-Susann-
I dag fikk vi oppklart de konfliktene vi hadde i huset vårt. Problemet var i bunn og grunn egentlig bare døgnrytmeforskjellen på meg og min romkamerat. Det samme gjaldt også Elisabeth og Mari som også bor i huset. Problemet var egentlig at både jeg og Elisabeth legger oss sent, mens begge romkameratene våre legger seg tidlig. Derfor fant vi ut at vi skulle bytte roomies, slik at jeg og Elisabeth deler rom og at Mari og Marte deler rom.

Det som er et skikkelig pluss, er at jeg nå går fra det minste soverommet av 4 soverom, til det største. I'm soo exited!

-Susann-
En nydelig sang av Placebo. Har ikke hørt så mye på dem i dem i det siste, men de er jo så flinke så det er virkelig verdt å høre på denne sangen.

http://www.mtv.com/shared/promoimages/bands/p/placebo/a_z/281x211.jpg

-Susann-
Dette var et skoleprosjekt som vi fikk tildelt etter at vi var på et fotogllleri like utenfor drammen. Hadde vanskelig for å finne ut av hva jeg skulle fotografere med temaet frykt, det var ganske nytt for meg, men jeg fant ut at sykdom var noe som kunne passe. Kreft er noe som jeg frykter selv. I tillegg var det ikke så veldig vanskelig å få til en kul effekt.

Give me some feedback?

-Susann-
Mitt aller første selvportrett. Utført i studio på Danvik Folkehøyskole og var også en oppgave vi fikk tildelt i fotoklassen. Ble inspirert en fotograf som jeg ikke husker helt navnet på, men som hadde tatt et bilde av seg selv der hun holdt mange close-up fotografier foran ansiktet sitt. Er relativt fornøyd med dette bildet.

Bare å slenge konstruktiv kritikk!

-Susann-
Vakker låt, som jeg kan høre på i evigheter uten å bli lei.

-Susann-
Our Planet Is Beautiful beach, fun, girl, legs, people - inspiring picture on Favim.com Photography by Mlke Lloyd Swaggg .©:lips: Hyve - hyves.nl Swaggg .©:lips: Hyve - hyves.nl Фото и рисунки, арт и креативная реклама Featureless the good, the fab, the trendy Free People Clothing Boutique Blog ? 사랑의 웃음을 라이브♥ Photos by Michelle Ellis

Det er så godt å ha en inspirasjonskilde, der jeg bare kan flyte gjennom en elv av bilder som jeg elsker.
Det er virkelig lærerikt!

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits