Jeg har på en måte vokst opp med musikken til Madonna. Pappa elsker henne og hadde nesten alle platene hennes i bilen, som vi hørte på da vi skulle på ferie og på fjellet og sånt. Jeg kan lett si at jeg digger musikken hennes, men de siste årene har jeg ikke hørt så mye jeg liker. Tror på en måte at hun har mistet grepet litt.

Anyways, noen av sangene hennes jeg liker best er Papa Don't Preach og Open Your Heart  fra albumet True Blue som ble gitt ut i 1986. Liker også låta like a prayer fra albummet med samme navn som ble gitt ut i 1989. Secret fra albummet bedtime stories er også en utrolig fin låt, som jeg er veldig glad i. Fra det samme albummet har vi ogå Take a Bow. Men det er først i albummet fra 1998, Ray of Light, låtene virkelig ga klang. I dette albummet er det ganske mange låter jeg liker å høre på. Blant annet Substitute for Love, Nothing Really Matters, The power of goodbye og Little Star.

Her skal dere får høre de beste av de beste..Madonna:


Papa Don't Preach

Open Your Heart

Like a Prayer

Secret

Take a Bow

Substitute for Love

Nothing Really Matters

The Power of Goodbye

Little Star

Style Icons / Google Image Result for http://buzzworthy.mtv.com/wp-content/uploads/2009/07/ma Starstruck / Suicide Blonde Iconic / they all hate us
WEHEARTIT - Søkeord: Madonna

-Susann-
Det begynner å bli en skikkelig god stund siden jeg har trent kamp nå. I dag blir første gang siden kanskje april, at jeg har vært og trent taekwondo. Så ja, jeg savner det en del.
Gleder meg helt sykt, men jeg er ikke i like god form som det jeg var, så jeg tror kanskje det kan bli litt hardt for meg.

Anyways..Thumbs up!

tumblr_lkvdb4ew4s1qjek0ao1_500_large | Flickr - Photo Sharing!  Facebook | My Photos - taekwondo... Facebook | My Photos - taekwondo...
WEHEARTIT - Søkeord: Taekwondo

-Susann-
I går var jeg i byen en tur med mamma. Jeg hadde ikke vært å besøkt domkirka og heller ikke hadde jeg lagt noen blomster der, så jeg tenkte det ville være koslig om vi dro sammen.
Hver gang mamma og jeg drar til byen sammen, går vi ALLTID av på Grønland først. Fordi yndlingsbutikken til mamma er der, nemlig FRETEKS! Null flauhet..
Vi dro derfor innom freteks, mamma gikk rundt i butikken og fant ganske mye fint der i grunn. Imens hun var inne og handlet tok jeg meg litt tid til å t bilder av folk og av stemningen.
Når vi var ferdige, dro vi og kjøpte noen fine, hvite blomster som jeg plasserte ved mange andre blomster like ved regjeringskvartalet. Vi var ganske sultene begge to, så vi tenkte at vi like gjerne kunne spise på politikeren, som ligger på youngstorget og dermed like i nærheten av oss. Maten var kjempe god og det var jo så fint vær i går, så vi satt ute og nøyt solen.

Senere dro vi på Oslo City en tur, for mamm ville handle noen sommerklær til ferien vår i Tunisia. Jeg stakk opp til Clas Olsson og kjøpte meg en ganske dyr rettetang som vistnok ikke ville påføre håret mitt like mye skade som de tidligere rettetengene jeg har hatt.

Senere på dagen tilbringte jeg litt tid med venner. Det var alt i alt en ganske så strålende dag!

Her kommer noen av bildene jeg tok i byen. 


 
  

Ordinary World - Duran Duran

-Susann-
Snart skal jeg ned til byen sammen med mamma for å ta noen bilder rundt domkirka og litt sånn forskjellig. Har veldig lyst til å få et glimt av stemningen rundt det som har skjedd i Norge de siste dagene. Har ikke vært med å gjort en innsats som jeg føler at alle andre nordmenn har. Dette er min måte å vise at jeg bryr meg på. Min måte å vise min medfølelse for de rammede og min kondolasjon for de pårørende.

Berry Blush.  Berry Blush. Berry Blush. Sparkle&&Shine♥

You Will Never Be - Julia Sheer
Har opprettet en facebook side. Der poster jeg linker til alle innleggene mine, som omhandler min hverdag, min musikk, mine filmer, mine bilder, mine bøker og alle headere jeg lager. For dem som ikke har fått det med seg, så lager jeg altså gratis headere. Det er bare å bestille en selv, du trenger bare å klikke på Header og design i menyen under headeren min, så finner du fort ut hva du skal gjøre!

Trykk på BILDET for å besøke min facebook side!-Susann-
Nå føler jeg at det kommer veldig mange innlegg om et tema fra min side, men jeg fikk akkurat forklaringen og definisjonen på min oppførsel de siste dagene. Oppførselen kommer som en følge av det som har skjedd i Oslo og på Utøya, for jeg har aldri følt meg så innsluttet i hele mitt liv. Har sittet hjemme og ikke gjort en dritt i tre hele dager. Føler meg ikke bra heller.
Da hendelsene på utøya ble rapportert og sendt på nyhetene, ble jeg så kvalm at jeg kastet opp tre ganger. Jeg er ikke en som bruker å være syk, så jeg tror dette kan ha hatt et ganske stort inntrykk på meg.

Samtidig føler jeg en trang til å uttrykke meg selv. Jeg er ikke en person som vanligvis liker å snakke om følelser, selvom jeg kan virke som en ganske så følelsesrik person. Jeg har veldig lett for å gråte, noe som har vist seg godt de siste dagene. Jeg føler meg så blottet på en måte.

Je har bestemt meg for at jeg skal bruke morgendagen fornuftig. Jeg skal dra ned til byen, gå rundt der rosene er plassert og ta masse bilder av folk og av stemningen som er der nede.

A Drop In The Ocean - Ron Pope

-Susann-
Jeg finner meg selv sittende foran tv'en uten makt til å holde tårene tilbake. Selv, har jeg alle mine kjære i behold, men med tanke på alle de pårørende og de sårede, er det vanskelig å ikke fatte sorg. Det er vanskelig å tro at et menneske kan bære så mye hat at man kan utføre en slik handlig. Det er vanskelig å tro at en person kan såre så mange andre.

Gjennom disse vanskelige tider, må vi holde sammen. Alle og en hver må ytre sitt beste for å holde seg oppe i denne sorgens tid.

"Fakler og roser til minne om de som ikke lenger er"

VG Nett - Forsiden - VG Nett martelaugh - p3.no » Markering Oslo 25 juli All Will Turn to Silver Glass
VG Nett - Forsiden - VG Nett datsnom - "#%&/&%#"€ Фото дня - Журнал Esquire fakkel tog (Living my life as Kristine Larsen)
WEHEARTIT - Søkeord: Oslo

-Susann-
Da blir det ferie på meg denne sommeren likevel da, for ikke å snakke om sol. Hele denne sommeren har jeg egentlig bare sittet og ikke gjort en dritt. Jeg har jo selvfølgelig fått jobbet og tjent litt penger. Først var planen å dra til Hellas med en venninne, men vi planla det alt for sent. Nå har mamma greid å bestille billetter til Tunisia i to uker, for en ganske bra pris. Jeg drar 6. Aug, sammen med mamma og Josef (broren min).

Gleder meg til å komme meg vekk fra alt kaoset som har skjedd i Norge den siste tia. Det er forferdelig, og man kan ikke på noen måte legge det bak seg heller, for alt man ser og hører over alt handler om den forferdelige tragedien.

Mine tanker går til de rammede og de pårørende.

loaditup.de | Bilder hochladen - Dateien hochladen - Fotos hochladen I solemnly swear that I am up to no good.. Фотографии на стене Лидии | 8 фотографий We Are Human Angels Fotos - Pinnwand-Fotos
WEHEARTIT - Søkeord: Roses

Gorillaz - Clint Eastwood

 

-Susann-
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en fantastisk kinoopplevelse. Digget den siste filmen av Harry Potter og syntes det var en veldig bra avsluttning.
Kommer til å skrive en slags filmrapport om den, men venter med det til et senere innlegg. Kanskje til når den har kommet ut på dvd.

Den er hvert fall verdt å se i 3D, var helt fantastisk.

All Harry Potter, All the time We're just two lost souls swimming in a fish bowl We're just two lost souls swimming in a fish bowl We're just two lost souls swimming in a fish bowl We're just two lost souls swimming in a fish bowl Harry 'Til The End Harry Potter funny, harry potter, luna, movie quote, sane, subtitles - inspiring picture on Favim.com
WEHEARTIT - Søkeord: Harry Potter

-Susann-
Kjenner dere bloggen min, så vet dere at det vanligvis er en anti-moteblogg. Bare følte meg litt oppslukt av en sånn nettside der du kan mikse en sånn bildeting med hvilke klær og stuff som man vil. Jeg lagde en slik en. Elsker denne stilen. Sommerfølelse/hippieflelse. Parfymen er den beste i hele verden!
Utrolig god..
Summer Look

Så har jeg ETT moteinnlegg..

-Susann-

 
Woop Woop!

-Susann-
"Hanna" er en ny film som går på kino nå. FIlmen handler om en 17år gammel jente, Hanna Heller, som helt siden hun var to år har bodd ute den ville naturen i Finnland.
Helt siden hun var liten, har hun blitt trent opp av sin far til å bli en snikmorder. Som følge av treningen har hun heller ikke vært borti moderne teknologi og har derfor måttet pugge falske backup historier om seg selv, som skal brukes når tiden er inne.
En dag, forteller hun faren sin at hun er klar til å dra ut til den store verden. Da finner faren hennes frem en peilesender som, så stras den er aktivert vil sende meldinger til den utenforstående verden om deres lokasjon. Etter å ha vurdert hennes ståsted, aktiverer hun peilesenderen som sender signaler til Marissa Wiegler, en korrupt CIA-agent. Wiegler sender et team til der hvor Erik Heller og Hanna befinner seg, men der sitter Hanna klar og venter på dem. De finner fort ut at Erik har rømt og tar med seg Hanna til en base i Marokko. Der finner hun ut at faren hennes var en tidligere CIA-agent som forrådte dem og som kjenner til en hemmelighet som ikke skal røpes.
Mens wiegler har fått i oppdrag å drepe Erik, har han gitt Hanna i oppdrag å drepe Wiegler.
Det hele ender med at Hanna ikke har noen vanskeligheter med å rømme derfra. Hun finner en Engelsk familie, som er på ferie i marokko. I første omgang sniker hun seg med i bilen dems, men så ender det med at hun blir ganske godt kjent med jenta i familien og får skyss et godt stykke.

Planen var at hun skulle møte faren sin i Tyskland, men hun kommer over flere komplikasjoner og det er ikke sikkert at hun får se faren sin igjen.


Det er en kjempe spennende film. Fart, spenning og innlevelse. Fasinasjon til tusen! Anbefales på det sterkeste å se!Terningkast: 5

-Susann-
I dag har jeg veldig lite jeg skal gjøre. Pappa fant ut at siden farmor er bortreist, så skal jeg stå for maten. Jeg skal dekke bordet til frokost, rydde av når vi er ferdige og lage middag. Han forsikret meg om at jeg skulle få penger for det, så jeg gikk med på det.

Det er jo ikke noen vanskelig jobb liksom, men vet heller ikke hvor mye jeg får for det da.
Men det er ikke så farlig, kunne gjort det gratis jeg, men det er jo selvfølgelig bare en bonus om jeg får penger.

Nå er det heller ikke lenge til den aller siste filmen av Harry Potter, kommer ut på kino. Bare et par dager, or so..
Har veldig lyst til å se den på premieren, men vet ikke om det er fler billetter igjen. Isåfall skal jeg spørre tanten min om hun vil være med meg. Hadde vært koselig å se den med henne. Særlig nå som jeg er i Askim og det ikke er noen andre jeg kan spørre. Forresten så kan jeg jo spørre kusina mi også..kanskje vi kan dra alle sammen. Det hadde vært mega koselig.

Nå skal jeg se den aller siste episoden av True Blood, som kom ut i dag. Gleder meg!

Search results for believe on imgfave Do Work Son. ¡All the things come back to you! Navegando hacia Shalott: octubre 2009
WEHEARTIT - Søkeord: Rain

Får håpe pøseværet tar slutt en gang..

-Susann-
Jeg syns det er veldig gøy når folk spør om jeg kan lage header til dem. I det siste har det vært veldig mange som har spurt meg, men jeg har ikke hatt så mye tid til å sette meg ned og fikse en header til alle sammen.

Jeg håper dere forstår at jeg har mye annet jeg må gjøre og nå som det er sommerferie, trenger jeg også litt tid til å slappe av. Derfor har jeg heller ikke blogget så mye i det siste.

Her er hvert fall headeren til Anna Tatjana Lie, som blogger om trening, kosthold og hverdagen sin. Hun er en kjempe god Thaiboxer!-Susann-
  
 

 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Er ikke piratparty, uten en ordentlig fekte-kamp (med sabler) !

 
 
 

Det var en artig kveld. Etter at vi var hos Lise, dro vi til lille Hønefoss sentrum. Vi forsøkte oss inn på 20års pub, som lyktes i førsteomgang. Senere kom en vakt og spurte om å få se legg. Etter det, dro vi litt innover fordi jeg ville spise bakt potet hos Potetbakeren og til slutt dro vi på et 18års sted som het ett eller annet rart.
Anette ble desverre ikke med på byen, fordi hun var fast bestemt på at hun måtte hvile først. Det endte med at hun sovnet i sengen med sabelen i hånda. Det er forresten Anette på bildet over !

-Susann-
 
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Styling, make-up og photo: Susann  T. Daljord

-Susann-
Dagens header går til Tonja.

Har DU også lyst på en header 100% gratis? Gå inn på "Header og Design" i menyen, for mer info!

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits