Jeg sitter og snakker med Martine på facebook-chatten, så sender hun meg en youtube-link. http://www.youtube.com/watch?v=KOEXnDklFug

Det er en langbeint film! Elsker den filmen, også kommer hun med tidenes beste forslag om at vi kan ha Disneymaraton med alle de beste Disney filmene.
Det er så mange fine filmer!


Vi bestemte oss for å ta en hel helg, siden det er så mange fineee!

Har dere noen forslag til hvilke filmer vi kan legge til?

-Susann-
Nå har dere måttet vente en hel uke på bildene og det er bare beklagelig, men nå er de endelig her!

Dette var en vill fest som jeg helt ærlig ikke husker så mye av..Men som dere ser på bildene var det ganske ville omstendigheter. Folk som går rundt i bar overkropp for så å smøre seg inn med baby-olje..så kan det faktisk se ut som om det er noen som liker å sleike det av andre også! Uskyldige synnøve er ikke lenger så uskyldig når hun åpner pressangene sine: Dildo, dildo, dildo...dildo? og en flaske med hvitvin fra meg.
Homsekyss, lap-dance..Ja det er ikke måte på hva som foregikk på denne festen! HVOR ER POLITI KONSTABEL SALVESEN NÅR VI TRENGER HENNE!!?

Har dere opplevd noe villt i det siste?

-Susann-
Nå er jeg ferdig med tre av headerne jeg er blitt bedt om å lage. Resten kommer snart de også!

Trykk på bildene for å se blogg!

Hva syns dere? Hvilken likte dere best?

-Susann-
..Rett rundt hjørnet og jeg vet hva jeg skal kle meg ut som!
Forige uke fant jeg en drit fin kjole på H&M hvor de har fått inn utrolig mange fine kjoler i det siste. Den ser slik ut! Når dere ser den får dere kanskje en idee av hva jeg skal kle meg ut som, nemlig en Gepard! Jeg har ikke skaffet meg ører enda da, men jeg skal prøve å fikse det snart. Vet det er ganske enkelt, men sist helg kledde jeg meg ut som Cleopatra i bursdagen til Marit og det krevde lang forberedelse...Så nå har jeg bestemt meg for noe enkelt, også syns jeg det er så søtt med sånne katte værhår på kinna og sort snute!
Btw, jeg har ikke glemt å legge ut bildene fra fredag, de kommer ut om et par dager!
http://nrkp3.no/pyro/wp-content/uploads/2008/10/halloween2.jpg http://ekstrabladet.no/wordpress/wp-content/uploads/halloween.jpg

Will you dress up for Halloween this year?

-Susann-
Jeg har laget header til henne før, men nå syntes hun det var på tide med en ny.
Håper du liker den Christine!

Hvis det er fler som trenger header, så er det bare å ta kontakt!

Hva syns dere om headeren??

-Susann-
Det er en stund siden jeg har laget header til noen nå, så jeg tenkte det var en god idee å begynne igjen i og med at jeg har stengt face'en og ikke har noe annet å gjøre...Neeeidaa! er ikke så lame..

Vet bare at det er veldig gøy å lage header til folk også har jeg savna det litt da vøttøøø!
Her er noe av det jeg har laget tidligere:

Som dere kan se så er det endel forskjellige headere. Dette er det jeg liker å drive med pluss å ta bilder, så om dere trenger en ny header til bloggen så er det bare å ta kontakt. Det koster ikke noe annet enn en konstruktiv tilbakemelding.

-Susann-
..Er godt for kroppen når det er så kaldt ute.
Da jeg dro på skolen i dag tidlig tok jeg på meg Bergans jakka mi. Det er en vindtett skijakke, som ikke er så veldig varm akkurat. Jeg tok en tidligere bane idag, siden Marit hadde overnattet hos meg så jeg syns det ville være hyggelig å ta følge med henne til skolen. Da jeg var fremme på Brynseng, hadde ikke Parviz kommet enda så jeg sto og frøs litt. Men jeg måtte ikke vente så lenge, før Natalie kom med nøkkelen til treningssalen hvor det var omtrent like kaldt som ute.

Derfor syntes jeg det passet seg med noe varmt å drikke..Her drikker jeg Lipton Sitron med honning. Vanligvis drikker "Four red fruits" som er en av mine favoritter, men Parviz hadde ikke det, så det fikk greie seg med sitronsmak.

Hva liker dere å drikke når det er kaldt ute??

-Susann-
jess! Nå har Marianne hjulpet meg å deaktivere facebook profilen min, slik at jeg ikke kan logge inn på en uke.
Det er forsovet ganske greit siden jeg ikke hadde klart detpå egenhånd, så er nok ganske avhengigi ja..


Snaaaiks!

-Susann-
OK! Nå er det bare to dager igjen til bursdagsfeiringen til Marit og Synnøve! Jeg gleder meg masse og nå har de endret slik at folk kan kle seg ut som hva de vil og ikke bare yrker.
For noen dager siden farget jeg håret mitt tilbake til brunt, men ednte med en mer svart farge. Jeg har tenkt skikkelig lenge på hva jeg skal være nå og imens jeg satt på banen fant jeg ut akkurat hva jeg skal være. Nemlig Cleopatra!
Nå som jeg nesten har svart hår passer det perfekt. Jeg har greid å ikke nappa bryna på en stund nå også, så jeg tror jeg snart skal til frysøren og fikse dem. Gleder meg kjempe masse!
Jeg har tenkt til å mekke kostyme helt selv, gidder ikke bruke masse penger på et kostyme som jeg bare bruker en eller to ganger.

Sååååå! Gled dere til å se en haug med kule bilder av meg som Cleopatra!
  
Jeg skal sminke meg etter noe i denne duren. Det blir kjempe gøy!

-Susann-
I dag sto jeg opp klokken 04:30 for å pakke ferdig sakene og ordne meg før jeg skulle kjøre til Gardermoen flyplass. Denne helgen er det nemlig stevne i Serbia. Det første flyet vi tok mellomlandet i Praha hvor vi så skulle ta et nytt fly til Sofia i Bulgaria for så å kjøre en lang biltur gjennom grensa til Serbia. Da vi var fremme i Sofia, hadde vi store problemer med å få plass til både all bagasjen og oss selv i bilen. Dette brukte vi ca en halvtime på, før vi endelig fikk starta på den uendelige bilturen. Vi hadde en GPS som skulle følge oss helt til grensa og videre innover mot Beograd i Serbia, men hadde litt vanskeligheter med å stille inn adresser og reisemål. 
Det er egentlig ganske utrolig at vi kom over grensa uten noen problemer, for vi satt i en sjuseters bil med åtte personer og et lass med bagasje. Aller først satt jeg og Janakan bakerst med en mengde koffurter og bagger mellom bein og armer, mens Natalie, Sandra, Martin og Minh satt i midten og Janike forrerst med Sjoføren Parviz. Vi måtte stoppe før vi kom til grensa for å ommøblere på sitteplasser og slikt, men endret tilbake igjen etter at vi hadde kjørt gjennom. Det gikk supert. Alt i alt var det bare å fortelle dem at vi var toppidrettsutøver på stevnetur, så var hele greia i boks. Da vi - etter ca. 4 timer - endelig hadde kommet frem til Beograd, hadde vi store problemer med å finne frem til hotellet hvor vi skulle veie oss inn. Vi kjørte omtrent rundt halve Beograd før vi til slutt bestemte oss for å få en Taxi til å lede vei. Vi hadde ikke så veldig god tid heller. Hadde det ikke vært for at de som veide oss inn var så snille, så hadde vi ikke rukket det i det hele tatt.
Alle var sultene da vi endelig var ferdige med å innveie oss, så vi dro på McDonald's (noe som alle hadde snakket om at vi skulle under hele bilturen). Vi spiste oss mette før vi brukte enda en time på å finne hotellet vårt som lå ca 5 min unna. Da vi endelig hadde kommet frem, ved hjelp av enda en Taxi-sjofør- Takk og pris for dem - fant vi frem til rommene våre som var overraskende behagelige.

Nå ligger jeg i sengen etter en lang og avkjølende dusj. Natalie - som jeg deler rom med - skal gå kamp i morgen så hun ligger og sover ved siden av meg. Det er nok på tide at jeg går og legger meg også, for jeg er bare LITT utmattet etter den lange og slitsomme dagen.
(Bilder fra turen kommer når jeg får lagt dem inn på mac'en)

God natt<3

-Susann-
Nå er det kun en uke igjen til Marit og Synnøve skal feire bursdagen sin. De har bestemt seg for at det skal være yrke-tema..Jeg har fått beskjed om at jeg kan være pirat hvis jeg vil det, men jeg har vært det en gang før og tenker det er litt kjedelig å være det samme to ganger. jeg vil være litt kreativ og være noe som ikke alle andre tenker å være. Noen som har noen forslag til meg? Noen har alt sagt at jeg kan være snekker, men jeg vet ikke helt. Hippie har jeg også vært tidligere, så tror ikke jeg kommer til å a det igjen.

Ikke at det var sånn jeg så ut da jeg skulle forestille disse karakterene..

Noen ideer?

-Susann-
Gjennom mine leve år har jeg alltid vært mest glad i Coca Cola. Det har kommet ut endel forskjellige smaker med årene. I 2001 kom Coca Cola Lemon som jeg tror var likt av de aller fleste. I 2002 kom en ny Coca Cola med vanilje smak som jeg for min del likte utrolig godt, men desverre hadde jeg ikke så mange på min side. De sluttet derfor å selge Vanilla Coke i Norge, men selger det fortsatt i noen få land. I 2005 kom Coca Cola Zero som fortsatt er å få tak i rundt om i verden. Men det jeg ikke skjønner er hvor det har blitt av Coca Cola Light? Var ikke det noe av det samme som Zero? Forsvant uten at jeg merket det. Jeg liker verken light eller Zero, så for meg så spiller det egentlig ingen rolle.

Det er så mange forskjellige cola typer som har vært på markedet, likevel har jeg besluttet for meg selv at den originale Coca Cola er den aller beste! Det er også mange som lurer på hvorfor jeg liker Cola bedre enn Pepsi Max, men for meg så er det ganske åpenlyst. Cola smaker best!
Dessuten har jeg lært at det ikke er bra med falske søtningsstoffer, så derfor drikker jeg ikke noe som helst brus som er uten tilsatt sukker. Ikke det at jeg drikker brus så ofte, men når jeg først skal være usunn så kan jeg like godt strekke det helt ut. 

Btw, elsker den aller første slurken av Coca Cola!


Hva syns dere? Coca Cola eller Pepsi Max?

-Susann-
I dag, den 13 Oktober har Marit Iren Rognli Tokle bursdag. Hun blir endelig 18 år og dette skal feires!
Men i og med at feiringen ikke blir før til neste helg, så skal vi nok finne på noe koselig i dag.
Jeg skal huske å ta med kameraet i dag, så legger jeg ut et bildeinnlegg på slutten av dagen.

Dette blir braaa! 

Gratulerer med dagen, Mariiit! :D:D

-Susann-
Da jeg sto opp i dag tidlig tenkte jeg at denne dagen skulle bli akkurat som en hvilken som helst annen høstdag og ikke at det skulle være like kaldt som en vinterdag midt i Desember. Jeg hutret da jeg gikk ut av T-banestasjonen på Nationaltheateret for jeg hadde bare på meg en tynn jakke og et sjerf, regnet altså ikke med at jeg skulle fryse til is. 
Nå er det friminutt og jeg sitter i klasserommet, likevel fryser jeg til tusen og gleder meg til jeg kommer hjem til min varme dyne.

I mellomtiden har jeg søkt opp noen alternative vinterjakker som jeg syns ser helt fantastiske ut i denne kulden. Da jeg satt på banen på vei til skolen, satt det en jente ovenfor meg som hadde en deilig, stor, rød fjellreven boblejakke som så helt fantastisk varm ut, så jeg søkte den opp på google og jaggu så fant jeg den!Hva syns dere om denne??? :D

 

-Susann-
De siste ukene har jeg fått kommentarer som "Du er alltid på face, du" eller "hvor ofte skifter du egentlig staus på face?". Jeg liker det ikke, men jeg må inrømme at jeg har blitt ganske avhengig. Jeg trodde jeg skulle klare å holde meg unna en ukes tid, men har funnet ut at jeg bare utsetter og utsetter det hele tiden. HJELP MEG!
I dag tidlig var det en kompis av meg som spurte meg om jeg hadde sovet lenge, siden jeg logget på så sent som kvart over ett. Det dukket opp spor av meg med en gang, da jeg både "likte" og kommenterte sivilstatusen hans.
Jeg vet at jeg selv er avhengig når jeg endrer staus to ganger hver dag, mens andre kan ha en status gjennom en hel uke!
Selv blir jeg litt irritert når jeg ser én person som spammer news feeden min. Når det dukker opp sitat etter sitat som en person liker, akkurat som om han eller hun har sittet på en side med sitater og trykket "liker" på alle..Madness!

Håper vikelig ikke at jeg irriterer andre like mye som disse irriterer meg, for da er det skandale!

-Susann-
I dag har jeg bestemt meg for at jeg skal slappe av. Jeg har dusjet i over en halvtime, klart å tømme tanken for varmt vann og satt på meg daffeklærne. Nå sitter jeg i sofaen med en ansiktsmaske i trynet og hører på yndlingsmusikken min. Keane er et band som jeg aldri går lei av. Jeg har hørt på de samme sangene siden jeg gikk i 7. klasse på barneskolen og er fortsatt like avhengig av dem. Tror de kommer til å være en del av meg for resten av mitt liv. jeg er sikker på at det er mange av dere som leser dette innlegget og tenker "hmm, de har jeg ikke hørt om" og det er nettopp det som er så bra. De er et band som jeg kan ha litt for meg selv..et band som ikke alle andre ungdommer på min alder sitter å hører på når de skal slappe av.

Bad Dream - Keane 

Bedshaped - Keane

Somewhere Only We Know - Keane

Bend and Break - Keane

Walnut Tree - Keane

Try Again - Keane

-Susann-
 

Denne helgen hadde vi treningsleir på Wang Toppidrett for å samle inn penger til vår stevne-reise til Serbia. Det kom noen folk fra Mudo Nordstrand og noen andre klubber, så jeg tok meg den frihet til å ta noen bilder den siste dagen.-Susann-
I dag ble jeg med Marit og Boris til byen, for de skulle kjøpe superlim og tobakk til vannpipa. Etter at vi var ferdige med å handle, dro vi til Mc Donalds på Karl Johan for å besøke Synnøve. Da vi kom dit, kjøpte jeg og Marit en burger og en cola hver, så gikk vi opp i andre etagen og satte oss til å spise. Imens vi sitter og spiser, så har Boris skikkelig fritids og lager en vannpipe ut av cola-koppene..

Hahha! Synnøve fikk lættis!
For ikke så altfor lenge siden, dro broren min til England for å gå på skole der i et års tid. Da han dro, var jeg så heldig at jeg fikk overta rommet hans. Nå vil han altså vite hvordan rommet hans ser ut etter at jeg har flyttet inn dit og derfor legger jeg ut noen bilder her.

Sånn Josef! Nå er det litt rotete der, men skal rydde snart. Lover! :)

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits