Nå når det er vinter og snart jul er det på tide å handle inn sesongens kost. Den norske vinteren er som oftest kaldere enn i resten av europa, med snø og at det blåser så surt.
Her må vi kle oss godt med varme sokker, skjerf og lue før vi går ut døren, men når vi kommer inn er det alltid godt og varmt fordi det er fyrt opp i peisen. På bordet står det alltid frukt, det går som regel i appelsiner og klementiner.
I dag er det også viktig med gaver til jul, hvertfall til de aller minste. Men nå er det også blitt sånn at det er viktig med store gaver, mens i gamle dager har jeg blitt fortalt at de nøyde seg med en appelsin og et par raggsokker.

http://oksnevadvgs.net/images/h-2005/jul2005.jpg http://uv-blog.uio.no/wpmu/wp-content/blogs.dir/18/old-mediafiles/bilder/god%20jul.jpg

Hva er det man egentlig forventer å få til jul? Harde pakker, pakket inn i tradisjonelt julepapir eller er det viktigere med opplevelser?

-Susann-
I dag er det søndag og det skal egentlig bli lagt ut en ny episode av The Vampire DIaries på nettet, men jeg har hørt noe rart om at den ikke kommer ut før 2. Desember..
jaja, nå har jeg hvertfall sett previewen og funnet ut at jeg har noe å glede meg til! Det ser så spennende ut, gleder meg skikkelig!
Episode 10 preview kan du se under:

Er det ikke nok info? se episodens trailer under!:

LItt spennende bare!

-Susann-
Jeg vet at jeg akkurat har skrevet et innlegg om gitter og spilleavhengighet, men DETTE spillet er faktisk til å dø av! Jeg blir aldri lei, selv om jeg taper hele fuckings tia..
Egentlig heter spillet "Frogger", men det funket ikke da jeg prøvde å åpne den, så cheepish funker fett!

http://games.dork.com/pictures/1/147-69z6n-250.gif

Bare det FETESTE spillet leiks!

-Susann-
Det er som om den virkelige verden ikke er bra nok for gutter. Det er alltid ett eller annet spill som er verdt å bruke mer tid på en å være sammen med venner eller å følge med i timen. For ikke så veldig lenge siden kom det ut en ny versjon av spille C.O.D(call of duty) og grunnen til at jeg vet dette er at hele facebook ble spammet av masse statuser som handlet om at det "endelig" var i butikkene og slikt...Og er det ikke COD, så er det G.T.A (Grand Theft Auto), Assassins Creed eller noe annet tull som handler om skyting, sex og penger..

http://www.adannews.com/wp-content/uploads/2010/09/Call-of-Duty1.jpg http://en.wikigta.org/images/thumb/7/79/Grand-Theft-Auto-Series.jpg/400px-Grand-Theft-Auto-Series.jpg http://artificial-i.com/wp-content/uploads/2009/11/assassins_creed_271.jpg

Gutter er vanskelige å holde grep på..

Eller hva syns du?

-Susann-
Da jeg kom opp til eksamen i fjor, kom jeg opp i fransk muntlig. Men så typisk som det er, fikk jeg halsinfeksjon dagen jeg fikk oppgaven til eksamen. Jeg dro til legen og var helt utslitt begge de første foreberedelsesdagene. Dermed fikk jeg en legerklæring, leverte den på skolen og fikk eksamen utsatt til høsten. Vel, nå er det høst og jeg har blitt trukket opp på nytt. Denne gangen var jeg så heldig at jeg kom opp i matte 2P, som jeg ønsket at jeg kom opp i fra starten av. Eksamensdagen er om akkurat en uke og tilfeldigvis er det samme uke som jeg egentlig er på treningsleir i Trondheim, men det får ikke hjelpe at jeg blir igjen i oslo for å ta eksamen. Det viktigste er å gjøre det godt og få det unnagjort. Har mer enn nok å tenke på fra før om jeg ikke skal utsette eksamen også ta det som privatist til våren.
Jeg er glad for at det endte opp med å bli matte, for det er det jeg føler at jeg mestrer best!

http://faretsakariassen.files.wordpress.com/2009/05/eksamen_skole_elev__584775p.jpg

Wish me luck!

-Susann-
Siden det bare er en uke til NM har vi på wang Tkd linje bestemt oss for å ta en rolig treningsuke, så derfor tilbringte vi denne mandagsmorgenen på United Bakeries. Jeg har faktisk jobbet der på arbeidsuken i 10. klasse. Da hadde de sjokoladefontene der og alt, men nå er den borte av en eller annen teit grunn. Likevel var det masse forskjellig godt vi kunne velge mellom. Jeg bestilte en baguette med kylling og harissa-saus og en kopp varm sjokolade. Det smake herlig!

http://www.chriserlbeck.com/files/gimgs/15_united-bakeries-2008-photo-chris-erlbeck-7.jpg http://oslopuls.aftenposten.no/multimedia/archive/00038/_0000830210_jpg_38836a.jpg

Ser det ikke fantastisk godt ut?? Savner den fontenen :(

-Susann
I dag har jeg vært å handla med mamma og bestemt meg for at det er jeg som skale lage middag i dag. Jeg skal steke kjøtt i terninger også skal jeg koke poteter og ha smeltet smør med hvitløk som saus til potetene.
Så har jeg vært på Pascal conditori med Sandra, som var kjempe kos. Vi spiste kaker med sjokolademos fyll og mange forskjellige makroner også drakk vi varm sjokolade. Det var kjempe godt!

-Susann-
I går var jeg ute med noen venner fra skolen. Vi hadde planer om å dra på kino og se Saw 3D, men den var plutselig utsolgt, så vi bestemte oss for å se Paranormal Activity istedet. Jeg hadde sett traileren på internett og tenkte det ville bli spessielt ekkelt siden det er en baby med i filmen. Jeg slo rett i det for å si det sånn! Den var helt forferdelig grusom! Skvatt så det holder mer en to ganger under filmen, så den er absolutt verdt å se.

Paranormal Activity får terningkast 5 av meg!

-Susann-
Dette er et veldig plagsomt problem for mange ungdommer. Jeg sliter med uren hud og kviser selv og syns det er jævelig irriterende. Jeg vet også at det kan være forskjellige årsaker til at man får kviser og slikt. Som oftest har jeg hørt at det er på grunn av hormoner og for å være helt ærlig er jeg glad for at det er grunnen, for da har det ikke så mye å si om jeg spiser sjokolade eller ikke. ELSKER SJOKOLADE! Men det vil ikke derned si at jeg spiser sjokolade hver dag, for det gjør jeg ikke og det ville ikke gjort denne saken noe bedre heller. For det HAR faktisk noe å si hvor usunn og fet mat du spiser. Jeg har også hørt at man skal holde seg unna fett mot huden, som sminke(foundation må være tilpasset din hudtype) og matfett. Hvis du spiser mat med fett på, så vask deg på hendene før du tar deg i ansiktet.
Men nå til mitt mål med dette innlegget:

http://www.bitkimarket.org/wp-content/uploads/2010/07/AKNE-VE-S%C4%B0V%C4%B0LCE-NED%C4%B0R.jpg

Er det noen som har noe tips til hva slags hudkremer eller kremer i det hele tatt som kan hjelpe meg med å bli kvitt dette problemet?

-Susann-


-Susann-
I dag har jeg ikke tid til å gjøre noe annet enn å jobbe med særemne hvis jeg skal bli ferdig til riktig tid. Jeg har utsatt det for lenge, enda jeg har lest begge bøkene og sett filmene endel ganger, så vet jeg ikke hva jeg skal sette som problemstilling. Det er så vanskelig! Alt det andre tror jeg vil gå ganske lett for jeg har jo faktisk gjort det oppgaven går ut på in the first place, så jeg kan det jeg skal skrive om hvertfall.

http://martetorvik.blogg.no/images/340541-7-1260266992298.jpgWhat's on your mind these days?

-Susann-
I går så jeg og jentene filmen: A Nightmare on Elm Street. Det er ikke vanskelig for meg å si at det er den skumleste og mest skvettende filmen jeg noen gang har sett, enda jeg har sett ENDEL skrekkfilmer i mitt liv.
Her kan dere se traileren:

Man får skrekkslagende nærver av å se den og ikke tro du kommer deg gjennom filmen uten å ha skreket minst en gang!

Jeg dømmer filmen etter hvor redd jeg ble da jeg så den, så den får terningkast 6 av meg!

-S-ss-sus-sann-
Her er bildene fra gårsdagen !


ikke de beste bildene jeg har tatt noen gang, men nå har dere kanskje fått et inntrykk av hvordan kvelden så ut :D

-Susann-
I dag har jeg planer om å spise middag hos Vivian sammen med Synnøve, Marit og Linn. Det var litt uenighet om hva vi skal spise, men tror de fleste ville spise taco. Hvertfall skal vi lage taco, så skal Marit lage noe i tillegg også skal jeg lage gresk salat som jeg bare elsker! Det blir nok kjempegodt uansett.
Så skal vi se skrekkfilm og spise godteriii! JIPPIII, gleder meg!
Lover å ta massevis av bilder.


Hva skal dere i dag? :)

-Susann-
Som nevnt i et tildligere innlegg i dag, har vi et nytt prosjekt i mediafaget. Vi skal nemlig lage en reklamekampanje for Pascal, så i timen tok vi noen bilder på et av deres konditorier i nærheten av skolen.
Ser det digg ut eller ser det digg ut?

-Susann-
Jeg har lagt merke til at jeg er veldig flink til å plukke musikk fra filmer som jeg liker godt. Jeg har en tendens til å like musikken i filmene godt også.
I og med at jeg er helt opphengt i filmen og boken "A Walk to Remember", så har jeg selvfølgelig også lastet inn musikken fra filmen. Jeg har blitt spesielt glad i en sang som heter "Learning to Breath" av Switchfoot. Den er veldig fin også har jeg klart å lage meg en film som jeg spiller i hode hver gang jeg hører på den. Sykt fin!
Her er de beste sangene fra filmen:

Switchfoot - Learning to Breath

Onesidezero - Tapwater

Switchfoot - You

Noogie - Friday on My Mind

New Radicals - Mother we just can't get enough

New Radicals - Someday We'll Know

Cold - No One

-Susann-

 
Dette året startet mediatimene ganske kjedelig. Helt til nå har vi bare hatt om ytringsfrihet og den type ting, men nå har vi endeig fått en ganske så spennende oppgave. Vi skal nemlig lage en reklamekampanje. Jeg er med i en gruppe på tre og vi harbestemt oss for at kampanjen skal gjelde konditoriet Pascal. I timen i dag har vi derfor gått itl Pascal og tatt noen bilder der med mitt kamera (bildene legger jeg ut på bloggen etterpå). Når jeg kommer hjem etterpå skal jeg llegge inn bildene på macen, så skal vi starte å redigere neste media-time som er på tirsdag. Dette blir braaa!!

Noen som har hatt noe spennende på skolen i det siste?

-Susann-
Jeg er så ubeslutsom av meg så jeg greier ikke å la være å endre på designet mitt, men nå er jeg ganske fornøyd.Tror ikke jeg kommer til å endre det så drastisk fremover. Kanskje bare noen småendringer som sikkert ingen legger merke til.

Har også laget meg en ny header. Jeg pleier nok å være mer nøye med headerene jeg lager til andre enn de jeg lager til meg selv, men jeg må si jeg ble rimelig fornøyd med denne.

Hva syns dere?

-Susann-
Dette skoleåret startet med en ganske så stor oppgave i norsk. Nemlig særemne. Vi måtte enten lese 3 bøker, 2 bøker og 2 filmer, eller se 5 filmer. Siden jeg er så glad i historiene til Nicholas Sparks og bare elsker filmene, så valgte jeg å lese bøkene: "The Notebook" og "A Walk to Remember".
Filmene hadde jeg for lengs lastet inn på macen min og sett over et dusin antall ganger, men blir jo aldri lei så jeg så dem bare på nytt. Bøkene fant jeg verken på biblioteket eller hos bokhandleren, så jeg måtte bestille dem på nettet. Da de endelig hadde kommet, startet jeg på The Notebook med det samme. Jeg var ikke så flink til å lese boken gjevnt, så det tok en stund før jeg ble ferdig med den, men da jeg endelig var ferdig startet jeg på A Walk to Remember og ble ferdig med den på tre dager. Begge bøkene er helt utrolig fine, men jeg må nesten si at jeg likte A walk to Remember best. Først vil den få deg til å smile, så får den deg til å gråte. Den er helt fantastisk fin..greide nesten ikke legge den fra meg, og den var absolutt verdt å lese!


Har du lest noen av disse?

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits