Om ikke lenge skal to av mine gode venner feire 18 års bursdagen sin sammen. De har laget en event og blitt enige om at det skal være tema-party. Hittil har det kommet mange forslag til hva som skal bli denne eventens tema:
Politi og Tyv (Law)
Pirat
Beach
Frukttema(LOL)
Pimp n' Hoe
Black and White
Cowboy og Indianer
Toga
Hippie

Dette er jo endel gode forslag, så det er vanskelig å bestemme. Tidligere har jeg vært pirat, hippie og huleboer på tema-party. Har sett gjennom forskjellige antrekk på google og funnet endel fine.

Her har vi et fint Toga antrekk hvor det er trukket ut en ganske søt, men sexy kjole. Ved siden av ser vi et par greker-sandaler som passer veldig godt til gullbondet rundt midjen på kjolen. Så har vi sverdet som kanskje ikke er altfor nødvendig og kanskje litt upraktisk på en fest, men likevel ganske kult. Nederst har vi en ganske tykk hyssing som kan brukes til å tulle rundt håret eller rundt kjolen hvis du trenger ekstra. I midten har vi en gullvekse som står til kjolen og skoene i gull og sist men ikke minst øreringene. Øreringene er mønstret i et romer-ish mønster som passer veldig til resten av antrekket.

- Dette kunne vært noe liknende sånn jeg hadde gått hvis det endte opp med å bli toga-tema. Jeg er veldig glad i disse to fargene kombinert også er jeg glad i å dolle opp håret på den måten, slik at jeg blir en smuk pige! Så hadde det passet perfekt til sminken. Jeg har brune øyne og slik jeg har forstått det, så passer det med gull og bronse farger på brune øyne. Tror virkelig det kunne vært gøy med Toga-Party!

Når det gjelder pirat-tema så er jge ganske sikker på at jeg kan hoste opp mitt eget kostymeverk. Man kan være kreativ på egenhånd også vet jeg. Jeg har en sjørøverhatt liggende på hylle på rommet, så har jeg en matchende pistol som selfølgelig også bare er en del av kostymet. Jeg har ikke noen klær som er piratkostyme, men jeg har en kjole som faktisk passer ganske perfekt som pirat-kostyme. Under kjolen ville jeg brukt en skuldertopp som likner på den på bildet,bare at den er sort og ikke hvit. Så ville jeg brukt et slags bånd rundt armen og kanskje et rundt hode under hatten. I tillegg så står den til både hatten og pistolen.

Jeg har vært pirat på et party tidligere og da fikk jeg masse komplimenter for kostymet mitt. Ja jeg tror faktisk jeg passer til å være pirat. Det eneste som i tilfelle magler på dette kostyme ville vært skoene.. Jeg har ingen sko som passer til dette antrekke, men jeg vil ikke si at det blir noe problem. For det første så har jeg en venninne som har vært i Kina og hamstra endel forskjellige sko og for det andre så er det sikkert ikke så vanskelig å finne et par sko som passer, i byen. Dermed er dette en av kandidatene til å bli mitt kostyme. Dessuten er det endel som er keen på å ha pirat-tema, så det er ganske store sjanser for at det blir det. Me får sjå!

Jeg tror ikke det er så stor sjanse for at det blir Pimp n Hoe, men i tilfelle så er det jo klart at jeg er Hoe og ikke Pimp!! Har ikke vært det på noe tema-party før, men venninna mi har og det var forkledd som en frensh maid og hun fikk vist veldig mange komplimenter for antrekket. Jeg keen på å ha et godt utført kostyme uten å være helt gjennomført fordeom. Hvis dere skjønte det? Det er mange som bestiller ferdi-kostyme på nettet f.eks. Men jeg er ikke keen på det fordi for det første så koster det endel og for det andre så vil jeg føle meg litt for overdressed. da er det heller bedre å kjøpe noe tilbehør og heller være litt kreativ.

Jeg tror jeg har endel kjoler som kan puffes opp litt, slik at det blir det perfekte Hoe-antrekket.

Jeg fant heller ikke noen spesiellt fine kostymer på google. Dette var det jeg endte opp med å legge inn i innlegget. Hva syns dere??

Jeg er ganske sikker på at det ikke blir frukt-tema heller, men syns det hadde vært jævelig gøy hvis noen virkelig hadde dukket opp i et banankostyme eller som en eller annen annen frukt. Jeg har faktisk ikke så mye å si om dette, men ja..feel free!

 

Vi syns absolutt at

det skal bli politi, for kevin Tran hadde virkelig passet veldig godt til dette kostymet. Go Police Officer Kevin Tran!

Husk TRAN ellers kommer Kevin med kjeppen sin og tar deg!

Men siden det blir litt dumt hvis alle kler seg ut som politimenn, så tenkte vi at vi skulle ha et tema som innebærer litt mer, så kanskje "Law and Order"?

Da kan man jo kle seg ut som f.eks. advokat, journalist, tyv, prostituert, dommer, osv.

 

 

 

 

Joda, her har vi Cowboy og Indianer. Det har faktisk falt meg inn å være indianer på fest et par ganger, men det er jo ikke så stor forskjell på indianer og hippie.

Hvis jeg skulle velge mellom Indianer og Cowboy, så ville det vært et tøft valg, men likevel tror jeg at jeg ville gått for Cowboy

 

Men denne har ikke fått så mange stemmer, så tror heller ikke at det blir disse to.

Derfor gidder jeg ikke bruke så mye tid på å vurdere denne. Vil si at det er den siste jeg vil at det skal bli bortsett fra frukttema da...

 

 

 

 

 

 

 

Then...Kom med forslag og medtanker om det jeg har skrevet, så er dere engler!

 

-Susann-
Nå er det ikke sånn at jeg ikke er skoleflink, men noen ganger er det bare så vanskelig å konsentrere seg i timen og da er det bare et spill som lokker.

Bubble shooter er det beste spillet som finns(med unntak av the sims)

Klar for å spille?

 

Selfølgelig er jeg klar! :D

-Susann-
Jeg har ikke tenkt på det før, men syntes det kunne være lurt å ha en egen kategori om meg selv, sånn at folk kan lese litt om min person og how i live, you know! :P

Check it out, then!

Får altså ikke blitt noe tydeligere!

-Susann-
Heisann!

Mitt navn er som dere ser Susann og jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo som liker å blogge. Jeg bor til vanlig sammen med broren min Josef og mamma, men nå fortiden bor Josef i Camebridge for å gå på skole, så da er det bare mamma og meg igjen. Jeg har også en far, men foreldrene mine er skilt så han bor i en leilighet på Hosle.

Jeg er født og oppvokst i Norge fordi faren min er norsk, men jeg er også tunisisk statsborger fordi mamma er Tunisisk. Tunisia er et bittelite land helt nord i Afrika og det ligger i området rundt Marokko, Algeri og Libia. Dit reiser jeg hver sommer for å besøke familien min på mammas side og selfølgelig for å bli TAN!

 

På pappas side har jeg gjenværende farmor, begge tanter, to kusiner og en fetter som jeg veldig glad i alle sammen. De bor ikke i Oslo, men i Askim som ligger i Østfold og det er derfor en sjelden gang at jeg ser dem, men det blir hvertfall oftere en jeg ser mammas familie.

I hverdagen så går jeg Taekwondo linjen på Wang Toppidrettsgymnas. Jeg har gått der i to år og nå er jge på det siste gjenværende året mitt på videregående. I fritiden driver jeg med Taekwondo. Taekwondo har jeg trent siden jeg var 7 år gammel og nå er jeg 18, så det vil si en gooood stund. Jeg liker å konkurere internasjonalt, men siden jeg betaler så mye for å gå på den skolen som jeg går på, så blir det veldig dyrt å reise. Dette året har jeg derfor bestemt meg for at jeg for det meste skal trene så mye som jeg kan og konkurere i de i norske stevnene. Det er jo selfølgelig en annen grunn til at jeg må spare penger. Russetiden er en tid hvor man feirer at man er ferdig på skolen og skal over i det virkelige liv. Russ 2011 kommer til å TA AV!! Det blir også ville tilstander på russetreffet i Stavanger folkens!!

Hvorfor jeg blogger??

Jo, jeg blogger fordi jeg syns det er gøy å dele hverdagen min med andre. I tillegg er jeg veldig glad i å ta bilder og redigere dem, og syns det er greit når man får konstruktiv kritikk til det man gjør eller bare possitive tilbakemeldinger. Lik forresten "susanntrodal on faceboo" !

Håper dere har fått et lite inblikk av min person og at dere finner interesse i det jeg skriver om her på min blogg!
Peace Out!

-Susann-
Jeg har ventet skikkelig lenge og endelig har den nye Harry Potter traileren kommet ut! Nå er det ikke lenge igjen til filmen kommer ut på kino dere!
19 November.

Harry Potter and the Deathly Hallows part 1

ÅÅÅÅ! Jeg er så spent og jeg vet at den kommer til å bli dødsbra!!
Hva tror dere?? Har dere sett de tidligere Harry Potter filmene? Lest bøkene?

-Susann-
Jeg er egentlig ikke av den typen som legger ut ukens sang eller dagens sang, men jeg føler virkelig at DENNE sangen er ukens sang. Har hørt på den endel de siste dagene og liker den skikkelig godt.

Find Your Love - Drake

-Susann-
Endelig har den 2. sesongen av The Vampire Diaries kommet ut. Det er blitt til at jeg følger med på nesten alle de mest populære tv-seriene nå for tiden: The O.C, One Tree Hill, Gossip Girl og The Vampire Diaries. The O.C har jeg ikke fulgt med på på en stund nå, men de tre andre har alle kommet ut med nye sesonger og hver Torsdag sitter jeg og følger med på de nyeste episodene. Nå har jeg sett de nyeste episodene av Gossip Girl og One Tree Hill, så da er det bare The Vampire Diaries som gjenstår. Akkurat nå er jeg hos min gode venninne Vivian som også følger med på disse og har lovt å ikke fortelle meg noe om det som har skjedd i de siste episodene.

gallery_main-vampire-diaries-promos-07272009-04.jpg

Når jeg kommer hjem skal jeg se ferdig episode 2 og etter det episode 3, så skal jeg hoppe i seng.HER kan du se de nyeste episodene til The Vampire Diaries

-Susann-
Da jeg våknet i dag tidlig merket jeg at jeg var skikkelig sliten, så jeg tenkte det var best at jeg lagde en ordentlig frokost til meg selv. Mamma er den som somregel tar seg av å lage mat, men nå som hun er i Stavanger så er jeg alene og må gjøre det helt selv.

Jeg staret med å lage en smoothie av to bananer, bringebær, blåbær og litt melk.


Husk å kutte opp bananene for at den skal bli så smuud som mulig.

Så stekte jeg speilegg


Jeg liker dem stekt på begge sider!

Så måtte jeg finne frem asjett og slikt.


Four Red Fruites er en av mine favoritter. Den har en veldig søt smak og det er akkurat sånn jeg liker den. I tillegg vil jeg legge til at jeg nesten alltid bruker honning i teen i stenenfor sukker, både for smaken og kostholdets skyld.
Ved siden av eggene er det sorte oliven. Det er ikke veldig mange som er glad i oliven, men jeg råder dere til å spise det likevel for det er vist vedig sunt har jeg hørt. Jeg for min del har spist oliven som gotteri helt siden jeg kan huske og syns det er kjempegodt!

-Susann-


 
Etter at filmen var ferdig i går, møtte vi Kevin i byen og avtalte at vi skulle stikke hjem til meg fordi mamma skulle til Stavanger. Så vi dro hjem til meg. Sandra, Natalie, Fredrik, Magnus, Duy og meg. Når jeg, Natalie og Sandra hadde kommet inn i leiligheten fikk jeg en telefon fra mamma, som sa at hun ikke dro til Satavanger likevel og nettopp hadde møtt alle vennene mine i butikken..Jeg sa til henne at hun kunne ha ringt og sagt ifra om at hun ikke skulle dra likevel. Da hadde jeg jo selfølgelig ikke kommet hjem med full vennegjeng, men det ordnet seg og alle satte seg inne på rommet mitt. takk og lov for det nye rommet, ellers så hadde jeg ikke hatt plass til to sykker en gang..

Det ble en koselig kveld likevel. Etterhvert kommer Kevin og Milad også, så vi satte på en film som heter The Exorsism of Emily Rose. En veldig bra film, og her kan dere se trailer:

-Susann-
Det er endelig fredag og endelig helg! Dagen har egentlig gått ganske fort og nå sitter jeg på kjøkkenet til Sandra og Natalie i Harald Harådes gate og venter på at Natalie skal bli ferdig med maten. Etterpå stikker vi på kino og ser Salt med Angelina Jolie i hovedrollen.

Dette blir kos jenter!!

-Susann-
I kveld skal jeg og min kusine Thea over til vivian og lage brownies med non-stop! Vivian er jo naturtalent med brownies i motsetning til meg og Marit som spiser opp røra, så det ikke blir noe igjen å sette inn i ovnen..
I tillegg skal vi se på film og kose oss. Tror det blir en kjempe koselig kveld og jeg skal huske å ta noen bilder som jeg kan poste ut til dere senere i kveld.

-Susann-
Som nevnt i det tidligere innlegget så skulle jeg ha filmkveld i dag med noen venner, men da jeg kom hjem var ikke mamma i noe særlig godt humør så vi dro til Marit i stedet. Det kom kanskje ikke som noen overraskelse, men selvfølgelig bailer Kevin og er skikkelig teit. Velvel, his loss! Vi hadde det kos likevel. Så vi lagde taco og så på en film som heter the orphan. Den handler om en familie som adopterer en jente, men så viser det seg at det er noe uvanlig ved denne jenta og det begynner å skje forferdelige ting med familien og folkene rundt. Veldig spennende og nervepirrende film som er verdt å se!

-Susann-
I dag har vært en ganske så lang dag på skolen. Da jeg var på trening i går klarte jeg å lande på nakken mens vi gjorde en benk-øvelse og nå har jeg skikkelig vondt. Vi får håpe det går over om ikke så alt for lenge. Nå er jeg hos pappa i Hosle. Har akkurat spist spagheti til middag og etterpå skal jeg hjem igjen til mamma for å ha filmkveld med Marit, Kevin, Aleksander og kanskje Alex. Vet ikke helt hva vi skal se enda, men det finner vi ut når de andre kommer. Blir kjempe kos uansett!

Exorsisten   

Dette er jo selfølgelig filmer som ingen av guttene har lyst til å se, men jeg skal gjøre mitt beste for å overtale dem!

-Susann-
Da jeg våknet i dag tidlig, falt tankene mine ganske fort rudt broren min. Han reiser til engalnd på lørdag for å gå på skole i Cambridge i et år.
Jeg fikk tårer i øynene da jeg tenkte på at det bare er en uke til han reiser fra meg..Får tårer i øynene av å skrive om det også. Netsen umulig å se tastene ordentlig.
jeg har aldri vært særlig lenge borte fra broren min. Det lengste er kanskje 3 uker, da han reiste til Tunisia alene.
Jeg husker det kjempe godt, siden det var da han kom tilbake til Norge tynn som en høvelflis fordi han hadde vært så syk. Hvis du ikke klarer deg en måned med familien i Tunisia, hvordan skal du klare deg et helt ÅR hos noen vilt fremmede folk i England, lillebror?
Hvertfall kommer jeg til å savne deg fra sekundet du forsvinner ut av mitt åsyn på flyplassen.
 


Nå må du lære deg å lage mat sjøl! Ikke tro at jeg sender deg middag i posten..
Tipper at de folka forventer at du kan lage mat, da kommer du til å angre på at du ikke hørte på meg når jeg sa at du skulle lage mat innimellom!
Kjempe glad i deg, lillebror<3

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits