Det begynner å bli en skikkelig god stund siden jeg har trent kamp nå. I dag blir første gang siden kanskje april, at jeg har vært og trent taekwondo. Så ja, jeg savner det en del.
Gleder meg helt sykt, men jeg er ikke i like god form som det jeg var, så jeg tror kanskje det kan bli litt hardt for meg.

Anyways..Thumbs up!

tumblr_lkvdb4ew4s1qjek0ao1_500_large | Flickr - Photo Sharing!  Facebook | My Photos - taekwondo... Facebook | My Photos - taekwondo...
WEHEARTIT - Søkeord: Taekwondo

-Susann-
I dag sto jeg opp klokken 04:30 for å pakke ferdig sakene og ordne meg før jeg skulle kjøre til Gardermoen flyplass. Denne helgen er det nemlig stevne i Serbia. Det første flyet vi tok mellomlandet i Praha hvor vi så skulle ta et nytt fly til Sofia i Bulgaria for så å kjøre en lang biltur gjennom grensa til Serbia. Da vi var fremme i Sofia, hadde vi store problemer med å få plass til både all bagasjen og oss selv i bilen. Dette brukte vi ca en halvtime på, før vi endelig fikk starta på den uendelige bilturen. Vi hadde en GPS som skulle følge oss helt til grensa og videre innover mot Beograd i Serbia, men hadde litt vanskeligheter med å stille inn adresser og reisemål. 
Det er egentlig ganske utrolig at vi kom over grensa uten noen problemer, for vi satt i en sjuseters bil med åtte personer og et lass med bagasje. Aller først satt jeg og Janakan bakerst med en mengde koffurter og bagger mellom bein og armer, mens Natalie, Sandra, Martin og Minh satt i midten og Janike forrerst med Sjoføren Parviz. Vi måtte stoppe før vi kom til grensa for å ommøblere på sitteplasser og slikt, men endret tilbake igjen etter at vi hadde kjørt gjennom. Det gikk supert. Alt i alt var det bare å fortelle dem at vi var toppidrettsutøver på stevnetur, så var hele greia i boks. Da vi - etter ca. 4 timer - endelig hadde kommet frem til Beograd, hadde vi store problemer med å finne frem til hotellet hvor vi skulle veie oss inn. Vi kjørte omtrent rundt halve Beograd før vi til slutt bestemte oss for å få en Taxi til å lede vei. Vi hadde ikke så veldig god tid heller. Hadde det ikke vært for at de som veide oss inn var så snille, så hadde vi ikke rukket det i det hele tatt.
Alle var sultene da vi endelig var ferdige med å innveie oss, så vi dro på McDonald's (noe som alle hadde snakket om at vi skulle under hele bilturen). Vi spiste oss mette før vi brukte enda en time på å finne hotellet vårt som lå ca 5 min unna. Da vi endelig hadde kommet frem, ved hjelp av enda en Taxi-sjofør- Takk og pris for dem - fant vi frem til rommene våre som var overraskende behagelige.

Nå ligger jeg i sengen etter en lang og avkjølende dusj. Natalie - som jeg deler rom med - skal gå kamp i morgen så hun ligger og sover ved siden av meg. Det er nok på tide at jeg går og legger meg også, for jeg er bare LITT utmattet etter den lange og slitsomme dagen.
(Bilder fra turen kommer når jeg får lagt dem inn på mac'en)

God natt<3

-Susann-
På fredag bestemte jeg meg for at NÅ skal jeg begynne å trene igjen. Teamet hadde morgentrening fra 11:00 til 13:00 på formiddagen og det ble min første økt i hele sommer. I tillegg har jeg ikke trent med teamet på år og dag, så det var godt å komme tilbake til den riktige trenings rutinenen. Jeg skal trene igjen i dag klokken 6 og håper at det blir litt sparring, har ikke gjort det på kjempe lengeog jeg må si at jeg savner det.

http://homepages.wmich.edu/~e3lindbe/tkd%20sparring

-Susann-Nå har jeg akkurat kommet hjem igjen fra en forfriskende joggetur. Den var ikke så lang, men den kom på rundt en halvtime. Etter det så tok jeg tre runder med 20 push-ups, 30 sit-ups og 20 spensthop. Jeg er ganske fornøyd med meg selv for jeg pleier aldri å være en sånn type som kommer seg i gang med sånne ting på egen hånd. Det er altid en som spør meg m vi skal jogge sammen, ellers så er det på trening jeg holder meg i form. I tillegg så er det jo bursdagen min, og man skulle jo trodd at jeg var stappa med alt som var av kaker og kjempe fet mat, men det stoppet ikke meg. Det satte heller større press. Ville jo ikke at all maten skulle sette seg rundt magen som en badering, hehe!...kødda.
For å være helt ærlig så var det treneren min som sendte meg en melding om at jeg skulle gjøre disse tingene i og med at jeg ikke kunne komme på trening i dag.
Vanligvis ville han kanskje ikke ha sagt at jeg skulle gjøre det, men vi har Belgisk Open neste helg, så det er om å gjøre å være mest mulig i form til da.
Jeg vil ikke si at jeg har trent så mye som jeg kunne ha gjort eller burde ha gjort, men jeg føler meg hvertfall i god nok form og jeg håper det går bra til neste helg.

http://kschung.com/images/jogging_girl.jpg 

Er du en sporty type?På fredag dro vi til Trelleborg i Sverige for å konkurere i Swedish Open. Da vi kom hit hadde verken jeg eller Danat spist noen ting. Jeg var nemlig meldt på i -49 så jeg måtte slanke meg to kilo. Det var ikke lett. Jeg klarte å holde meg unna mat i noen timer, men til slutt så måtte jeg bare ha noe. Jeg kjøpte meg en nutrlett ,som jeg delte i tre og spise litt av hver time. Da vi kom frem til hallen var klokken rundt fem, og vi hadde kjørt buss siden halv ni på morgen. Jeg og Danat sprang ned til innveingsrommet og sjekket vekten. Jeg hadde gått ned fra 51 kg til 50,5 kg. Det var bare flaks at de hadde badstu her, ellers så hadde jeg måttet slite meg helt ut ved å løpe. Vi satt inni badstua i noe som føltes som en evighet. Etter kanskje to timer med frem og tilbake, inn og ut av badstua klarte jeg heqldigvis vekta mi med 200 g. under.
Danat måtte desverre flytte opp en klasse, og det var veldig synd siden hun hadde gått igjennom alt det samme som meg den dagen for aldeles ingen grunn.

Gårsdagen var fæl. Vi dro til den lille byen, som ikke lå så veldig langt unna hallen for å spise mat på en restaurant. Vi bestilte maten vår, men desverre var det noen som måtte stikke litt før fordi de snart skulle gå kamp. Bl.a Andre Nguyen. Rett før vi andre skulle dra tilbake, fikk vi en telefon av Gry(kaptreinen på laget). Hun fortalte at Andre ikke hadde rukket kampen sin i tide. Han rakk ikke kampen sin som var kamp 23 på matte 4. Akkuratt den samme matten som jeg skulle gå på. Kampene gikk ikke akkuratt i rasende fart, men mitt kampnummer var 28 og det betydde at jeg hadde dårlig tid. Vi tok taxi tilbake, og da jeg endelig hadde fått snakket med Gunnar, fortalte han at det var kanmp 24 på matte 4. Jeg gikk likevel bort til matten min for å sjekke. Den var på kamp 27!!! NESTE kamp var min! Jeg hadde ikke tatt på meg beskytterene og jeg hadde ikke fått varmet opp, da jeg såvidt rakk kampen min i tide. Jeg løp som et olja lyn bort til matten, hvor jeg fikk litt kjenn av den ene trykke dommeren.
Det gikk ganske dårlig med kampen min. Men jeg har lov til å trøste meg selv med at det var det første senior stevnet mitt og at jeg har mange sjangser igjen til å forbedre meg på mine svake punkter.Fra nå av har jeg avtalt med treneren min at jeg skal være med han til Moss på morgen treningene. Jeg har pleid å trene på tojang alle treningsdagene, men mandagene er litt stress siden jeg får nesten aldri vært med på noe av det de gjør på grunn av ryggen. Derfor er wang i Moss perfekt for meg på mandager. I tilegg blir jeg kjørt helt til skolen etter trening og det er chill.
Denne helge har jeg vært i Trondheim på treningsleir. VI trente masse, sammen med team heimdal og team soshim fra Sverige. Vi trente en økt på fredagen, da vi kom dit. dagen etter, trente vi 3 økter med teknikk trening, taktikk trening og litt lett sparring(kamp). Den siste dagen, trente vi to økter. Den første økten trente vi litt lett sparring og taktikk. Andre økten hadde vi for det meste sparring med partnere fra de andre teamene. Hele helgen har vært kjempe kul og jeg har lært en hel masse nytt fra de andre trenerne.
Go Team Nordic!
I går var min første treningsøkt siden juleferien startet. Jeg går jo på toppidretts gymnas på wang og tre ganger i uka har vi en og en halv time trening før skolen starter. Det var ikke det at treningen var spessielt hard, tverit imot skulle den være ganske avslappet siden nesten ingen av oss hadde trent så mye på en stund. Jeg hadde jo også en kveldsøkt sammen med teamet som varte i to timer og krevde litt mere ytelse. Jeg føler meg totalt mørbanka i hele kroppen. Altså låra, legga, magen, ryggen og nakken. Når jeg har satt meg ned i to minutter, har musklene blitt like stive å såre igjen at jeg knapt klarer å reise meg opp. Det  var et under at jeg kom meg på skolen i dag, og jeg lurer virkelig på hvordan oppvarmingen blir på treninga i morgen..:S
But trust me, det har vært verre!Tae Kwon Do er en kampsport. Innen Taekwondo er det to forskjellige deler, som blir kalt den tradisjonelle delen og den olympiske delen. Innenfor den tradisjonelle delen av Taekwondo er det alt som innebærer mønster og de forskjellige bevegelsene. Den tradisjonelle delen omfatter også veldig mye historie og teori om Taekwondos bakgrunn. Denne kampsporten er opprinnelig fra Korea. Den andre delen av Taekwondo, som vi kaller den Olympiske delen, sier seg jo selv. I denne delen er det mere kamp, altså hvor to og to konkurerer med hverandre nesten som en boksekamp, der vi har en matte/ring hvor de to motstanderne står mot hverandre og på hver sin side er det en coatch som backer dem opp.

Velkommen skal du være! Mitt fulle navn er Susann Troudi Daljord og denne bloggen er i bunn og grunn skapt for å ha et sted hvor jeg kan poste bildene mine. I tillegg, liker jeg å skrive om min hverdag som også omfattes av mye musikk og film. IKKE MOTE! Alt dette finner du på denne bloggen. Peace out!

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Februar 2010
Januar 2010
Desember 2009


K a t e g o r i e r


Bilde Kreasjoner
Blogg
Film
Header og Design
Kontakt
My Books
My Music
Tae Kwon Do
This Is Me

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!
Marit Iren sin blogg ! :)
Susies profile on FOEhits