Når jeg var ganske liten, skilte foreldrene mine seg fra hverandre.
Siden da har broren min og jeg måttet bo hos mamma og innimellom besøke pappa i en liten leilighet midt i byen.
Men etterhvert ble det sjeldnere at vi så hverandre fordi pappa måtte jobbe.
Da pappa sluttet å jobbe som drosje-sjofør, hadde han planer om å bli ingeniør. Han starter på skole i Sarpsborg, som gjorde at vi ikke fikk sett han mer enn kanskje en gang i måneden. Planen var at han skulle gå på skole i tre år, men han fikk ikke fullført på grunn av missforståelser og slikt, så han flyttet til farmor i Askim for en periode, til han kunne skaffe seg en leilighet i Oslo igjen. Han startet å ta forskjellige kurs i Oslo og til slutt fikk han seg en liten leilighet på Lindeberg. Det gjorde at jeg og Josef kunne besøke han når vi ville, men det var likevel begrenset siden det var så lite plass der.
Etterhvert fikk pappa seg en jobb som vaktmester i Hosle(Bærum), hvor han også fikk en leilighet med god nok plass til oss alle. Nå har han pusset opp og kjøpt nye møbler så det er ordentlig trivelig å være her. Dette året kommer jeg til å se han mye oftere enn før og det er jeg kjempe glad for.
Kjempe glad i deg pappa!

-Susann-
Det er en stund siden jeg var med i en konkurranse sist, så tenkte det kunne være gøy og delta:)
Gevinsten i denne konkurransen er et solkort fra Brun og Blid. Jeg føler det er litt flaut at jeg melder meg inn her for å vinne det solkortet nå som jeg akkurat har kommet hjem fra en fem-ukers ferie i Tunisia. Joda, jeg har blitt brun, men det er alltid greit å kunne ha en liggende i tilfelle..eller hva? 


-Susann-I to dager på rad har jeg sittet og sett på en gjeng med nerdete gutter spille poker. Den første gangen, satt de faen meg og spilte hele natta. Jeg må si at det verste ved gutter er at de ikke klarer seg uten spill. Hvis de ikke spiller COD eller FIFA, så sitter de å spiller poker, eller ett eller annet annet spill. 
I dag hadde jeg en slags "fest" - hvis man kan kalle det det - hvor noen av oss satt og koste oss med vannpipe eller en sosial omgang gris(kortspill), mens noen idioter går inn på rommet til broren min, slår på Play Station og spiller COD..
Jeg sier, hvis de skal spille Play Station, kan de like gjerne holde seg hjemme, men vil de høre. Nei.

Likevel ble det en hyggelig kveld, som alltid.
 
Vi spilte endel musikk i dag, så er får dere en smakebit.

-Susann-I natt overnattet jeg og Martine hos en venn av meg, sammen med endel andre etter å ha vært på kino og sett Eclipse som ruler btw.
Vi spilte endel kort og røyka vannpipe. Alt i alt var det en veldig koselig kved som varte ganske lenge.
Akkurat nå har jeg bare veldig lyst til å bade, siden det er et slikt nydelig vær, så jeg skal forsøke å finne noen som joiner!

Hva driver dere med i sommersolen??

-Susann-Frokost klokken 3 om dagen..Sommeren er herlig!
Jeg er en type som altid spiser frokost. Får jeg ikke i meg min daglige dose med morgenmat, blir jeg bare gretten.
Men jeg gidder ikke stå opp klokken 8 om morgenen bare fordi jeg skal rekke å spise frokost før det ikke er morgen lenger.
For meg er det frokost når du står opp uansett hvor mye klokka er.

Det er viktig å spise sunt og holde seg i form.

Når vi snakker om å holde seg i form, er det også viktig med mosjon.
Svenske vits: Det var en gang to svensker som hadde ranet en bank og tok veien mot idrettsanlegget. Etter litt springing, sa den ene svensken - "politiet kommer!"
Da svarte den andre - "slapp av! vi ligger tre runder foran."

Vet det, jeg har tørr humor:)

-Susann-Endelig har jeg kommet hjem igjen til mitt kalde Norge. Men jeg må si jeg liker meg her selv uansett om det er dårlig vær eller ikke, for jeg har jo alle jeg kjenner i dette landet. Alle de jeg bryr meg om. Selvom været kanskje ikke har holdt seg ike bra til nå, ser det faktisk ut til å lysne litt.

Uansett, nå er jeg tilbake og dere kan regne med å høre fra meg mye oftere enn tidligere denne sommeren. Det kan jeg love dere!

"Back on track" betyr at man er på rette kjøl igjen. jeg er aldri på rett kjøl uten musikk, så er får dere en herlig låt som har bygd opp mange minner fra min sommer til nå.

New Perspective - Panic! At the Disco

Qu'est-ce que vous pensez?
What do you think?
Hva syns dere?

-Susann-Dagene suser forbi oss og det er ikke lenge igjen til vi drar hjem igjen til vårt elskede Norge. Jeg har ikke vært hjemme en eneste dag i ferien og jeg gledre meg hvirkelig til jeg kommer hjem igjen.
Imen vi har vært i  Tunis har jeg rukket å oppleve endel. Vi har tilbrakt hele dager på stranda hvor vi har solt oss og kost oss i vannet. Det har vært en herlig opplevelse å være i Tunisia sammen med min gode venninne Marianne. Vi har vært på byen sammen og handla masse forskjellig, mens det har vært en u-utholdende varme ute.
I morgen skal vi i brylup til datra til kusina til mamma. Jeg har ikk vært i bryllup siden jeg var liten, men jeg husker fremdelses at det var mange 100 folk tilstedet og at det var en masse musikk og dansing.
Gleder meg litt i grunn.
Blir nok endel festing når jeg kommer tilbake til Norge.
noen som har festa no særlig i sommer eller?

-Susann-Hei venner, bekjente og alle lesere i det hele tatt! Jeg beklager på det sterkeste at jeg ikke har skrevet noen innlegg tidligere, men jeg har virkelig ikke hatt noen internett-tilgang før nå..
I det siste har jeg bare kost meg på stranden sammen med min bror, min mor og min vedig gode venninne Marianne som kom til Tunisia for ca. 5 dager siden eller noe. I tilegg har vi vært i Sousse sammen med Kyrre og Alexander nå har dratt tilbake til Norge igjen etter å ha vært her i 3 uker.
I dag var vi på stranden hele dagen og solte oss. Vi badet også endel siden vannet var eksepsjonelt herlig i motsetning til tidligere, men det som var litt dumt var at det var så mange harriker/Hourig(maneter som brenner, men som ikke er brennmaneter).
Dere skal vite at jeg har hatt en super sommer hittil og bedre blir den! Savner alle folk i Norge og gleder meg til å se dere alle igjen.
Ha en fortsatt fin sommer alle sammen, så sees vi igjen om 9 dager.


-Susann-


Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits