Heisann!

Mitt navn er som dere ser Susann og jeg er en 18 år gammel jente fra Oslo som liker å blogge. Jeg bor til vanlig sammen med broren min Josef og mamma, men nå fortiden bor Josef i Camebridge for å gå på skole, så da er det bare mamma og meg igjen. Jeg har også en far, men foreldrene mine er skilt så han bor i en leilighet på Hosle.

Jeg er født og oppvokst i Norge fordi faren min er norsk, men jeg er også tunisisk statsborger fordi mamma er Tunisisk. Tunisia er et bittelite land helt nord i Afrika og det ligger i området rundt Marokko, Algeri og Libia. Dit reiser jeg hver sommer for å besøke familien min på mammas side og selfølgelig for å bli TAN!

 

På pappas side har jeg gjenværende farmor, begge tanter, to kusiner og en fetter som jeg veldig glad i alle sammen. De bor ikke i Oslo, men i Askim som ligger i Østfold og det er derfor en sjelden gang at jeg ser dem, men det blir hvertfall oftere en jeg ser mammas familie.

I hverdagen så går jeg Taekwondo linjen på Wang Toppidrettsgymnas. Jeg har gått der i to år og nå er jge på det siste gjenværende året mitt på videregående. I fritiden driver jeg med Taekwondo. Taekwondo har jeg trent siden jeg var 7 år gammel og nå er jeg 18, så det vil si en gooood stund. Jeg liker å konkurere internasjonalt, men siden jeg betaler så mye for å gå på den skolen som jeg går på, så blir det veldig dyrt å reise. Dette året har jeg derfor bestemt meg for at jeg for det meste skal trene så mye som jeg kan og konkurere i de i norske stevnene. Det er jo selfølgelig en annen grunn til at jeg må spare penger. Russetiden er en tid hvor man feirer at man er ferdig på skolen og skal over i det virkelige liv. Russ 2011 kommer til å TA AV!! Det blir også ville tilstander på russetreffet i Stavanger folkens!!

Hvorfor jeg blogger??

Jo, jeg blogger fordi jeg syns det er gøy å dele hverdagen min med andre. I tillegg er jeg veldig glad i å ta bilder og redigere dem, og syns det er greit når man får konstruktiv kritikk til det man gjør eller bare possitive tilbakemeldinger. Lik forresten "susanntrodal on faceboo" !

Håper dere har fått et lite inblikk av min person og at dere finner interesse i det jeg skriver om her på min blogg!
Peace Out!

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits