Jepp, da har jeg bestemt meg for at jeg velger russeservices grunnpakke. For det første så får du mye mer ut av russeservice og det er billigere.
I år har jeg muligheten til å velge mellom rødruss eller blåruss, men jeg tror likevel jeg går for rødruss. Jeg syns det er mer originalt med rød russedress. Det er forresten det jeg har valgt også - dress og ikke snekkerbukse. Snekkerbukse er fjorårets og alle åra før der, men ikke dette året. I grunnpakken får man en russebukse/dress, en fløyte, original russelue, 900 russekort, russeårbok, felles russebilde, cooler bag, 10 kondomer og en tekstiltusj til 358 med frakt. Jeg syns det er ganske rimelig i forhold til det det hadde kostet om dette ikke var i en grunnpakke. Da hadde det kommet på noe som 1300 eller noe, så her er det ganske mye å spare.
Russedress OriginalRussekort
Jeg tror jeg har tenkt til å gå for de originale russekortene også, gidder ikke designe mitt eget..
Annet enn det, så skal jeg ha denne skriften:

eller denne??
Brodert College Hvit 10 cm

Men ærlig talt! Jeg ANER ikke hva jeg skal skrive på buksa! Noen som har noen tips, jeg er blank liksom! Jeg kan skrive navnet mitt, som jeg ikke har så veldig lyst til eller jeg kan skrive russ 2011, Norge, Russ Norge... eller noe helt annet.

Hjelp!! er desp. Hva syns dere??-Susann-jeg forsov meg i dag tidlig og rakk derfor ikke treningen klokken 8, men jeg gjorde meg klar og dro til Tojang likevel. Da jeg kom dit var det kanskje 10 minutter igjen av treningen. Etter det tok vi t-banen til nationaltheateret og deretter bussen til skolen. I første time hadde vi religion som gikk ganske sjapt og resten av dagen hadde jeg både reiseliv og språk og Historie til slutt. Høydepunktet i dag var jo selvfølgelig Wangklærne. Noen av oss hadde faktisk sett årets Wang genser og var kanskje ikke like begeistret. Det jeg hadde fått høre var at vi skule få en grønn nike hettegenser som det står wang toppidrett på, og det fikk vi. I tillegg fikk den samme hettegenseren bare i grå, en matchende joggebukse, en Wang bag og en svart Wang jakke. Utenom den grønne genseren så er jeg ganske fornøyd med årets Wang klær.
Den grå er altså årets hettegenser og den mørkeblå med hvit stripe på armen er fjorårets.
Hvilken likte dere best??

-Susann-I dag har jeg faktisk vært flink. Jeg sto opp i 11 tiden, så dro jeg til Marit og spiste frokost der sammen med henne og Alexander. Hun hadde laget en kjempegod omelett, som vi spiste opp ganske så fort. Etter det dro jeg på trening som varte i to timer og deretter dro jeg tilbake til Marit for å ta badstu.
Først satt vi og så på "menneske aper" på tv Norge, så gikk vi ned i kjelleren til badstua. Det var første gang jeg hadde prøvd å røyke vannpipe imens jeg sitter i en badstu og det var ganske deilig egentlig.
Vi satt der ganske lenge -lenger enn det vi hadde gjort om vannpipen ikke hadde vært der. Mens vi satt der snakket vi ut om alle våre tanker og det var kjempe koselig.

Riverside - Sidney Samson

Dette bør dere absolutt prøve engang folkens!
Noen som har gjort noe spennende eller prøvd noe nytt i dag?

-Susann-Vors låter !

We No Speak Americano - Yolanda Be Cool & DCUP

Amazing - Inna

Club can't Handle Me - David Guetta  fest. Flo Rida

Rock That Body - Black Eyed Peas

Commander - David Guetta  feat. Kelly Rolland

Gettin' Over You - David Guetta Feat LMFAO, Chris Willis, Fergie

Pon de Floor - Major Lazer

Now You See it - Pitbull Feat Jump Smokers

Number One - Max Farenthide

I Like To Fuck - Hot Rod Ft. Tila Tequila & B. Dozier


-Susann-I sommer har det vært mye sprell, og nå som skolen har startet igjen så er det best om man tar det litt med ro og fokusere mer på skolearbeid. Men det er vanskelig å ta avskjed med gamle vaner og rutiner. Uansett så er det jo helg. Det er meningen at man skal kunne finne på ting og ha det gøy. Det blir kanskje litt mye festing etterhvert, men det går bra så lenge man ikke tar av helt.
I går var det meningen at vi skulle vorse hos Camilla og så dra på byen, men det endte med at vi festet hjemme hos henne i stedet. Det var en artig kveld!
 

Jess! Vi hadde det gøy vi, så er vi gang igjen i kveld, men denne gangen skal vi på byen etterpå da. Xlent is the place to be tonight.
Noen som har noen spennende planer for kvelden?

-Susann-
Dette er det siste året mitt på Wang videregående skole og det vil si at på slutten av dette skoleåret så er jeg russ. Høres bra ut, gjør det ikke?
hvertfall så er det sånn at når man er russ, så er det endel arangementer man kan være på..det er også endel russ som drar på disse arangementene. Det største av dem alle foregår i Stavanger. Det er jo også en grunn til at det er så mange som drar dit. Ifjor var det ville tilstander da stjernerapperen Pitbull hadde konsert der.
I år er vi også klare for Ludacris. Men han er ikke den eneste som lignes opp på listene. I år kommer nemlig også Tiesto, Benny Benassi, Laurent wolf, Bigbang, Karpe Diem, Klovner i kamp, Pitbull igjen og mange fler.
Vi gleder oss kjempe masse!

Jeg var faktisk veldig heldig som fikk billetten til treffet. På onsdag ble det gitt ut en runde til med billetter og selvfølgelig var det mange som sto klare til å betille klokken fire. Jeg hadde sittet klar i en halvtime før salget startet, men likevel var jeg ikke en av dem som fikk billett. Jeg var jo helt klart devastated, men jeg ga ikke opp så lett. Lenge hadde jeg sittet med nettsiden til billettservice åpen og trykka på refresh på sia. På torsdag, da jeg var hos pappa, hadde jeg fortsatt siden oppe og tilfeldigvis kom det opp at det fantes tilgjengelige billetter med hettegenser. Jeg dreit jo seffeleff i om det kostet meg en 200 lapp mer, og trykket meg inn så fort jeg kunne. Pappa var heldigvis tilstedet og fikk betalt billetten min på nettbetaling. Bare alle i verden kunne vært like glade som jeg var i det øyeblikket jeg mottok en mail med bekreftelse om at jeg snart ville bli tilsendt billetten i posten!
Velvel, håper det er mange som gleder seg til Mai, for det gjør nemlig jeg.

-Susann-Cecilie har flyttet som utvekslings student til Argentina, så har hun laget en blogg hvor hun skriver om hennes opplevelser der. Hun spurte pent om jeg hadde lyst til å lage header til henne, og det hadde jeg jo selvfølgelig veldig lyst til!


Tidligere i sommer lagde Mohammed en blogg hvor han skriver sine egene dikt og cuotes, det syns jeg er skikkelig stilig gjort. Det er det faktisk ikke så mange som har gjort før. Han spurte dermed om jeg kunne lage en header til han og det gjorde jeg.

Hva syns dere??

-Susann-I går hadde jeg fest hjemme hos meg fordi jeg syntes at vi skulle ha en siste fest før skolen starer igjen. Det var en kjempekoselig kveld. Alle koste seg med vannpipen min, som virker utrolig bra til å være så liten. Jeg visste at jeg hadde gjort et godt kjøp da jeg kjøpte den i Tunisia.
Folk hadde begynt å drikke endel. Minh bl.a var i godt humør og sang ganske høyt for oss alle, som er skikkelig takknemlige for konserten hans.
Etterhvert som det begynte å bli sent var det noen som dro hjem og andre som fikk overnatte. Jeg hadde plassert Daniel i senga mi siden han var sørpe dritings, men han så ut til å ombestemme seg hele tiden.
Etter at han hadde gått frem og tilbake inn og ut av rommet, fant han ut at han skulle legge seg på verandaen. Da jeg så han ligge der sa jeg til han at han ikke kunne sove der siden det var ganske kaldt. Jeg tok han med inn og så at han holdt en kola-flaske med noe blankt i. Jeg sa til han at jeg håpet det var vann han drakk, men til min "store" overraskelse var det spritflasken som de andre hadde lett langt og lenge etter tidligere den kvelden. Jeg fant frem en madrass, tok fra han flasken og ga han et glass med vann. Så gikk han og la seg.
Selv måtte jeg dele sofaen med Kevin siden den andre sofaen var okkupert av Remo.
I senga mi lå Fredrik og Marianne. På madrassen ovenfor Daniel lå Duy.
Selvom alle hadde en plass å ligge, var det ikke like lett å få sove når den "mandige" snorkingen til Remo aldri tok slutt.
Alt i alt var det en hyggelig kveld/natt.
http://members.pcug.org.au/~phillips/afuw/photos/gwen_90_jocelyn.jpg

-Susann-I to dager nå har jeg gått med en irriterende forkjølelse som er årsak til at jeg nyser hvert tiende sekund, og da ikke bare en gang, men tre.
Jeg er egentlig ikke av den typen som blir fort syk, og jeg skjønner heller ikke hva som kan ha forårsaket det denne gangen. Jeg har ikke frøset noe spessielt. Det merkelige er at venninna mi som jeg var med dagen før jeg ble syk, også ble syk på samme dag som meg. Det må være noe i det.
Men nå skal jeg slutte å dvele ved hva som kan ha skjedd og istedet konsentrere meg om hvordan jeg skal kurere det. Jeg har hørt at det hjelper å drikke varm melk med honning?? også har jeg hørt at man kan drikke vann med hvitløk i, eller at å spise hvitløk i det hele tatt, hjelper?
jeg håper jeg har blitt bra igjen til skolestart!

Har du noen tips til hvordan jeg fortere kan bli frisk?

-Susann-
På fredag bestemte jeg meg for at NÅ skal jeg begynne å trene igjen. Teamet hadde morgentrening fra 11:00 til 13:00 på formiddagen og det ble min første økt i hele sommer. I tillegg har jeg ikke trent med teamet på år og dag, så det var godt å komme tilbake til den riktige trenings rutinenen. Jeg skal trene igjen i dag klokken 6 og håper at det blir litt sparring, har ikke gjort det på kjempe lengeog jeg må si at jeg savner det.

http://homepages.wmich.edu/~e3lindbe/tkd%20sparring

-Susann-Jeg har ikke rukket å lage ett innlegg før nå, så jeg tenkte jeg kunne blogge litt om gårsdagen.
Jeg hadde vært på byen dagen før og kom ikke hjem før på formiddagen så jeg var egentlig ganske sliten, men siden jeg hadde lovt mamma at jeg skulle være med henne i skogen og plukke sopp, så kunne jeg ikke unnslippe det.
Vi gikk oppover mot lindeberg og inn i skaugen.
Når mamma først er i gang med noe er hun helt umulig å stoppe. Vi lette ganske lenge, men vi fant ikke noe på lenge. Jeg er ikke av de aller tolmodigste, så jeg gikk egentlig bare rundt og klagde. Mamma sa at jeg skulle være tolmodig og tro på at vi kom til å finne masse og to sekunder etter at hun hadde sagt, så hun først en liten gruppe trompet kantarell, vi plukket dem og tenkte at her må det være mer, så vi så oss ordentlig omkring og så plutselig finner vi MASSE trompet kantareller overalt!
Vi plukket alle vi kom over mens vi tenkte for oss selv at dette var vårt hemmelige sopp-sted. Dette stedet var ganske gjemt, så såfremt ingen av oss fortalte noen om det, ville ingen finne det heller.
Senere den dagen lagde jeg en kjempe god kantarellsuppe.Mmm!
Det ble endel sopp til slutt. Hva har vi lært av det??: Vær tolmodig og ha tro på det du gjør.

-Susann-
I to dager nå, har jeg overnattet hos min tante som bor i Askim. Askim ligger ca 1 time unna Oslo, så det er derfor ikke så ofte at jeg ser henne.
Hun bor i et lite hus litt gjemt bak skogen, men det er veldig koselig her og om sommeren er det ofte hester som går fridt på beite ved siden av huset. I tillegg til hester, har hun også to katter. Den ene som er helt svart og litt lodden, heter Svarte Per, mens den andre som er grå og hvit og veldig tykk, heter Prizilla. De er de to rareste kattene i hele verden, men de er jo veldig kosete og kanskje litt FOR kosete i blandt. Nå sitter..eller nærmere ligger prizilla ved siden av meg som et menneske med alle fire beina i været. Hun er jo så rund at det nesten er umulig å se dem bak alt fettet.
Men når det kommer til kjeledyr så må jeg faktisk si at katter er det beste dyret du kan ha i et hus. Jeg vet a Svein og rotta ikke blir så glad for å høre dette, men katter er veldig enkle å ha med å gjøre. Man trenger ikke gå lange turer med dem minst to ganger om dagen som man må med hunder. Man trenger ikke bry seg med rottefeller -unnskyld igjen Svein- for de er jo rene drapsmaskinen selv.
Men en ting er sikkert, og det er at hvis du vil at katta di faktisk skal klare å nå igjen rotta, så kan man ikke fore den med hamburger og french fries, for da ender den opp som gamle Prizilla her..

Ikke glem å se traileren til den nye filmen "Som hund og katt: Kittys hevn"

Har du noen kjeledyr som du er glad i? En som ikke er så lat kanskje?


-Susann-Til vanlig hører jeg ikke så mye på radio, mest fordi jeg ikke liker musikken som spilles på de mest kjente radiokanalene. Men nå har jeg faktisk funnet en radiokanal som sender sanger av alle de beste bandene i verden og jeg ELSKER den!
Det er nesten som om den er spesial laget til meg. Jeg elsker nesten alle sangene!
Det var faktisk en veldig god venninne av meg som tipset meg om kanalen.. også har jeg jo hørt på den endel ganger når jeg har vært hos henne.
Den fabelaktige radiokanalen kan dere finne inne på friendsorenemies.com.
Nå har jeg til å med laget en egen profil på nettsiden, sånn at jeg får mail når de forskjellige bandene kommer ut med nye singler og sånt.

Kids in Love av Mayday Parade er en av sangene som ofte bli spilt på denne radiokanalen. Den er helt nydelig!
Har du en favoritt radiokanal?

-Susann-Jepp! Nå er jeg endelig hjemme igjen til min gode seng, som jeg ikke har ligget i mer enn to ganger i sommer. Nei, det er jammen godt å være hjemme igjen til sine gamle rutiner. Jeg skal forresten begynne å trene igjen snart. Så fort teamet har kommet tilbake fra treningsleir i Kroatia, er jeg i full gang med trening. Målet er å komme i skikkelig form til neste Norges cup.
  http://3.bp.blogspot.com/_lNLolM5TQQ4/S1SI2hgquTI/AAAAAAAADKs/yizhCUFHrGc/s640/kvinner%252520trening.jpg
Har du trent noe i sommer?

-Susann-
Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits