I kveld skal jeg over til en venninne og ha filmkveld med mange andre venner, så vi må velge en film som alle har lyst til å se. Jeg vet ikke med de andre, men jeg har alltid lyst til å se skrekkfilm når det er så mange som ser på sammen..
Derfor lager jeg et innlegg her, så dere kan legge igjen forslag til hvilke filmer vi kan se.

Fra før har vi bestemt oss for at vi IKKE skal se:
Creep
A Nightmare on elm street(har egentlig lyst ti å se den, men de andre ville ikke)
The Grudge, 2, 3
The Ring, 2
Saw, 2, 3, 4, 5, (6?)

Dere skjønner sikkert tegninga? ingen filmer som dere vet vi har sett fra før.
http://www.best-horror-movies.com/images/one-missed-call-horror-movie-poster.jpg http://chasness.files.wordpress.com/2008/05/scream.jpg

Ellers så er det bare å skrible ned alt dere kommer på!

-Susann-
Hei Susann!

Du er så sykt tøff som kaller meg lav i forrige innlegg, jeg er faktisk lav.. la meg være :( Ekke lett, du skjønner meg ikke helt, jeg er chipper. Meni er ikke meg.. Ville bare fortelle deg at, det er ikke min feil.. Jeg beklager... Og en ting vil jeg kommentere.. Du spiste all Chipsen.. Tispøøøøø.. Dette var et innlegg fra Quynh.. Måtte bare si ifra!

Og til alle lesere, Susann er en herlig jente, alltid like gal. Men hun er vel litt mer gal når hun har fått i seg litt mer enn hun tåler. he he he! Skal ikke si noe jeg, du vet.. Men en ting skal du vite, du er noe for deg selv. Og vi er kjempe glad i deg søten! Litt bloggtrøbbel siden vi ikke blogger.. MEN VI ER GLAD I DEG!VI DIGGER DEG DA B!

 
I dag har jeg vært i byen sammen med Marit og handla klær og nye sko. Bilder kommer senere!
Etterpå dro vi hjem til meg og røyka vannpipe mens vi så på filmen The Holliday. Etter dette måtte Marit dra får å møte den avhengige kjæresten sin Uy, som altid maser og kjaser og ikke lar meg være med henne et sekund uten å sende meldinger 24/7..Neida, han er grei han.
Senere dro jeg til en venninne av meg som heter Meni sammen med en annen søt en som heter Quynh og er kjempe lav. Vi så på The Devil Wears Prada og koste oss med Chips og dip som Quynh måtte holde under hele filmen. TUSEN TAKK QUYNH! :D
Etterpå bestemte vi oss for å loke litt mer på macen til Meni som vi tydeligvis fortsatt gjør. Tok også noen bilder på photobooth som fikk meg til å føle meg som en jævla fjortis unge! menmen..sånn kan det gå!
Her får dere et lite innblikk i våre bad moments

Funnet på noe spennende i dag da??

-Susann-
For akkurat ET år siden i dag, satt jeg på stolen hjemme hos farmor og lagde min egen blogg. Den var selvfølgelig ikke slik om den ser ut nå, for det krevde litt tid og ekstrakrefter. Mitt første innlegg som alle andres var "vellkommen til min blogg" eller "mitt første innlegg" jeg husker virkelig ikke helt. De neste innleggene som jeg posta ut var litt forskjellige vinterbilder som jeg hadde tatt hos min tante. Bare vent, det kommer bilder i år også!

Men siden det er jul, så skal jeg egentlige bare oppdatere dere litt og senere blir det lagt ut bilder av min og min families julefeiring!

GOOOD JUUUL!!
http://www.funny-potato.com/blog/wp-content/uploads/2008/12/merry-christmas.jpg

-Susann-
Dette ble den tredje dagen jeg har vært ute i byen og handlet julegaver. Det har kostet meg endel, og jeg føler meg veldig gavmild i år..men snart er jeg blakk og jeg er enda ikke helt ferdig.

Det har vært stemningsfyldt da, også har jeg tatt noen bilder av alle pakkene jeg har pakka!

I tillegg kjøpte jeg en ny mascara og en CD av The Killers til meg sjææl.

Liker du også The Killers??

-Susann-
I går var det egentlig meningen at lillebroren min skulle komme hjem fra England, hvor han har vært nesten et halvt år. Men på grunn av at det var så dårlig vær der borte, var det vist ikke noen fly som flydde og det er det vist ikke i dag heller, så han må overnatte på flyplassen i London i 2 netter før han kan komme hjem.
Jeg savner deg bror, hvorfor kan du ikke komme hjem NÅ!!?

-Susann-
Det har gått et par dager nå hvor jeg ikke kan se hvor mange som har vært inne på bloggen min og det er jævelig irriterende for det er noe jeg skjekker jevnlig. Jeg håper det bare er noe tull som snart fikser seg igjen..!

Har du det samme problemet?

-Susann-
Robert er ferdig med innspillingen av Twilight filmene, men den siste filmen blir ikke sluppet ut før om drøyt et års tid, så i mellomtiden har han spilt inn en annen film som heter Water for Elephants. Han spiller hovedrollen som Jacob Jankowski. I filmen forelsker han seg i en sirkus opptreder som heter Marlena og spilles av Reese Witherspoon.

---> HER!!! <--- kan dere se filmens handling, opphav og Trailer samt bilder fra filmen.

Under kan dere se bilder av Rob og Reese som de to hovedrollene.

WFE0086 WFE0146 WFE0065

Lyst til å se filmen? Den kommer ut 15. April !

-Susann-
Denne filmen er basert på en roman ved samme navn, skrevet av Sara Gruen. Det er en bok jeg enda ikke har lest, men fra nå av har bestemt meg for å lese. Jeg har lest litt om hva den handler om og det virker som en veldig søt fortelling. Historien handler om en gammel mann som forteller tilbake til sin ungdomstid når han mistet begge foreldrene i en bilulykke, Faren hans hadde vært en veterinær og det var hans planer og følge farens fotspor. Da faren døde, fant han fort ut at han hadde etterlatt sønnen med veldig høy gjeld, fordi han hadde kurert dyr uten å få noen betaling for det og dermed var det over og ut for guttens utdanning. Gutten heter forresten Jacob Jankowski. Når han finner ut at han må flykte, hopper han på et tog som vistnok var et sirkustog. Der møter han en gruppe sirkusfolk som ansetter han som dyrepleier når de finner ut at han har litt peiling på dyr.

I sirkuset blir han veldig godt kjent med sirkusdirektøren og hans kone Marlena som han etterhvert forelsker seg i. Dette utvikler seg fort til et trekantdrama når sirkusdirektøren får greie på deres forhold.

Her fikk dere et lite bilde av hva boka og filmen går ut på, resten kan dere greie på egen hånd!
Filmen skal vistok slippes ut på kinoer i USA den 15. April og under kan dere se både Trailer og bilder til filmen.

Noen som har lest denne boken? Jeg skal hvertfall se filmen!

-Susann-
Forige helg så jeg den siste filmen av Harry Potter eventyret på kino sammen med min kusine. Enda det er veldig lenge siden jeg leste boken, så husket jeg alt som skjedde i filmen. Jeg syns den var skikkelig bra, sett bort fra alle de dårlige kritikkene filmen har fått. Også syns jeg det er fantastisk at de har valgt å dele den siste boken til to filmer, for det hadde rett og slett vært helt umulig å få stappet inn hele den boken inn i en film. Da hadde den ikke fått noe bra resultat. Men på denne måten vil det være større sjanse for at de får med seg det viktigste i bøkene.

http://www.moviecritic.ca/reviews/2001/harry_potter/poster_philosopher_01.jpg http://images.moviecollector.net/large/c8/c8_25947_0_HarryPotterAndTheChamberOfSecr.jpg http://images.moviecollector.net/large/49/49_25952_0_HarryPotterAndThePrisonerOfAzk.jpg http://tf.org/images/covers/Harry-Potter-And-The-Goblet-Of-Fire-tf.org.jpeg http://www.impawards.com/2007/posters/harry_potter_and_the_order_of_the_phoenix_ver10.jpghttp://www.scifimoviepage.com/upcoming/photos/harrypotter6/harry6_poster1.jpg http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2010/06/harry_potter_and_the_deathly_hallows_movie_poster.jpeg

Har dere ikke sett den siste Harry Potter filmen, er den absolutt verdt å se!
Dere kan se Traileren HER!

-Susann-
Jeg ble først overasket da jeg fant ut at det skulle bli spilt inn enda en ny pirat film, men da jeg høre at Orlando og Keira ikke lenger har roller i filmen fikk jeg litt sjokk. De har vært med i alle tre filmene så langt, men nå ser de ut til å ha forsvunnet ut i løse luften..
Jeg har fortsatt tenkt til å se filmen, for jeg syns jo fortsatt at Jack Sparrow spilt av Johnny Depp er en fantastisk morsom karakter. Jeg bare håper at jeg får den samme  gleden som jeg har fått når jeg har sett de andre filmene. De har jo vært veldig underholdende hittil i hvertfall!
Se Traileren under:

Hva syns du om denne forandringen?

-Susann-
Elsker jula og de koselige assosiasjonene man får når det er julestemning, men det blir aldri ordentlig julestemning uten julemusikk!

White Christmas - Bing Crosby

Last Christmas - Wham!

It's The Most Wonderfull Time Of The Year - Andy Williams
Jingle bell rock - Bobby Helms

All I Want for Christmas - Mariah Carey
Jeg Så Mamma Kysse Nissen - Hanne Krogh

-Susann-
Nå har de kommet ut med enda en herlighet! Jeg liker den fordi den er så typisk Paramore, akkurat derfor jeg digger dem.
Man blir aldri lei sangene deres. Det mener jeg er det viktigste.
Rytmisk og melodiøs pluss at musikkvideoen er ganske bra. LIKER DET!

Liker du Paramore like mye som jeg?

-Susann-
Noen ganger har jeg veldig lite å gjøre. Det jeg liker å gjøre når jeg ikke har noe spessielt annet å finne på, er å ta bilder med mac'ens photobooth! Jeg er ikke så flink til å være alene skjønner dere, så derfor kaster jeg bort både lagringsplass på mac'en og tid på å ta meningsløse bilder.

Vær så god og ta en titt på min galskap..jøssda..de kom jo til nytte likevel!

-Susann-

 
På facebook er det sikkert nå et flertall av profiler som har endret profilbildene sine om til en tegneseriefigur fra tidligere barndoms minner. Dette etter en gruppe som forteller at det er en kampanje for å stoppe vold mot barn. Jeg vet ikke om denne kampanjen virkelig stopper vold mot barn..jeg mener, hvordan kunne den? Det at alle profilbilder på facebook blir endret til tegneseriefigurer vil ikke ha noen påvirkning på dem som begår vold.

På gruppa står det også at alle fjes på facebok skal være endret til tegneseriefigurer innen i morgen, så jeg har også valgt å endre mitt profilbildet. Ikke fordi jeg tror det vil hjelpe barn, men fordi jeg syns det er interessant å se om alle faktisk gjør det.

Hvilken tegneseriefigur minner deg om barndommen?

-Susann-
Her er noen av bildene fra kvelden vår på Buddah Longue bar opening!


Resten av bildene kan du se på Kez.no !

-Susann-
I går feiret vi 17års bursdagen til Natalie Saastad på oslo paintball klubb. Vi var 10 stykker tilsammen fordelt på to lag. På hvert lag var det en jente og resten gutter, så det var meg på det ene laget og Natalie som motstander på det andre laget. Spillet gikk hardt for seg, men det viste seg at de hadde retferdige regler som gjorde at det ble litt lettere for meg og Natalie, men det er ikke dermed sagt at det var lett å få alle de skuddene på seg..Det var enkelte ganger hvor jeg bokstavelig talt rulla på gulvet i smerte.
Samtidig var det drit gøy og jeg kjente at konkuranseinstingte mitt blusset opp inni meg. Man får skikkelig adrenalin av det greiene og det er en herlig opplevelse!

Fikk ikke tatt noen bilder av bursdagen, men tok noen bilder av blåmerkene jeg fikk..

neidasåå..om det er vondt? LITT bare!

Anyone played this game before?

-Susann-

Jeg liker å sette sammen bilder og se hvordan de passer sammen. Derfor har jeg laget en kollasj i Photoshop, der jeg har brukt mye motebilder som går i fargene rosa, blå, grønn og litt gul. Ellers er det også mange andre farger.Det er en blanding av 40-50 talls og 80-talls inspirert. Sammen symboliserer bildene det å ha det gøy, det å slappe av, det å kose seg og i det hele tatt det å ha det bra med seg selv..

Jeg ble veldig fornøyd :)
Alle bildene er forresten håndplukket ut av google.com

Whatcha say?

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits