Nå har jeg akkurat sett ferdig en utrolig fin film, kalt The Shawshank Redemption (Frihetens regn). Filmen handler om en man ved navn Andy som er en ung og vellutdannet bankmann, som får sitt liv snudd på hodet når han blir dømt og fengslet for drapet på sin kone og hennes elsker. Årstalletallet er rundt 1940 og filmen viser hvordan Andy, ved hjelp av hans venn Red (fengselets "bedriftleder"), Ender opp med å bli den mest utradisjonelle fangen.

Filmen har blitt kåret til verdens beste film og har Tim Robbins og Morgan Freeman som hovedrolleinnhavere.

En film som absolutt er verd å se.

-Susann-
Det tok litt tid, men nå har jeg endelig fått tak i fotopapir og en venninne i huset har gått til innkjøp av en printer, så jeg har nå printet ut bilder av alle dem jeg savner mest. Vi har desverre ikke lov til å bruke spiker eller lage hull i veggene, men jeg fikk låne litt blågummi av Mari som også bor i huset her, og fikk til slutt hengt opp bildene over sengen min.

I dag er det søndag og den første fridagen min på folkehøyskolen siden jeg kom hit for en uke siden. Jeg har nå søkt meg en deltidsjobb på drammensbadet og håper jeg får tilbakemelding så snart som mulig. I og med at vi har så mye å gjøre hele uka, så passer det egentlig bare at jeg jobber på søndager, men om det ender opp med at jeg får en lørdagsjobb, så gjør ikke det så mye heller for vi slutter ganske tildlig på lørdag. Bare håper at jeg får muligheten til å tjene litt penger mens jeg er her. Vil ikke være fattig heller.
I sommer jobbet jeg litt på Narvesen (den gamle jobben min) og fikk tjent opp litt penger, så i går var jeg og shoppet inn litt klær og sånt som jeg trenger. Hadde ikke så mange ikke-hullete singletter igjen, så jeg måtte gå til innkjøp av det også.

-Susann-
Da har jeg instalert meg selv i huset, bare noen meter ifra Danvik Folkehøyskole der jeg skal være elev og studere fotografi i et helt år. Jeg bor sammen med 7 andre jenter og deler rom med ei som heter Marte. Alle jenten i huset har kommet veldig godt overens med hverandre på den korte tida vi har vært her, så dette lover skikkelig bra!

I dag har vi blitt informert om en del praktisk info som skolestipend og slikt, også har fotoklassen fått vår første fotosession. Vi fikk i oppgave å ta potrettbilder av alle på hele skolen, både elever og ansatte! Det var gøy!
Jeg har ikke rukket å ta noen bilder enda, så jeg tenkte jeg skulle poste litt insp.bilder med i dette innlegget.

sweet spring | Flickr - Photo Sharing! Página de álbumes all i need is your love baby ♥
WEHEARTIT.COM

-Susann-
Koffert, check! Kamera, check! Ipod, check!
Etterpå klokken 8:00, tar mamma, Josef og jeg flybussen til Gardemoen, der vi har ca en time ventetid før insjekking ombord til flyet vårt.
Jeg har ikke reist med fly siden høsten i fjor så jeg kjenner at jeg har skikkelig reisefeber nå! Gleder meg helt sinnsvakt til varmen og sola. Det blir så deilig.

Gliding butterflies. ❀ Tunisia Image - four-storey ksar, Tunisia - Lonely Planet Tunesië 2010 F E L I S I A S © -
WEHEARTIT - Søkeord: Tunisia

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits