reddet verden med sin musikk, for det er faktilsk ikke hva dette innlegget handler om i det hele tatt.

Fram til nå har jeg hatt en veldig variert musikksmak. Jeg har gått fra å like indie-rock, til HipHop, til Rap, til Indie-rock igjen, til country, til klassisk, til HipHop og tilbake til Indie-rock.
Jeg tror musikksmak har veldig mye å gjøre med hva slags miljø man er i. Da jeg gikk på barneskolen hørte alle for det meste på det som spiltes på radion, nettopp liste-pop og litt sånn forskjellig. Alle valgte å like Britney Spears, Madonna og Shakira eller 50cent, Eminem og kanye West. Da var det sånn at man likte det alle andre likte. Det er på en måte sånn det er fortsatt, bare i en litt mindre omkrets. Vi liker den musikken som vennene våre hører på. På en måte kan man også lære seg til å like musikk, hvis man hører det ofte nok. Jeg kan høre en sang for første gang og ikke synes noe om den, men etter at jeg har hørt på den flere ganger, lærer jeg meg etterhvert å like den. Den blir kjent for deg og etterhvert begynner du å synge med til alle tekstene. For noen år siden hadde jeg lyst til å lære alle sangtekstene på I-poden utenat. Jeg gikk inn på en side som heter: letssingit.com, hvor jeg kunne finne alle sangtekstene jeg hadde lyst til å lære.
Jeg ble jo ganske flink, og nå har jeg funnet ut at det er ikke alltid bare musikk. Noen ganger har musikken også en historie bak. Rappere har ofte en historie bak det de synger om. La oss ta utgangspunktet i Eminem. Han skriver mange av tekstene sine selv og han skriver veldig mye om hans virkelige liv. Om hvordan han hadde det tidligere i hans oppvekst og om hans datter i nåtid.
For min del må sangen alltid være en god tekst, det kan ikke bare være en sammensettning av ord og rim, men det må ha en sammenheng og en mening.
Techno for eksempel kan jeg ikke forbinde med ekte musikk. Det er kanskje fine melodier, men tekstene er ikke hele. De gjentar det samme om og om igjen og gjør det om til en låt, men ville ikke hørt på det annet enn på fest eller trening for da er det greit at det er litt fart og liv.

Så etter dette lange innlegget, vil jeg spørre dere hva slags musikk dere hører på. Er vi så forskjellige, selvom du hører på noe annet enn deg jeg hører på?
Når jeg sier: "hva slags muskk" så mener jeg hvilken sjanger. Rock, Indie-Rock, Rap, HipHop, R&B, Country, Metal etc.
Jeg vet at ikke alle i hele verden kommer til å legge igjen en kommentar om hvilken musikk-sjanger de liker best, men jeg vil vite hva mine leser syns og hvor stor forskjell det er fra personlighet til musikk og til venner og bekjente.

-Susann-I dag ble jeg med i enda en header-konk. Hun hadde noen demands, for hun ville ikke bruke bilder av seg selv, så jeg måtte bruke tegn og andre ting og dette var det jeg kom frem til:

JESS!..så gjorde jeg en major fail! Jeg leste ikke det tidligere innlegget og viste ikke at hun hadde en sønn også, men fikk rettet på den og nå er den altså sendt.

Ble ganske fornøyd, så får vi håpe at hun liker den :)

-Susann-For første gang lager jeg header i en konkuranse. Vanligvis er det folk som spør meg om jeg har lyst til å lage til dem, men denne gangen tenkte jeg at jeg skulle ta en utfordring og melde meg på en konkuranse i stede. Her er headeren jeg stiller med, så får vi bare håpe at mine photoshopferdigheter holder denne gangen.

Hva syns dere? Er jeg en verdig kandidat?

-Susann-I går dro jeg og mamma til et sted som heter Borj Cedreia for å besøke en venninne av mamma. Det er forøvrig der vi pleier å leie hus, siden det ligger så nærme stranden. Men da vi fant ut at det ikke var noen hjemme, dro vi heller på stranden og tok noen bilder. Nå vet jeg at det er noen av dere som tenker "Hvorfor ringte de ikke før de dro??" - jo så har jeg faktisk svaret på det..Mamma hadde jo selfølgelig ringt om hun hadde nummerene sine med seg, men hun glemte telefonboken sin i Norge og har derfor ingen nummere. Litt kjipt, men sånn får det gå når man er så glemsk.
Vi dro som sagt til stranden der mamma tilfeligvis traff på en gammel kjenning, hvis Martine noen gang leser dette inlegget her, så kommer hun til å le seg skakk ihjel og det skal jeg sørge for at hun gjør også. Sjekk ut bildene, Martine!
Jeg fikk tatt endel bilder som jeg ble rimelig fornøyd med. Har nemmelig lært meg litt hvordan man bruker lukkerhastighet og blenderåpning, noe som er ganske viktig om man skal ta bra bilder med et speilreflekskamera.


Hvem er den fremmede mannen?
Jess! Det er altså her vi bor... Vi har ikke dører, men det er et hull i gulvet som man kan gjøre fra seg i.
Det er også noen hyller så man kan ha klærne sine sortert.
hahaha kødda :)


-Susann-Jess, da har jeg ankommet Tunisia. Jeg har ikke hatt så alt for my å gjøre de siste dagene siden været har ikke vært helt på topp, men nå ser det ut til å lysne litt. Senere i dag skal jeg ned på treningsinstituttet i nærheten og trene litt Taekwondo. Jeg gleder eg endel! Sist jeg trente her, ble jeg kjent med mange, og treneren var ganske okay, men nå har både alle vennene mine OG treneren sluttet, så vi får se hvordan det blir.

Jeg skal prøve å holde dere opptadert, men vedder på at det ikke blir så mye blogging fremover..Sorry!
Her noen bilder jeg tok den første dagen. Man kan se på blomstene at det er en helt annen type natur enn det er i Norge. De hvite blomstene kalles for Jasmineblomst, det er den de lager jasmine te av og de lukter helt fantastisk godt.
Er ikke kattungene søte? Elsker dem!-Susann--17.06.10-
Jeg sitter ombord på et tog med visshet om de fleste stoppesteder som er meg i vente. Første stopp er Tunisia.
Nå er det kun et par timer igjen til vi drar til gardermoen hvor det står et fly som venter oss. Flyet flyr først til Frankfurt i Tyskland og derfra tar vi et fly som lander i Tunis(hovedstaden i Tunisia). Etter det drar vi hjem til mormor som bor på utkanten av byen i et hvit hus med tre etager. Jeg gleder meg så inn i granskauen at det er..ja..helt ubeskrivelig. Det skal bli så godt med ferie nå! Men jeg kommer selfølgelig til å savne mange av dem jeg etterlater her oppe i nord. På deres vegne håper jeg sola holder seg høyt på himmelen her i Norge. Den bør hvertfall være her når jeg kommer tilbake om 5 uker.
Jeg skal prøve å få blogget så mye som mulig mens jeg er der nede for å holde dere oppdatert. Alltid hyggelig å dele mine opplevelser med dere.
God sommer!

-Susann-I dag har jeg ikke vært så mye skoleopphengt. Vi møttes på café sammen med taekwondo gjengen og Parviz i dag tidlig, så dro vi på kino med hele 2. klasse trinnet og så Robin Hood på saga kino. Etter det møtte jeg Sandra og Cecilie på Nationalteateret og siden dro vi på Aker Brygge og kjøpte is.
Da Cecilie måtte dra for å rekke fysio timen sin, dro vi hver til vårt og jeg møtte broren min i byen som skulle være med meg og kjøpe sommer klær. Da han kom hadde jeg allerede funnet en haug med klær som jeg ville ha, men jeg holdt dem av slik at jeg kunne se litt mer. Vi gikk først til Urban på Oslo city. Der kjøpte josef et par Vans som jeg syns var kjempe fine. Etter det dro vi på H&M og så på litt fler klær. Josef prøvde en del klær som han syns var fine, mens jeg fant en ordinær grå hettegenser som jeg hadde sett lenge etter. Da han hadde betalt for klærne, gikk vi tilbake til der jeg hadde holdt av klær og kjøpte alle sammen. Jeg hadde ikke sett i så mage andre butikker, men for det første så var jeg egentlig ganske sikker på at det var de klærne jeg hadde lyst på og for det andre så var alle klærne på salg. Jeg har gjort et KUPP!
Butikken jeg handlet i var BikBok og der har de faktisk en del fine klær.
Nå driver jeg og pakker, og er snart klar til å reise!
http://www.snl.no/system/images/f/fly_a380.jpg
-Susann-I går var jeg på kino med Vivian og en venninne av henne. Vi så Dear John som jeg allerede hadde sett en gang fra før, men jeg hadde ikke noe i mot å se den på nytt da. Etter det så dro Vivian hjem mens jeg gikk av på jernbanetorget for å møte Thea som kom med toget fra Mysen. Hun har vært i USA i et helt år på utveksling så det er en stund siden jeg har fått tid med henne. Men nå blir hun hos meg til i morgen. I dag har jeg tatt med meg Thea på skolen. I dag tidlig dro vi først på Tojang for å se på treningen siden jeg er syk og ikke kan trene. Etter det dro vi på skolen for å ha første time i matte. Vi gjorde ikke noe spesiellt annet enn å gjøre noen lette matteoppgaver på ark, som innebar en gevinst til den som hadde flest rett. Jeg velger å tro at det blir oss, men det gjør jo sikkert alle de andre også..
Kåringen foregår i morgen i slottsparken, så jeg venter i spenning.
I media timen skulle vi ta bilder ute, og jeg hadde forberedt meg ved å ta med meg mitt eget kamera. Vi gikk ut i slottsparken og fikk tatt noen fine bilder av hverandre og av slottsvaktene som masjerte frem og tilbake foran slottet.Etterpå dro vi til Aker Brygge for å se på fotballkampen på akershus festning, men vi fikk ikke vært der så lenge i og med at timen sluttet. Jeg og Thea hadde nemlig planer om å dra til byen etter skolen, så vi dro til oslo city. Vi gikk rundt i butikkene som var og så på klær. Jeg fant en kjole på H&M som jeg syntes var skikkelig sommerlig og fin, men da jeg skulle til å kjøpe den, fant jeg ut at lommeboken min ikke var i baggen. Jeg ble fortvilet med det samme fordi jeg viste hvor den var. Den lå nemlig i en Meny-pose i en av søppelkassene på skolen. Jeg ringte til en venninne av meg som var i det samme klasserommet, men hun sa at hun allerede hadde dratt. Etter det ringte jeg læreren min som jeg tilfeldigvis fant nummeret til og spurte han, men han var ikke på skolen han heller. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle ringe skolen, så jeg gjorde det. Damen på kontoret sa hun skulle se etter den i klasserommet men ga meg beskjed om at hun ikke fant den. Jeg ble veldig bekymret, men bestemte meg for at jeg skulle dra ned til skolen for å se etter den selv. Da jeg gikk inn i klasserommet så jeg Meny-posen i søppelkassen med en gang og inni den fant jeg min elskede lommebok. Ble veldig lettet da jeg fant den og endelig kunne jeg dra tilbake til butikken og kjøpe den kjolen jeg likte.
Senere fant Thea en topp på BikBok og jeg fant en lilla shorts som jeg syns var drit kul.

Så drar Thea uheldigvis hjem igjen i morgen og etterlater meg alene her i Oslo by!..Vel, ikke HELT alene da, også reiser jo jeg til Tunisia på torsdag og blir der i fem uker!!!!
Gleder meg!

-Susann-Mens jeg så en episode av The O.C fant jeg ut at tre av skuespillerne i den ene episoden virket rimelig kjente. Jeg merket meg navnene deres i rulleteksten og ganske riktig har alle tre viktige roller i den aller første Twilight-filmen.
personene jeg snakker om er naturligvis Nikki Reed, Cam Gigandet og Jackson Rathbone som spiller Rosalie Hale, James og Jasper Hale i Twilight Sagaen. I The O.C har de jo selvfølgelig helt andre roller, men det er nettopp det som er så rart å se. Det at de opptrer med en helt annen personlighet..Vel i dette tilfelle spiller Cam nok en gang i rollen som en bølle/ond person.
Episoden kan dere se her!

http://photogallery.filmofilia.com/data/media/10/twilightstill2.jpg http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Shows/M_R/Oa_Oh/OC/additions_season3/oc121.jpg
Cam Gigandet
http://thewordtwilight.files.wordpress.com/2009/08/rosaliehale.jpg http://images2.fanpop.com/images/photos/6600000/Nikki-The-OC-nikki-reed-6624439-266-399.jpg
Nikki Reed
http://brendanepomuceno.files.wordpress.com/2009/08/jasper-hale.jpg
Jackson Rathbone

Whatshu think about that?

-Susann-I dag har ikke vært den beste dagen i mitt liv. Jeg kom opp i fransk muntlig eksamen som foregår på fredag og da jeg våknet i dag tidlig hadde jeg skikkelig vanskeligheter med å svelge. Det gjorde vondt i halsen da jeg spiste frokost. Når jeg kom på skolen merket jeg at jeg var skikkelig slapp i hele kroppen. Jeg prøvde å jobbe med fransken, men hjernen var lite villig til å hjelpe til. Jeg ringte mamma og fortalte at jeg hadde kommet opp i fransk og at jeg følte meg elendig, så foreslo hun at jeg dro hjem slik at hun kunne hjelpe meg.
Jeg gjorde det. Dro hjem med en gang, la meg på senga og sovnet med det samme. Jeg kan faktisk huske hva jeg drømte: Jeg var på trening, men jeg klarte ikke utføre noen av øvelsene jeg fikk beskjed om fordi jeg var så svimmel. Da jeg gikk ut av salen besvimte jeg, men det var ingen som brydde seg.
Det er det jeg husker..
Da jeg våknet hadde jeg sovet i 7 timer og klokken var 6 på ettermiddagen. Jeg sa til mamma at jeg hadde lyst til å dra til legevakta for å skjekke hva som var galt med meg, men hun sa at det helt sikkert bare var eksamens nerver..her kommer eksamens nervene mamma!
Jeg ringte til pappa for å spørre om han kunne følge meg, så vi dro til legevakta. Da vi kom dit, måtte vi vente i over en og en halv time før det ble min tur. Legen tok først temperaturen på meg og kom frem til at jeg hadde feber og en temperatur på 38.1.
Legen sjekket deretter halsen min og fortalte at jeg hadde begynnelsen på en halsinfeksjon og måtte gå på antibiotika i 10 dager. Jeg fikk så en legeerklering slik at jeg får utsatt eksamen til jeg blir frisk.

Det rare er at jeg nesten aldri er syk, men så pluttselig blir jeg syk når jeg kommer opp til eksamen..
http://katrinesrom.files.wordpress.com/2007/09/syk.png

-susann-På fredag fyldte Benjamin 18 år gammel og i går var tiden inne for at han skulle feire den. Da jeg kom dit, hadde Marianne allerede vært der en stund. Det var ikke så mange der i starten, men det tok ikke lang tid før hele hagen hans var stappa. Jeg kan virkelig ikke huske overgangen fra det ikke var så mange der til når jeg ikke lenger hadde en meters omkrets for meg selv engang. Neida, men det var hvertfall veldig mange der.
Det var en kjempe koselig kveld.

Når de fleste av oss dro på byen, stakk jeg og Marianne til Bislet, kjøpte kebab og cola, som ble det beste vi hadde smakt noen sinne. Spesiellt colaen! Jeg var tørst resten av kvelden..
http://mandatemedia.typepad.com/photos/uncategorized/2007/07/10/coca_cola.jpg
Ser digg ut ikke sant?

 Da vi skulle ta banen hjem igjen, fant vi ut at banen ikke gikk lenger enn til Ryen og det er ikke i nærheten av meg i det hele tatt. Så vi tok den til Brynseng så gikk vi FAKTISK derfra til Trosterud. Da vi kom hjem til meg, sovna Marianne straks. Alexander og Kyrre hadde møtt oss på halvveien og blitt med hjem, og senere ble jeg med dem til Alex mens Marianne var så trøtt at hun ble igjen hjemme hos meg.
Hjemme hos Alex tente vi vannpipa og røyket litt, men vi var ganske trøtte og sovnet ganske fort.

I dag har jeg planer om å møte Sandra,Marianne og Cecilie på Aker brygge og spise is, det blir kjempe deilig i det fine været!

Hva har du gjort i helgen? Planer om å nyte sommersolen?

-Susann-I dag har vært en fantastisk og slitsom dag. En fantastisk, slitsom dag. Jeg satt på terassen på skolen i friminuttet og solte meg. Fikk FAKTISK skille! *stolt*. Ellers i dag har jeg stort sett vært med Anine og Marianne rundt omkring i byen. Det har vært kjempe fint vær og vi har storkost oss på forskjellige plasser. Aller først satte vi oss i slottsparken og solte oss enda litt mer, før vi gikk til aker brygge og satte oss på en eller annen café og koste oss. Siden skulle Marianne trene og jeg skulle møte mamma, så vi skilte våre veier. Sammen med mamma var jeg innnom noen klesbutikker for å se etter en ny kjole. Jeg hadde vært på utkikk tidligere, så vi fant en kjole ganske kjapt. I tilleg kjøpte vi to tunikaer i forskjellige farger, noe undertøy og en turkis neglelakk som jeg syns var veldig fin.
Etter det dro jeg hjem fordi jeg ikke orket være i byen mer, mens mamma ble igjen i byen alene og så på fler sommerklær.

-Susann-
Til å begynne med var alltid The O.C det tv programmet jeg fulgte med på og elsket, men siden den tragiske hendelsen i en av sesongene har jeg ikke helt klart å fortsette å se. Det dukket opp et annet program for meg, nemlig One Tree Hill. Jeg ble trollbundet fra første episode og folkens legg merke til at Brook ikke er med i den første episoden! Merkelig!  Men det var ikke det jeg hadde tenkt til å snakke om i dette innlegget..jeg har nemlig klart å komme tilbake til The O.C. Jeg begynte fra starten igjen og nå har jeg kommet til sesong 3. Det er så mye jeg ikke har fått med meg før.. Derfor irriterer jeg meg alltid over folk som spør hvorfor jeg ser alt om igjen eller leser en bok om igjen, "blir det ikke kjedelig når du vet hva som skjer?" spør de. Men det jeg skal fortelle dere er at man finner så mange ting som man aldri har lagt merke til før når man ser eller leser noe flere ganger. Sånn det har blitt med Twilight-bøkene og meg.

Det jeg liker best ved disse to seriene er deffinitivt musikken. Det er min smak tvers igjennom!

Her kommer en låt av keane som heter Walnut Tree og sammensatte scener med Marissa i The O.C

Jeg vet ikke om det bare er min mac eller om det er sånn for alle, men jeg kan ikke se denne videoen på min blogg, så da kan man evt. bare trykke på den linken som kommer opp=)

-Susann-Som noen kanskje ser så har jeg gjort en ganske stor endring på bloggen min. Den er ikke lenger helt hvit, også har jeg laget meg enda en header da. Ble ikke fullt så fornøyd med headeren, men en dag skal jeg lage en header som er perfekt for min blogg!
Fargene derimot er jeg veldig fornøyd med, jeg synes en rosa/peache farge og gråtoner er en god kombinasjon. Så har jeg lagt til en ramme rundt hvert innlegg som jeg syns kan virke litt passende, men jeg er åpen for kritikk.

I dag har vært en avslappende dag. Jeg har sittet på terassen på skolen i friminuttet og nytet solen, for den har stått høyt på himmelen i hele dag og varmet meg. For å vise min takknemlighet ovenfor solen, så har jeg lagt til noen sanger her som minner meg om at det ikke er lenge til sommerferien.
Det var Gorillaz med El Manana dere hørte her, mine damer og herrer!

-Susann-
  
Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits