Bildene er tatt i August. hva syns du?

-Susann-
Gorillaz slipper ut et jubileumsalbum som heter The Singles Collection: 2001-2011. Albummet består av 15 låter inkludert singel-låter og remixer.

http://cdn.gorillaz.com/images/stories/10year-news-1.jpg

Her er track-lista:

Tomorrow Comes Today

Clint Eastwood

19-2000

Rock The Hous

Feel Good Inc

DARE

Dirty Harry

Kids With Guns

El Manana

Stylo

Superfast Jellyfish

On Melancholy Hill

Doncamatic

Clint Eastwood (Ed Case Sweetie irie Re-Fix Edit)

19-2000 (Soulchild remix)

10 fantastiske år med Gorillaz! Helt herlig!

-Susann-
Blir snart henta av pappa, så skal jeg være hos han i tre dager. Blir koselig, så får jeg litt tid sammen med han også!
Jobber jo egentlig med et prosjekt i studio nå, men det får heller bare vente til jeg kommer igjen.

Nå sitter jeg i stua og hører litt på Madonna.

http://www.aedes.us/i3/image.jpg http://i49.photobucket.com/albums/f257/tallulahbankhead/music/madonna_versace.jpg

Crazy For You - Madonna

-Susann-
Er i skikkelig godhumør nå, for jeg fikk akkurat vite at jeg hadde fått brev fra min hemmelige venn!
Jeg spurtet opp til hylla mi utenfor læreverelse og fant både et brev og en kvikklunch. Ble overlykkelig og spurtet ned for å vise det til de andre. Jeg leste selvfølgelig brevet og det var veldig koselig!

Nå er det på tide at jeg setter i gang med mine gaver!
I mellomtiden spiser jeg kvikklunch mens jeg ser på filmen American Beauty sammen med Tollef og Helene.

Sett den?

-Susann-
Mye av tiden min i dag, har jeg brukt på prosjektarbeid. Jeg har vært i studio, tatt bilder og redigert masse!
Nå er jeg NESTEN ferdig med Sloth, et av de syv dødssyndene.

Her har dere en smakebit!

Har fått en del hjelp av Kevin når det kom til redigeringen, for jeg er ikke så veldig flink i photoshop, men jeg har gjort det aller meste selv. Nå er det ikke lenge igjen til jeg er ferdig..Only 6 more pictures to go!

Starlight - Muse

-Susann-
I dag har jeg tilbrakt store deler av dagen min med Kevin Borgli. Vi fikk startsignal på prosjektet vårt i dag, så vi satte i gang å booke tider i studio. I dag tidlig tok jeg bilde "Sloth" av Kevin. Det ble veldig bra..ikke akkurat som jeg hadde tenkt meg, men det blir det jo nesten aldri. Vi har sittet og drukket te og redigert bilder nesten i hele dag.
Nå er vi i studio igjen, for nå skal Kevin ta sitt "Gluttony" bilde av Vegard. Marte sitter i sofaen og redigerer bilder. Jeg er Kevins hjelpende hånd og DJ på Mac'en..Med Dj-Daljord blir det mye Gorillaz, Keane og Muse her på studio i dag.

Dare - Gorillaz

-Susann-
Vi har nå anskaffet oss hemmelige venner her på Danvik folkehøyskole. Jeg skal nemlig IKKE røpe hvem som er min hemmelige venn, derav navnet "HEMMELIG VENN", men lurer så inderlig på hvem som har meg...Må inrømme at jeg blir skuffet om den personen som har meg ikke gidder å gjennomføre dette her.

MEN, derimot hvis denne personen SKULLE være interessert i å gjennomføre det, så vil jeg bare komme med en kort ønskeliste!

Here it goes:

1. Sjokolade!!!
2. Koselige brev (IKKE erotiske kjærlighetsbrev..takk)
3. En god klem
4. Sokker (Ja..)
5. En brent CD med masse KEANE låter.
6. Rosa kulepenn! (har jeg alltid ønska meg)
7. Mer sjokolade??
8. En sjokoladejulekalender!
9. Kake (helst sjokolade, men liker også brownies)
10. Varme tanker

Thanks anyways!

Jeg har hvertfall MANGE gode ideer om hva jeg skal glede min venn med! Vent å se!

-Susann-

 
Akkurat kommet opp fra tv-stua, der vi så filmen Memento. Filmen er laget av samme regisør som har laget inseption. En skikkelig mind fuck film! Utrolig bra da, men litt vanskelig å forstå.
Den handler om en mann med korttidshukommelse. Han husker alt frem til den dagen kona hans blir drept. Alle minnene han har hatt etter det er forsvunnet. han klarer ikke lenger å lage nye minner, så han bruker et polaroid kamera til å ta bilder av hendelser og personer, så skriver han ned hvem de er, hva han har gjort og hva han må gjøre. I filmen skal han prøve å finne mannen som drepte kona hans, mens han har flere personer rundt seg som enten prøver å hjelpe han eller prøver å forvirre og villede han.

Verdt å se! Her er trailer..

http://1.bp.blogspot.com/_HN_7Y2gcBoo/TFIUOUy3NaI/AAAAAAAABI8/BRqvioHzRSc/s1600/memento.jpg http://www.wallypfister.com/wp-content/gallery/memento_1/25_memento.jpg http://www.arudima.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/04/memento.jpg http://www.wallypfister.com/wp-content/gallery/memento_1/memento.jpg

Sett den?

-Susann-
Skal jeg fortelle dere om en vakker låt? Jeg gjør det uansett! Det er låta Walnut Tree av Keane. It's what makes the world a better place to live.

http://d.yimg.com/ec/image/v1/track/7435677;encoding=jpg;size=200;fallback=defaultImage

-Susann-
..var utrolig bra! Koste meg kjempemasse, der jeg sto midt mellom himmel og helvete. Himmelen var at jeg fikk høre en utrolig bra artist synge live sammen med mange gode venner, mens helvete var at det var helt stappet med folk der. Det at jeg ble dyttet hit og dit var heller ikke så gøy. Fikk en del albuer i trynet og det foregikk kanskje 3 sloss situasjoner rett ved siden av meg, noe som kanskje var litt spennende til å begynne med, men som ble ganske irriterende etter hvert.

Ettersom jeg ikke er av de STØRSTE wiz khalifa fan, så regna jeg ikke med at jeg klarte å synge til alle låtene, men var en del sanger på slutten av konserten som jeg huska refrengene på. Det var veldig gøy! Prøvde jo så godt jeg kunne å holde rytmen der jeg sto og vugga fram og tilbake. Bra jeg hadde på meg converse og ikke høye heler, for merket at jeg var drit sliten i beina når konserten var over.

http://3.bp.blogspot.com/-YTqRFU7Lyg0/TsCrellFk_I/AAAAAAAABHs/5B2vW78ZAxc/s640/15669_wiz-khalifa.jpg http://thewellversed.com/wp-content/uploads/2011/07/WizKhalifa-0.png http://www.tornadobooking.no/wp-content/uploads/2011/07/Wiz-Khalifa.jpg

On My Level - Wiz Khalifa

Drit fet låt..men synger som sagt bare refrenget da, I'm on my level, yeah! nanna nanna na..

Kjempe glad for at Marit tok meg med på konserten, var koselig å få litt tid med henne igjen siden vi ikke er så ofte sammen lenger. Glad i deg vennen og tusen takk for en utrolig trivelig kveld !

-Susann-
Nå har vi i fotoklassen fått klarsignal fra læreren vår om at tema for prosjektukene skal være de syv dødssynder. Har sittet helt siden onsdag og håpa på at det ble noe av, for det var faktisk noen i klassen som kom med protester, fordi de heller ville ta naturbilder, men nå er det bestemt og jeg har alt satt i gang med planleggingen.

Har laget et moodboard, som dere kan se under..

Blir helt utrolig spennende! Jeg kan med en gang si at jeg har bestemt meg for studiobilder, selv om jeg har vært veldig usikker. Kevin sa han skulle bruke greenscreen, sånn at han kan redigere inn bakgrunn, men jeg er ikke noe flink til å redigere inn bakgrunner, så jeg tror jeg bare går for enkle bakgrunner og heller fokoserer på forgrunnen.

Blir nok bra uansett! Gleder meg masse til å ta bilder og nå har jeg faktisk anskaffet meg rundt 5 modeller ( 3 av dem er skuespillere), så jeg er ganske godt i gang.

-Susann-
I to uker nå, har vi jobbet med vårt eget fotoprosjekt på skolen. Tema var valgfritt og jeg hadde allerede en idee som har ligget i tankene mine en stund. Temaet som jeg har valgt går ut på alle de tingene som er en prosedyre gjennom hver dag. De tingene man alltid gjør, som å pusse tenner eller spise frokost..

 
 
 
 
 
 

Mangler egentlig ett bilde, siden det skal være en bildesamling på 8 bilder, men jeg har ikke fått tatt den siste shooten ved andedammen enda. Kanskje det kommer eller kanskje jeg bare dropper det, er ikke sikker enda.

Bare å komme med feedback! Tar alt som konstruktiv kritikk.

-Susann-
Gammel, men fremdelses en fantastisk låt..

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/98/EarlyRHCP.jpg/220px-EarlyRHCP.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/c3/Rhcpcalifornication1.jpg/220px-Rhcpcalifornication1.jpg

-Susann-
Hører på denne fantastiske låta en tirsdag morgen gry.


Hørt den før? Vel, nå har du det!

-Susann-
Nå, den siste uka har jeg jobbet endel med portefolioprosjektet mitt. Jeg har tatt bilder til 4 av 8 bilder, så nå er det bare å jobbe hardt frem til fredag, da vi skal ha utstilling av bildene våre. Blir spenende å se om jeg greier å få det ferdig til da! 

Skal poste en innlegg med en liten smakebit av prosjektet i morgen, for jeg har ikke bildene på denne pc'en.
Når det er snakk om prosjekter, så har vi i klassen fått vite at vi kanskje skal ha et prosjekt med de syv dødssyndene som tema. Noe jeg syns høres DØDS spennende ut! Håper det blir noe av og gleder meg i så fall utrolig mye til å få startet med det. Har allerede lagra noen bilder som jeg skal lage moodboard av, for jeg vet at jeg kommer til å gjøre dette prosjektet uansett om det blir noe av i forhold til skolen og prosjektukene.

Dere kan glede dere til jeg får gjort ferdig disse bildene, det kommer til å bli epic!

I mellomtiden kan dere gjøre som meg og få inspirasjon fra filmen Seven men Morgan Freeman og Brad Pitt i hovedrollen. En dødskul film!


Sett den før? Ikke? Da MÅ du se den!

-Susann-
For tiden føler jeg at alle bare forsvinner hit og dit, mens jeg bare blir sittene igjen alene. Kjærsten min startet for noen dager siden på en ny skole på Follo, siden han ikke fikk fortsette på danvik. Follo er kanskje ikke den største avstanden fra drammen, men det blir hvertfall ikke det samme som å kunne se han hver eneste dag, som jeg gjorde før. I tillegg har begge de to søte venninne mine her på skolen, som jeg vanker med dag ut og dag inn, forlatt meg også. Hun ene har dratt på ferie til syden i en ukes tid, mens hun andre har dratt hjem til Kristiansand for å ta eksamen. Hun blir borte i nesten to uker.

Selv, sitter jeg i stua hjemme i drammen på danvik folkehøyskole og stirrer forvirret inn i veggen..eller i sjermen på mac'en.

Jeg skal nok klare meg..Jeg har jo fortsatt roomien min, Elisabeth som holder meg med selskap nå og da.
Merkelig nok, så innser jeg først NÅ hvor mange jeg egentlig har blitt kjent med i løpet av den korte tiden jeg har hatt her på Danvik..Det er skikkelig koselig å ha så mange som jeg kan forholde meg til, når jeg trenger det.
Får forresten overnattingsbesøk her på onsdag av Vivian! Gleder meg kjempe masse! Vi skal på kino og se Twilight-maraton med den nyeste filmen til slutt og det blir helt supert!
Kanskje dette ikke blir en sånn forlatt uke likevel? Vi får se.

 

Her er traileren til den nyeste twilightfilmen "Breaking Dawn part I"

-Susann-
På fradag var jeg i oslo sammen med kjæresten min. Vi og flere andre venner var på vei ut på byen, da vi satt på t-banen på grønland stasjon og jeg merket at jeg hadde glemt igjen vesken min på stasjonen på rødtvet. Vi dro selvfølgelig tilbake igjen for å finne vesken, men som ventet, var det noen som hadde tatt hele vesken med seg. Jeg var så forbannet at jeg ikke engang klarte å presse frem en tåre, enda jeg virkelig følte for å hylgrine.

Vi hadde tidligere vært på vors hos kjærsten min, så vi dro sammen med en annen kompis tilbake dit for å sove over der. Da vi kom hjem, følte jeg meg så sliten, så jeg sovnet nesten med en gang. Dagen etter, klarte jeg å komme litt over det som hadde skjedd, så jeg ringte mamma og fortalte det hele. Kanskje like greit å fortelle at jeg hadde absolutt ALT viktig oppi den vesken: Lommeboken min med alle penge mine, bankkort, bilder, skolebevis and all that shit!
I tillegg hadde jeg nøklene mine der og ID sminken min der, som for dere som ikke vet det, koster en del..
Ikke før en ganske god stund etterpå, innså jeg at jeg ikke kunne dra hjem heller fordi nøklene var borte og ingen andre var hjemme.
Til slutt fikk jeg tak i pappa som hadde vært på julebord i tønsberg for helgen. Han kom heldigvis hjem på søndagen, og kjørte meg tilbake til drammen på søndag kveld.

I dag tidlig ringte pappa meg opp og sa at jeg burde anmelde det som hadde skjedd til politiet, men med engang jeg la på røret, så jeg at jeg hadde fått melding av et ukjent nummer. Jeg leste meldingen og hoppet og skrek, sånn at alle som sto rundt meg trodde jeg hadde vunnet i lotto! Den meldingen var nemlig fra en som hadde funnet vesken min på fredag. Hun hadde tatt den med seg hjem og prøvd å finne nummeret mitt, men hadde ikke funnet det før nå. Jeg ble så overlykkelig! Hun hadde vist funnet meg på facebook og skrevet en melding som jeg vistnok ikke har fått, men som ikke betyr så mye nå. Om en halvtime skal jeg møte henne i byen og få tilbake den dyrbare vesken min! Tror aldri jeg har vært så lykkelig i hele mitt liv og så glad for at det fortsatt er ærlige og gode mennesker her i verden.

-Susann-
Jobbet litt i photoshop i dag, så tenkte jeg med meg selv at DÆVEN! Det er lenge siden jeg har byttet header!..
Så jeg lagde meg en ny header og brukte noen av bildene jeg nylig har tatt i studio som jeg er meget fornøyd med.

Dette er min gamle header..

Hvilken var best a?

-Susann-
Tok meg akkurat et glass julebrus og nøt det!

Men nå tenker dere sikkert: Hmm, lurer på om hun liker den brune eller den røde julebrusen best?
og da svarer jeg: Den RØDE, definitivt!..Har ingen ting imot den brune bortsett fra at den er brun. Alt som har med jula å gjør skal enten være rødt eller grønt og det er bare et av grunnene til at jeg liker den rød bedre. I tillegg har den mye bedre smak, kanskje den minnner mer om eventyrbrus, men det gjør meg ingen ting for jeg liker den også veldig godt!

Nå er spørsmålet egentlig hvilken av de røde julebrusene som smaker best!? Jeg har to flasker foran meg akkurat nå.


Det står mellom julebrusen fra Aas bryggeri og julebrusen fra Borg..

Man kan tydelig finne en forskjell på dem allerede før man har tatt en slurk, ved å se på fargenyansen. Du ser at julebrusen fra Aas er en tone mørkere enn den fra Borg..Kan dette ha noe med fargestoffene å gjøre eller er det simpelthen bare som en svak, utvannet saft?

Jeg må ærlig innrømme at selv om Aasen faktisk har stått lenger, så er det den det heller mot foreløpig!


Vinneren er Rød Julebrus fra AAS BRYGGERI!!! :D

Liker du også den røde best??

-Susann-
God morgen, alle sammen!

Siden trening er en ganske viktig del av min hverdag, eller i hvertfall mitt liv siden jeg ikke har trent så mye i det siste, så tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg om min treningshistorie..

I mange mange år nå, har jeg trent gjevnt og trutt for å holde kroppen min i form og fordi jeg er veldig glad i å trene. For litt over et halvt år siden, sluttet jeg på kampsport, etter 12 år med hard trening. Jeg gikk på toppidrettsgymnasen Wang i oslo, og merket at jeg begynte å miste motivasjon da jeg startet i andre klasse.
Jeg sluttet på taekwondo etter første termin i tredje klasse, men fortsatte med treningen på skolen til jeg var ferdig på videregående. Nå går jeg på folkehøyskole i drammen og har medlemskap hos treningssenteret Elixia. De har et tilbud som er ganske så dyrt, men veldig eksklusivt. Du kan trene så mye du vil, ta alle klasser du måtte ønske også er studioene deres kjente for å være veldig bra.

Jeg betaler litt over 600 i måneden. Det er kanskje en høy sum å betale for en som bare trener 1-2 ganger i uken, men jeg har en bindingstid på 12 måneder og dette pusher meg faktisk til å trene oftere. Jeg må jo føle at jeg faktisk får utbytte av alle pengene som går til trening!
Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt lyst til å kunne danse, så nå har jeg faktisk begynt med dansekursene de tilbyr. Foreløpig er det Burlesque jeg holder på med, men har tenkt til å prøve ut litt hiphop og kanskje zumba, om jeg får tid.

onlyalexandra: Vihao Pham - Low evil http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Two_dancers.jpg/220px-Two_dancers.jpg I won't back down / beautiful

Vet at det kan være vanskelig å prøve ut nye ting, men å danse er gøy og det er jo en form for trening det også!

Noen som danser eller HAR danset før?

Panic! At The Disco - New Perspective

 

-Susann-

 
Utrolig kul låt, denne her!

Wolf Gang - The King And All Of His Men

Flere som likte låta?

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits