I dag sto jeg opp ganske tidlig, fordi jeg ble vekket av en STYGGGG skjære, som ikke sluttet å erte katten. De andre hadde stått opp og dekket bordet på kjøkkene, så jeg slo meg ned der og tok meg litt frokost.

Dette skulle da etter hvert ta form som min første dag som maler i aktivt arbeid. Pappa viste meg hvilken maling jeg skulle bruke, og det var det eneste han gjorde før jeg var i full gang med å male. Jeg malte hele veggen på stuesiden, før sola rakk å nå så langt. Vi var heldige, for egentlig var det meldt rein. Det går jo ikke ann å male i regn.

Ble ganske fort sliten av den jobben og endte faktisk med at jeg fikk litt vondt i ryggen etter hvert. Til slutt ga jeg meg, for det hadde begynt å regne plutselig. Klokken 5, var kusinen min Thea ferdig på jobb i Askim sentrum, så pappa dro og hentet henne. Da hun kom, satt vi ganske lenge inne på rommet og tok masse bilder av katten.

Autumn Leaves Todos os tamanhos | PAINTER | Flickr ? Compartilhamento de fotos! Todos os tamanhos | Arte | Flickr ? Compartilhamento de fotos!
WEHEARTIT - Søkeord: Painter

Hun fant også ut at hun ikke kunne overnatte fordi hun ikke hadde med seg noe skift, så Farmor kjørte oss begge til henne så jeg kunne overnatte der i stedet.

Mens vi har vært her hos ho Thea, så har jeg dolla henne opp med stylish sminke og klær. Når jeg var ferdig, tok jeg frem kameraet og knipset litt bilder av henne i trappen og sånt. Det ble DRIT bra!
Men vi fikk litt liten tid plutselig, siden vi begge skal tidlig opp for å jobbe så må vi komme oss i seng!

Bildene av katten og photoshooten vår kommer ut på Lørdag, for da er jeg hjemme igjen og kan legge over bildene!

-Susann-
I dag har jeg vært på Ulvøya sammen med to gode venninner av meg. Det har vært strålende sol, så jeg har rukket å trekke til meg mye vitaminer i luften.
Vi stoppet først ved en butikk og kjøpte oss masse godt som vi skulle kose oss med, så satte vi oss på gresset overfor stranden. Det var kjempe deilig å endelig kunne nyte sommeren fult ut. Vi badet også. Prøvde å lære Martine å stupe, men hun turte ikke å gå utti med hodet først, så det endte med at Anette og jeg tok hver vår ende og kastet henne utti. Da ble hun ikke så fornøyd, hehe!

 

I'm walking on sunshine, oh ooh!

-Susann-Nå har jeg vært veldig tålmodig og ventet en GANSKE god stund på sesong 4 av True Blood. Men jeg trenger ikke vente mer nå, for nå har den kommet!
Så den første epsioden i sesongen på mandag og det var DØDS spennende! Dør av å vente den knappe ventetiden til neste episode..men det er så spennende.

Til dere som ikke ha fulgt med på True Blood, gjør det NÅ! Du vil ikke angre.

neueste Dateien - TrueBlood FirstLook 600110607073354 - EricNorthman.net Gallery Untitled Hell yeah, True Blood!
WEHEARTIT - Søkeord: True Blood

Hvem syns du er kjekkest? Eric eller Bill?

-Susann-
I dag bestemte jeg og noen venninner oss for at vi skulle stå opp grytidlig og dra på ulvøya for å bade. Dåg, det ikke er "grytidlig", merker jeg at de siste dagene har vært ganske snudd på hodet i forhold til leggetidspunkt og våknetidspunkt. Det er jo meldt supert vær i dag, så man må jo nyte det så lenge det varer. Også gjelder det å IKKE være pessimistisk, men optimistisk!

Jeg gleder meg til en lang dag ute, hvor jeg bare kan slappe av og suge til meg masse D-vitamin.

infinite losing my mind on a tiny error infinite 
WEHEARTIT - Søkeord: Island

I know..I wish, right? Men syns de var så vakre bilder :)

-Susann-
Hei alle sammen! Nå har jeg laget meg en facebook side om bloggen min. På denne siden blir man oppdatert om hvert innlegg jeg skriver og det hadde jo selvfølgelig vært veldig hyggelig om dere ville like den da.

Gå inn HER og trykk på "Like" i midten av innlegget, så blir jeg veldig glad!

Det er i midlertid derfra jeg vil plukke ut den personen som vil få en link på min blogg. Den linken blir værende i en HEL MÅNED! Deretter plukker jeg en ny en. Men dere! Derfor er det også viktig at dere skriver i kommentarfeltet at dere har tatt på like, for ellers vet jeg ikke hvem av dem som er bloggere!

Da blir jeg veldig takknemlig!

 

-Susann-
Her kan du bestille headere 100% gratis!

For å lage headerne, bruker jeg et redigeringsprogram som heter Adobe Photoshop CS4. Jeg driver generelt med photgrafi og redigering, så vil si at jeg kan det jeg driver med ganske godt.

Under her er noen av headerne jeg har laget tidligere.

 
 
 


   


   


 


Vil du bestille en header, så skriv navn, mail og bloggadresse i kommentarfeltet. Jeg svarer dere så fort jeg kan og vil komme til å be dere om å sende bilder til meg på mailen min susann.d@hotmail.com.


-Susann-
Min isnspirasjonskilde er fullstappet med bilder av conversesko. Skoene har jeg funnet ut at passer til en hver annledning. Til og med i finstasen er det ikke upassende med converse på bena. Bare se på Bella Swan i Twilight filmen. Hun er på BALL med converse..Man ser det så vidt da men..

http://l.yimg.com/k/im_siggmGhquCxF07slyf90XqnNWg---y626-x495-q75-n1/omg/us/img/55/08/1486067273_4228555910.jpg

Poenget er at det er en altmuligsko og jeg elsker dem. Min inspirasjonskilde er weheartit.no btw.

molllyr - My Photos - Profile Pictures (1) my memories - Spoki 
Tumblr Have a Magic Heart My Works - Write and Manage Your Stories - Wattpad
WEHEARTIT - Søkeord: Converse

We can't live without them..or what?

-Susann-
Eminems Space Bound, er en nydelig sang. I går kom låtas musikkvideo ut. Her er den!

Den er fin!

Hope to find you someDAY. Live A Little. Hope to find you someDAY.
WEHEARTIT - Søkeord: Eminem

-Susann-
Det er hvert fall på tide å få i seg noe mat. Hva jeg skal spise er usikkert, for jeg liker litt spenning når jeg jakter.
Vet uansett at det er viktig med mat når man står opp, for å få opp forbrenningen i kroppen. Jeg vil jo ikke bli FET..

Fashions fade, Style is eternal. ☺ Solly, Mara, Spam Одноклассники
WEHEARTIT - Søkeord: Breakfast

"Give me the peace and joy in your mind!"

Hvilken sang er denne setningen tatt ut fra?

-Susann-
Denne sangen har en slik sommerstemning med seg. Blir så lykkelig av å høre på den, å jeg tenkte jeg skulle spre lykken.

http://cdn.tonzr.com/?aEJXcVovU7lt94dlcyCzamwtKSBw94Bkb3MhUm8vbS1pb4WnGOKvcE0ibTljU7WteiABUzcvKiAQUz9wKj2BRVN7RVZ3R0AXR50OOzNwK6guanPn


Polly-Max-Salt-og-Pepper_002

 FORRESTEN! Har noen av dere smakt den nye Polly MAX? Med smaken av salt og pepper.
Den er ekstremt god! nesten BEDRE enn chili-nøtter..

Polly-Max-Nacho-Cheese_002

Føler jeg fører skikkelig reklame her. Burde fått betalt!


Hva syns du om låta? Har du smakt snacksen?

 

-Susann-
I dag måtte jeg tvinge meg selv opp tidligere, for jeg vil prøve å snu døgnrytmen min tilbake. Je la meg i 3 tiden i natt, for jeg ville se soloppgangen, men fant ut at jeg hadde stelt meg på feil side av leiligheten..FAEN! Kunne ikke verandaen vært på den andre siden.

Dessuten, ville jeg ikke kunnet sett den uansett på grunn av alle skyene som blokkerte solen fra himmelen. Det gjør de fortsatt for å si det sånn og har gjort det i 2 MÅNEDER i strekk. Er det rart jeg mangler D-vitamin?
Syns legen min kan spandere et solkort på meg.

Hoofdstuk.6 - Quizlet.nl Profile Pictures (1) alone, blonde, dreams, ginger, girl, golden hour - inspiring picture on Favim.com
WEHEARTIT-søkeord: Sun

Men jeg får jo heller ikke noe mer D-vitain hvis jeg sover hele dagen, så jeg prøver nå å gjøre noe med det.

This is goodbye!

-Susann-
SItter ute på verandaen med broren min. Døgnrytmen min er helt snudd på hodet, så jeg kan egentlig bare legge opp å prøve å sove nå. Derfor er planen å vente til soloppgang. Himmelen er ganske fin nå med en slags blå/lilla farge som glir over i en litt lysere rød farge. Veldig vakkert.
I morgen er det spådd ganske fint vær også, så jeg tror og håper på en fin soloppgang.

Tumblr_l0eqcbxmqu1qat57yo1_400_large 6743_4734_390_large
1323077754_5_alx1_large
WEHEARTIT-søkeord: Sunrise

Har du sett soloppgangen noen gang?

-Susann-
dagens header går til Lise Lunder. Håper hun liker den!


En ganske enkel header, mn jeg syns den passet både henne og bloggen hennes :)

Hva syns dere om dagens header?

-Susann-
Jeg tror den er skapt som en film-soundtrack, men den er helt fantastisk. Elsker den!
Har hatt den på repeat i over en uke nå og den er så avslappende. Filmen den er soundtrack i, er forresten The Beach. Den får meg til å tenke på disse bildene:
Tumblr_liin24e5hr1qf7ikto1_400_large Tumblr_lm4z0arrzk1qax7k1o1_500_large Leonardo-dicaprio-in-the-beach-5421598_large 
Tumblr_liei6xwszb1qbvkcfo1_500_large 5791386276_7dcd79a2f5_z_large Tumblr_lho3emjmao1qeqcodo1_500_large

Her har dere den. Porcelain.

Fredlig er den ikke?

-Susann-
De siste dagene hare jeg brukt veldig mye tid på å lage headere til dem som ønsket det i mitt forige innlegg. Det har drøsset inn med mail på innboksen min, noe jeg syns er kjempe koselig. Jeg har rukket å lage ca 10 headere hittil og flere kommer etter hvert.
Her er hvert fall headeren til Sebastian Veland Sætre. Håper han liker den når han ser den!


Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal poste alle headerene jeg lager på ett innlegg, men heller fordele de utover. Da blir de en slags surprise pr. dag. Snart skal jeg også ordne en link til i menyen, slik at man bare kan gå inn å lage en gratis bestilling.

Hva syns dere om headeren til Sebastian?

-Susann-

 
Nå, etter ganske lang pause med photoshopping, har jeg endelig bestemt meg for at jeg er gira på å begynne med headere igjen. Jeg har tidligere postet headere jeg har laget for andre blogger. Jeg har laget min egen header som jeg bruker nå og du kan finne flere av headerene jeg har laget i DETTE inlegget!

http://bloggfiler.no/susanntrodal.blogg.no/images/623173-8-1294343199320.jpg

Er du interessert i en ny header 100% gratis, så skriv bloggadressen din og dine evnt. krav til headeren i kommentarfeltet!

-Susann-
Jeg har en greie for kolasj. Forige bakgrunnsbildet mitt var også en kolasj, men den hadde jeg satt sammen av bilder med forskjellige ting. Denne gangen har jeg vært litt mer spesifik. Jeg har nemlig bare brukt bilder av cupcakes..Jepp! ingen ting er som å bli fristet til å lage en masse usunn bakst, hver gang jeg åpner macen.
Lagde den nettopp, og det er nesten så jeg får lyst til å bytte bilde igjen når jeg kjenner alt vannet som fylles opp i munnen min.

Hva bruker du som skrivebordsbakgrunn? Er den like mye til å sikle etter som det min er?

-Susann-
Here it comes..You BETTER watch it!

Wow, jeg digger J.K Rowling og produsentene av alle filmene. Og meg selv som fant denne traileren.

Okey, god natt!

-Susann-
Breaking Dawn vil være den siste delen i Twilight serien som er basert på Bellas historie. Om det kommer fler filmer utover det, er jeg ikke sikker på.
Jeg venter derfor i spennning og håper at denne filmen når opp til mine forventninger. Da jeg har lest alle bøkene et dusin antall ganger, vet jeg hva som er meg i vente, men klarer like vel ikke å se det for meg på et lerret..Det vil bli helt utrolig!

Nok tullprat..Her har dere den aller første traileren til Breaking Dawn. Enjoy!

The most basic question: What do you think?

-Susann-

File:Waiting for Forever Poster.jpgWill og Emma var bestevenner da de vokste opp, men det var lenge siden og de har mistet kontakten for lengst (så vidt hun vet). Emma er nå tilbake i hjembyen deres fordi faren hennes er blitt svært syk. Will er også på vei hjem, og forteller et gammelt ektepar som han får skyss av, om historien om hvordan han forelsket seg i Emma.

Når han kommer frem, forteller han sine nærmete at han nå etter så mange år fra hverandre, endelig skal fortelle Emma om hans følelser for henne.

På den andre siden, er Emma ganske fortvilet over sine kjærlighetsproblemer som hun nå har flyktet fra og er svært bekymret for sin far. Hun får nesten sjokk når hun møter på Will igjen og er overrasket over hvor mye han husker fra barndommen.

Det har seg faktisk slik at Will har vært i nærheten av henne hele tiden, uten at hun har vist om det. Nå utrykker han sine etterlengtede følelser for henne. Spørsmålet er, hvordan tar hun disse opplysningene?


Det er en kjempe søt film. Will er veldig spessiell, men han har en strålende sjarm.
Den bringer også fram tårer, så vær forberedt og ha et lummetørkle ved siden av deg under filmen.

Se traileren under!

-Susann-
Søkte opp ordet Cupcakes på weheartit, og da kom det selvfølgelig mange herlige bilder av den fantastiske baksten.
Personlig ville jeg enten tatt en bit av den rosa cupcaken med rose på, ellers så ville jeg ha valgt oreo-cupcaken kun fordi jeg elsker oreo og at den hadde et tykt lag med fyll på toppen.

Tumblr_li4jr5vzrg1qfxocho1_500_large 251350_221214697903665_221191011239367_795926_7477871_n_large Tumblr_lmqwlicvq71qcuj4to1_500_large 
D5cbdf07148e48bbd05813dc9c832c05_h_large 10029731016f0be2d1_large 
Chanel+cupcakes_large 
Tumblr_lm8zmepgdk1qe2g64o1_500_large DollieCrave.com
Tumblr_lmqnn4k9qt1qk102po1_500_large 

Hvilket brett ville du tatt en smak av?

-Susann-
I dag meldte jeg meg inn i Elixias treningsstudio. Broren min har vært medlem der i ca to uker nå og er storfornøyd, så jeg tenkte jeg skulle gi dem en sjanse.
Har skrevet en kontrakt, men trener der bare på prøvetid i første omgang. Jeg har egentlig en prøvetid på 10 dager, men han mannen var så grei å gi meg en dag ekstra. Tror jeg kommer til å starte der.

Det var kjempebra der. De hadde tre forskjellige badstuer, eller noe sånt. Så hadde de et isende kaldt basseng, som jeg gikk inn og ut av.
Trente en del stryke for magen i dag. Litt rygg også. Tror det er det jeg kommer til å fokusere på når jeg trener med treningsapparater og sånt.
har ikke trent ordentlig på en god stund. Kommer til å bli skikkelig støl i morgen. Gruer meg faktisk litt, men heldigvis har jeg fri fra skolen så jeg tror jeg skal trene litt til da.

Har du trent på Elixia noen gang?

-Susann-

 
Solveig deltok i musikkonkurransen jeg hadde forige uke. Da jeg trakk vinner tilfeldig, var hun den heldige som fikk seg en ny header til bloggen sin.
Ble ferdig med den nettopp, og nå skal jeg showe off litt, selvfølgelig!

Kommer fler konkurranser etter hvert, bare å følge med !

-Susann-
File:Limitless Poster.jpgLimitless er en ny film, som jeg tror fortsatt går på kinoer her i Norge. Det var broren min, Josef som anbefalte meg å se den, og det er jeg glad for at jeg gjorde.

Eddie er en bokforfatter som sliter med fremgang både i livet og med skrivingen sin. Kjærsten har akkurat slått opp med han, noe som gjør at han har mistet mye motivasjon når det kommer til forfatterskapet sitt. Tilfeldigvis møter han på sin ekssvoger, som overfor Eddie er kjent som en tidligere drugdealer. De tar seg en kaffe, der Eddie forteller sin gamle svoger om sine livsproblemer. Like før de skiller vei, mottar Eddie en blank pille som vistnok skal gjøre sånn at han får tilgang til 100% av hjernen, når man vanligvis bare har tilgang til 20%.
Eddie blir etter hvert introdusert for en helt ny livsstil, der han ikke lenger har noen begrensninger.

Det er en helt utrolig spennende film. Blir helt satt ut av alle effektene og av virkelighetsfølelsen.
En film som absolutt er verdt å se!

Jeg gir den terningkast 6, slett ikke bortakstet tid når man ser på slike filmer. Se traileren under!

-Susann-
File:EMINEM AND ROYCE DA 5?9? RETURN AS BAD MEETS EVIL.jpeg Bad Meets Evil er en Amerikansk hiphop duo mellom Eminem og Royce da 5'9".

De er mest kjent for samarbeidet av en sang som dukket opp i Eminems store plateselskaps debutant albummet The Slim Shady LP i 1999. Også deres tidligere tilknyttning til Dr. Dre i albummet Aftermath Entertainment.

Duoen hadde flere låtskrivninger med hverandre, blant annet den kjente låta Renegade, som senere har blitt brukt i Jay Zs album The Blueprint, der Royces vers er byttet ut med Jay-Zs.

De har også hatt mange freestyles låter sammen, inkludert en 12 minutters lang battle.

Bad Meets Evil splitta opp i år 2000, da Royce falt ut av Eminems gruppe D12.I dag er de gjenforent og slipper sitt nye album i morgen altså 13. Juni.
File:BadMeetsEvil.jpgDet nye albummet heter Hell: The Sequel og inneholder de utrolige låtene:
"Welcome 2 Hell"
"Fast Lane"
"The Reunion"
"Above The Law"
"I'm on Everything" Feat. Mike Epps
"A Kiss"
"Lighters" Feat. Bruno Mars (dritfin)
"Take From Me"
"Loud Noises" Feat. Slaughterhouse

En ting jeg må nevne angående den ene sangen i dette albummet, A Kiss, der det er en linje i sange hvor Eminem disser Lady Gaga for å være "Mail Lady" som lett kan forstås som Male Lady..Drit morsomt, haha! Digger Lady Gaga, men digger også Eminem og det er jo egentlig jævlig lættis..
Bare hør etter i sangen.

A Kiss - Hell: The Sequel

Lighters - Hell: The Sequel Feat. Bruno Mars
I går feiret vi bursdagen til min ett år yngere bror. Vi hadde mange venner over og festet høl i taket. Vel, nesten da.
Tidlig i festen slet vi litt med kullet til vannpipa, men Marit var så hyggelig og tok med sitt kull hjemmefra. Vi hadde det kjempe artig hele kvelden, helt til alle slukna UTENATT meg! Jeg danset hele kvelden, ALENE..neida, gjorde ikke det, men nesten.

Det var kjempe gøy hvertfall. Kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy. I kveld er det bursdagen til en venninne av meg. Gleder meg kjempe masse.
Før det, skal Sandra, Thea og jeg ut å ha piknik ett eller annet sted. Mest sannslynlig på Lutvann. Det blir koselig, nå som det er så fint vær!

Bilder fra i går

 
 
 
 

Deng er så sexy, jeg er keen på kjepp... :D BLACKMAMBA
og Pope var dansekongen igår helt Breezy <3 pss Chris er søt....
Og Aron er driiiiiiiiit kjeeeeekkkkkkkk <3 elsker han

Hilsen Josefs glade venner :)


-Susann-
I dag har jeg, på tross av at det er så fint vær, for det meste ligget i sofaen og sett på tv. Jeg har hatt macen i fanget 60% av tia, men jeg har faktisk sett en hel film på tv, sammen med pappa.
Det var en vestern-film fra 60-tallet og handlet om en ung dame som het Cathrine Ballou og hennes menn som søkte hevn over mannen som hadde fått faren hennes drept.

I starten av filmen, får vi se hvor handlingene hennes under filmen har brakt henne. Hun sitter i fengsel og venter på at fengselsvakten skal føre henne til galgen.
Så starter fortellingen om hvordan hun havnet i denne sjebnesvangre situasjonen.
Se traileren nedenfor.
http://www.coffeecoffeeandmorecoffee.com/archives/filmstills/cat%20ballou3.jpg http://4.bp.blogspot.com/_bLuK4t9Rcug/RuNT9wfLVkI/AAAAAAAAAPA/EaH6dZKmdJc/s320/Cat%2BBallou.jpg
http://myvintagephotos.com/images/Michael%20Callan%20Cat%20Ballou.jpg http://www.homevideos.com/freezeframes/catball47.jpeg

-Susann-
Denne filmen har en god del herlig musikk. Syntes jeg skulle lage et innlegg av det.
Under finner dere de beste låtene fra filmen. Jeg har plukket dem ut selv.

http://img.movieberry.com/static/photos/1406/poster.jpg

Pure Shores - All Saints

Porcelain - Moby

Voices - Dario G Feat. Vanessa Quinones

Spinning Away - Sugar Ray

Yeke Yeke - Mory Kante (Hardfloor Remix)

Snakeblood - Leftfield

Brutal - New Order

Lonely Soul - Richard Ashcroft

Liker spessielt de øverste låtene.

Tycks?

-Susann-
 


The Beach er også en utrolig bra film med Leonardo Dicaprio i hovedrollen. En storartet film, som absolutt er å anbefale. Herlig handling og herlig filmmusikk. Trailer nedenfor.
Tumblr_lkzz7eixlv1qgpf6ko1_500_large Tumblr_llvmlgtqrq1qk2j1yo1_400_large 
Ballons-bright-couples-night-photo-scenery-favim.com-54389_large Tumblr_lhvty3hibo1qg32sfo1_500_large 
Tumblr_llwcxbpfq31qk87oro1_500_large

Ballonger har en frihetsfølelse med seg, syns ikke du?

-Susann-
I dag tidlig våknet jeg av at jeg snakket i søvne. Selv da jeg hadde våknet, fortsatte jeg å snakke med "damen i den andre enden av telefonen".
Jeg var 100% sikker på at det var virkelig, og fikk sjokk da jeg fant ut at det bare var en drøm.
I drømmen hadde jeg et ubesvart annrop fra en venninne på skolen. Da jeg ringte henne opp igjen, hørtes hun opprørt ut og det eneste hun sa var: "De fant en masse besvergelser i eksamensbesvarelsen din"- "Bare benekt det hele, bare benekt det!"
Så ga hun telefonen til en eller annen, som jeg tror kanskje må ha vært sensoren eller noe sånt. Han spurte meg: "Har du vært helt deg selv i det siste?"
Jeg svarte at jeg hadde vært forkjøla og syk, men ikke noe annet enn det.
Så spurte han: "Har du tatt eksamen?", jeg svarte med et spørsmål hvilken eksamen han refererte til og da svarte han hovedmålseksamen som jeg svarte at jeg hadde tatt.
Han fortalte meg det samme som venninna mi hadde sagt, at han hadde funnet en masse besvergelser i besvarelsen.

-En liten digresjon her, men det er ganske viktig i forhold til drømmen. Jeg hadde ingen ANING om hva ordet besvergelse betydde, før denne drømmen.

Jeg spurte han DERFOR hva han mente med besvergelser. Han svarte ikke. Så spurte han om den individuelle koden man bruker å få etter at man har levert inn eksamen. Jeg skulle til å finne frem besvarelsen på macen, og da jeg åpnet worddokumentet, var det er stort svart/hvitt bilde av Hitler og en masse ord på tysk som var skrevet i stor, svart skrift.

I drømmen var jeg helt satt ut. Da jeg merket at linja på telefonen var brutt, ringte jeg opp igjen og det var en dame som svarte.
Hun spurte om jeg var jenta med besvergelsene. Så våknet jeg. Jeg svare henne at jeg hadde funnet frem dokumentet og at den var full av tyske besvergelser og et bilde av Hitler. Dette, mens jeg var våken!

Det merkelige i denne drømmen er at jeg lærte meg et nytt ord, som jeg før ikke viste hva var. Noe som også var helt forunderlig var den virkelighetsfølelsen jeg hadde. Alt stemte til punkt og prikke. En vanlig drøm ville vært om han spurte om jeg hadde hatt eksamen i trolldom, men han spurte meg faktisk om et helt vanlig fag. ALT var så virkelig..
Jeg gikk til og med inn på stua for å sjekke dokumentet på macen, men det var ingen besvergelser der..heller ikke et bilde av Hitler. Sikkert forårsaket av alt stresset som jeg har følt vedrørende alle eksamner som jeg har hatt.

Flere som har hatt en veldig realistisk drøm?

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits