Broren min viste meg en ny låt i går, nettopp denne! Den er utrolig fin, har hørt SÅ mye på den det siste døgnet, helt nydelig !

Hva syns du om låta?

-Susann-
Da har jeg laget meg en ny spilleliste på youtube, som jeg kaller for Vakkert og denne låten er blant de vakreste jeg noen gang har hørt, så derfor er den nå plassert i den nye spillelisten min.

Å, den er vakker! Syns ikke du?

-Susann-
En nydelig låt av en fantastisk vakker artist. Eva Cassidy hadde en helt nydelig stemme, en av de nydeligste jeg har hørt. Har hørt litt på henne i det siste, hørte en del av henne for noen år tilbake, men klarte å miste cd'en.

http://www.virginmedia.com/images/eva-cassidy-4313x300.jpg

Ha en fin kveld!

-Susann-

 
Nå har jeg printet ut mitt bilde av Sloth av De syv dødssynder til utstillingen vår på lørdag. Bildet er tatt i studio og er av Kevin.

Det blir faktisk det største bildet på hele utstillingen. Blir spennende!

Er ikke heeelt hundre prosent fornøyd, men det blir jeg nesten aldri uansett. Mener det ble veldig kornete, selvom jeg ikke behøvde å blåse det opp. Har vel brukt for mye sharpening i photoshop. Sånn kan det gikk!

Tycks?

-Susann-
Tok noen fler bilder med 50 mm i dag. Har fått låne objektivet til Tor, så jeg bruker det mens jeg har sjansen. Ble veldig fornøyd med redigeringen av det første bildet her.


Har tatt ett til bilde til prosjektet de syv dødssynder. Nå mangler jeg bare Pride.

-Susann-
Liker denne låten veldig godt og har hatt på hjernen i nesten to dager nå. Ikka at jeg er noe god til å spille, men jeg driver å lærer meg den på gitar. Kanskje jeg kan spille den vakkert en dag, etter mye øving.

http://www.antiquiet.com/wp-content/uploads/2008/09/oasis.jpg

-Susann-
Jeg har gjort en liten test på facebook-chatten min!
Når man skal starte en samtale på chatten, hilser man som regel med et hei eller et hallo, og jeg har lagt merke til at i veldig mange tilfeller av mine samtaler får jeg et "Halla" som svar.
Jeg vet at det er et ganske random tema og bruke som innlegg, men jeg er veldig lite kreativ akkurat nå..
Anyways, er ikke helt nøyaktig sikker på hvem som stratet uttrykket "halla", men det virkes å ha blitt ganske populært det siste 10 året.
Her om dagen kom jeg til å tenke på at jeg faktisk aldri har vært en til å bruke dette vulgære ordet, for JA jeg syns det er vulgært!!
Neida, gjør ikke det. Jeg syns det er veldig..røft? tøft? Kanskje litt for tøft for min stil?

http://2.bp.blogspot.com/_MNry3M4iyqY/TTgyAGnTJMI/AAAAAAAAAHc/ULf_8efXpic/s1600/gangster.jpgMeg????????

Nei, tror ikke tøft, kult eller gangster er helt min greie..Men er tydeligvis mange som liker å være tøffe, for HELE 7 av 10 samtaler jeg hadde med i testen endte med Halla, Ællæ, Allah, Hælla (jeg setter alle disse i kategorien Halla).

Okeeeey..Whatuuuuup?

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits