En vakker låt. Dette er da altså et av låtene vi kommer til å spille av på årets fotoutstilling på Danvik folkehøgskole. Det kommer til å bli et sted verdt å tilbringe en fredagskveld, for å se våre vakre bilder hengt opp på kappaboard med lys.

-Susann-
En skikkelig fin låt. Har begynt å like dette bandet skikkelig, vil ikke overaske meg om jeg kanskje ender opp på konsert med dem en gang i fremtiden. Hadde vært jævelig fett om de kom til Norge!

http://anjahynninen.files.wordpress.com/2011/08/graveyardgirl.jpg

Ha en fin kveld!

-Susann-
FY FAEN I HELVETE! Det var sykt! Tusen, tusen takk Thea pus for at du tok meg med. Føler meg priviligert.
De eide scena, det var helt fantastisk. Vet ikke hva mer jeg kan si, men det var rått og jeg syns det var synd vi ikke fikk sett alt for vi måtte rekke siste bussen, men var fantastisk det vi fikk sett. Jan Ove Ottesen er en syk vokalist, fy satan. Unnskyld ordbruken, men fytti kattepus. Gleder meg bare til neste gang jeg får se dem live.

Råder alle og en hver til å se dem live hvertfall en gang før du eller de dør. De var AWSOME!
Har ikke så mye mer produktivt å si, så håper alle har en like strålende kveld som meg!

-Susann-
Nå har jeg og min venninne Helene bestemt oss for at vi skal ha en konsertmåned etter vinterferien. Jeg tok meg en titt inne på rockefeller sin side, og jammen fant jeg et nysprungent band som faktisk hadde ganske bra musikk. Bandet heter Mustach! Sier ikke MER!

Så dit har vi altså tenkt oss. Blir sikkert koselig det.
Skal forresten på konsert til uken som kommer. Da skal vi på Kaizers konsert, kusinen min Thea og jeg. Blir kjempe bra! Gleder meg veldig.

 
Stemningslåt! Kommer på alle tingene jeg gleder meg til, når jeg hører på denne låten.

-Susann-
Før i dag, har jeg levd på reklame etter hver 3. låt og at jeg ikke lenger kunne høre på de beste sangene fordi jeg hadde hørt dem for mange ganger, mon tro hvor mange det var. ENDELIG har jeg fått unlimited! Deilig med musikken tilbake. Hører på Running up that hill - Placebo i dette øyeblikk!

http://www.last100.com/wp-content/uploads/2010/05/spotify-logo-1-300x225.png

-Susann-
Nydelig stemme, vakker låt. Får frysninger, uten å kødde!

-Susann-
Broren min viste meg en ny låt i går, nettopp denne! Den er utrolig fin, har hørt SÅ mye på den det siste døgnet, helt nydelig !

Hva syns du om låta?

-Susann-
Da har jeg laget meg en ny spilleliste på youtube, som jeg kaller for Vakkert og denne låten er blant de vakreste jeg noen gang har hørt, så derfor er den nå plassert i den nye spillelisten min.

Å, den er vakker! Syns ikke du?

-Susann-
En nydelig låt av en fantastisk vakker artist. Eva Cassidy hadde en helt nydelig stemme, en av de nydeligste jeg har hørt. Har hørt litt på henne i det siste, hørte en del av henne for noen år tilbake, men klarte å miste cd'en.

http://www.virginmedia.com/images/eva-cassidy-4313x300.jpg

Ha en fin kveld!

-Susann-

 
Liker denne låten veldig godt og har hatt på hjernen i nesten to dager nå. Ikka at jeg er noe god til å spille, men jeg driver å lærer meg den på gitar. Kanskje jeg kan spille den vakkert en dag, etter mye øving.

http://www.antiquiet.com/wp-content/uploads/2008/09/oasis.jpg

-Susann-
Gorillaz slipper ut et jubileumsalbum som heter The Singles Collection: 2001-2011. Albummet består av 15 låter inkludert singel-låter og remixer.

http://cdn.gorillaz.com/images/stories/10year-news-1.jpg

Her er track-lista:

Tomorrow Comes Today

Clint Eastwood

19-2000

Rock The Hous

Feel Good Inc

DARE

Dirty Harry

Kids With Guns

El Manana

Stylo

Superfast Jellyfish

On Melancholy Hill

Doncamatic

Clint Eastwood (Ed Case Sweetie irie Re-Fix Edit)

19-2000 (Soulchild remix)

10 fantastiske år med Gorillaz! Helt herlig!

-Susann-
Skal jeg fortelle dere om en vakker låt? Jeg gjør det uansett! Det er låta Walnut Tree av Keane. It's what makes the world a better place to live.

http://d.yimg.com/ec/image/v1/track/7435677;encoding=jpg;size=200;fallback=defaultImage

-Susann-
..var utrolig bra! Koste meg kjempemasse, der jeg sto midt mellom himmel og helvete. Himmelen var at jeg fikk høre en utrolig bra artist synge live sammen med mange gode venner, mens helvete var at det var helt stappet med folk der. Det at jeg ble dyttet hit og dit var heller ikke så gøy. Fikk en del albuer i trynet og det foregikk kanskje 3 sloss situasjoner rett ved siden av meg, noe som kanskje var litt spennende til å begynne med, men som ble ganske irriterende etter hvert.

Ettersom jeg ikke er av de STØRSTE wiz khalifa fan, så regna jeg ikke med at jeg klarte å synge til alle låtene, men var en del sanger på slutten av konserten som jeg huska refrengene på. Det var veldig gøy! Prøvde jo så godt jeg kunne å holde rytmen der jeg sto og vugga fram og tilbake. Bra jeg hadde på meg converse og ikke høye heler, for merket at jeg var drit sliten i beina når konserten var over.

http://3.bp.blogspot.com/-YTqRFU7Lyg0/TsCrellFk_I/AAAAAAAABHs/5B2vW78ZAxc/s640/15669_wiz-khalifa.jpg http://thewellversed.com/wp-content/uploads/2011/07/WizKhalifa-0.png http://www.tornadobooking.no/wp-content/uploads/2011/07/Wiz-Khalifa.jpg

On My Level - Wiz Khalifa

Drit fet låt..men synger som sagt bare refrenget da, I'm on my level, yeah! nanna nanna na..

Kjempe glad for at Marit tok meg med på konserten, var koselig å få litt tid med henne igjen siden vi ikke er så ofte sammen lenger. Glad i deg vennen og tusen takk for en utrolig trivelig kveld !

-Susann-
Gammel, men fremdelses en fantastisk låt..

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/98/EarlyRHCP.jpg/220px-EarlyRHCP.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/c3/Rhcpcalifornication1.jpg/220px-Rhcpcalifornication1.jpg

-Susann-
Hører på denne fantastiske låta en tirsdag morgen gry.


Hørt den før? Vel, nå har du det!

-Susann-
Utrolig kul låt, denne her!

Wolf Gang - The King And All Of His Men

Flere som likte låta?

-Susann-
Ny, vakker låt av Coldplay. Behagelig på en mandag morgen!

Hva syns du om låta? Hørt den før?

-Susann-
Et band jeg har hentet fra yndlingsradioanalen min, FOE (Friendsorenemies). I tillegg er det et band som har veldig mange soundtracks i filmer, så om noen har sett på enten One Tree Hill eller American Pie filmene, så har dere garantert hørt disse låtene her..

Fat Lip

In too Deep

The Hell Song

We're All To Blame

Eddie Kaye Thomas Photo : Eddie Kaye Thomas 349963 American Pie Characters Pictures and Images Heroes never die, they just reload! -

Hørt låtene? Sett filmene?

-Susann-
Har denne låta på hjernen. Ganske kul egentlig!

.... emancipate yourselfs We heart it

WEHEARTIT.COM

Hva syns dere om låta??

-Susann-
Utrolig vaker låt. Soundtrack til serien One Tree Hill, som er en av de seriene med mye god musikk. Det er også en av mine yndlingsserier, selv om det nå begynner å bli litt mye av det. Den neste sesongen i serien er heldigvis den siste og har en varighet på 12 eller 13 episoder om jeg ikke tar helt feil. Det er en avsluttningssesong, så jeg gleder meg veldig til å se hvordan det ender til slutt. Har også hørt noe snakk om at kanskje Peyton og Lucas skal komme tilbake og gi oss et farvell. Det blir kos.

Nå sporet jeg av skikkelig..Her kommer låta!

Andre som følger med på One Tree Hill eller hører på dette bandet?

-Susann-
Drit bra låt. Hører på den om og om igjen nå om dagen. Gleder meg så heftig til skrillex konserten at det kribler i meg hver gang jeg tenker på den!

Syns også musikkvideoen er ganske fet. Blir bra på konserten, tenker jeg!

Noen andre som skal på skrillex konserten i November???

-Susann-
Herlig! Absolutt fabelaktig musikk! Har savnet det!

-Susann-
En helt utrolig fin låt, som jeg aldri blir lei av. Fant den for noe som begynner å ligne tre år siden, men er fremdeles like glad i den.

Verdt å lytte til.. minst 10 ganger.

-Susann-
En nydelig sang av Placebo. Har ikke hørt så mye på dem i dem i det siste, men de er jo så flinke så det er virkelig verdt å høre på denne sangen.

http://www.mtv.com/shared/promoimages/bands/p/placebo/a_z/281x211.jpg

-Susann-
Vakker låt, som jeg kan høre på i evigheter uten å bli lei.

-Susann-
Jeg har på en måte vokst opp med musikken til Madonna. Pappa elsker henne og hadde nesten alle platene hennes i bilen, som vi hørte på da vi skulle på ferie og på fjellet og sånt. Jeg kan lett si at jeg digger musikken hennes, men de siste årene har jeg ikke hørt så mye jeg liker. Tror på en måte at hun har mistet grepet litt.

Anyways, noen av sangene hennes jeg liker best er Papa Don't Preach og Open Your Heart  fra albumet True Blue som ble gitt ut i 1986. Liker også låta like a prayer fra albummet med samme navn som ble gitt ut i 1989. Secret fra albummet bedtime stories er også en utrolig fin låt, som jeg er veldig glad i. Fra det samme albummet har vi ogå Take a Bow. Men det er først i albummet fra 1998, Ray of Light, låtene virkelig ga klang. I dette albummet er det ganske mange låter jeg liker å høre på. Blant annet Substitute for Love, Nothing Really Matters, The power of goodbye og Little Star.

Her skal dere får høre de beste av de beste..Madonna:


Papa Don't Preach

Open Your Heart

Like a Prayer

Secret

Take a Bow

Substitute for Love

Nothing Really Matters

The Power of Goodbye

Little Star

Style Icons / Google Image Result for http://buzzworthy.mtv.com/wp-content/uploads/2009/07/ma Starstruck / Suicide Blonde Iconic / they all hate us
WEHEARTIT - Søkeord: Madonna

-Susann-
Nå føler jeg at det kommer veldig mange innlegg om et tema fra min side, men jeg fikk akkurat forklaringen og definisjonen på min oppførsel de siste dagene. Oppførselen kommer som en følge av det som har skjedd i Oslo og på Utøya, for jeg har aldri følt meg så innsluttet i hele mitt liv. Har sittet hjemme og ikke gjort en dritt i tre hele dager. Føler meg ikke bra heller.
Da hendelsene på utøya ble rapportert og sendt på nyhetene, ble jeg så kvalm at jeg kastet opp tre ganger. Jeg er ikke en som bruker å være syk, så jeg tror dette kan ha hatt et ganske stort inntrykk på meg.

Samtidig føler jeg en trang til å uttrykke meg selv. Jeg er ikke en person som vanligvis liker å snakke om følelser, selvom jeg kan virke som en ganske så følelsesrik person. Jeg har veldig lett for å gråte, noe som har vist seg godt de siste dagene. Jeg føler meg så blottet på en måte.

Je har bestemt meg for at jeg skal bruke morgendagen fornuftig. Jeg skal dra ned til byen, gå rundt der rosene er plassert og ta masse bilder av folk og av stemningen som er der nede.

A Drop In The Ocean - Ron Pope

-Susann-
Eminems Space Bound, er en nydelig sang. I går kom låtas musikkvideo ut. Her er den!

Den er fin!

Hope to find you someDAY. Live A Little. Hope to find you someDAY.
WEHEARTIT - Søkeord: Eminem

-Susann-
Denne sangen har en slik sommerstemning med seg. Blir så lykkelig av å høre på den, å jeg tenkte jeg skulle spre lykken.

http://cdn.tonzr.com/?aEJXcVovU7lt94dlcyCzamwtKSBw94Bkb3MhUm8vbS1pb4WnGOKvcE0ibTljU7WteiABUzcvKiAQUz9wKj2BRVN7RVZ3R0AXR50OOzNwK6guanPn


Polly-Max-Salt-og-Pepper_002

 FORRESTEN! Har noen av dere smakt den nye Polly MAX? Med smaken av salt og pepper.
Den er ekstremt god! nesten BEDRE enn chili-nøtter..

Polly-Max-Nacho-Cheese_002

Føler jeg fører skikkelig reklame her. Burde fått betalt!


Hva syns du om låta? Har du smakt snacksen?

 

-Susann-
Jeg tror den er skapt som en film-soundtrack, men den er helt fantastisk. Elsker den!
Har hatt den på repeat i over en uke nå og den er så avslappende. Filmen den er soundtrack i, er forresten The Beach. Den får meg til å tenke på disse bildene:
Tumblr_liin24e5hr1qf7ikto1_400_large Tumblr_lm4z0arrzk1qax7k1o1_500_large Leonardo-dicaprio-in-the-beach-5421598_large 
Tumblr_liei6xwszb1qbvkcfo1_500_large 5791386276_7dcd79a2f5_z_large Tumblr_lho3emjmao1qeqcodo1_500_large

Her har dere den. Porcelain.

Fredlig er den ikke?

-Susann-

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits